"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 399
  • 285
  •   1
Отговори

[/center] ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана.- марианка
Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама-марианка
"Kуфарите за морето стягаме, септемврийското детенце да зарадваме"
"С пояс пъстър и със ръкавелки, септемврийското дете ще преплува цялото море"
"Лодка във морето плува, септемврийче гледа я в захлас и мечтае капитан да стане в този час"

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА
  СА ОБЩО 110 БЕБЧОВЦИ и имат рождени дни

ПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА ДВВ

НАШИТЕ НАЙ-КРАСИВИ БЕБЕТА
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

полезни сайтове
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

САЙТ ЗА ПРОВЕРКА НА ДОПУСТИМИТЕ ЗА КЪРМАЧКИ ЛЕКАРСТВА

МАСАЖ НА БЕБЧО
8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
И С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДЕНИС ЗА:
Новороденото – въпроси и отговори
за коликите
СЪНЯТ НА БЕБЕТО: 8 ФАКТА, КОИТО ВСЕКИ РОДИТЕЛ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм... ново
Новият Имунизационен календар
Православни обичаи за новородено

ЗА НОРМИТЕ
ХОДЕЩИ КРАЧЕТА
Инфо за обувките І ново от Ася
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката ново от Ася
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувкатаново от Ася

А СЕГА ЗА ХРАНАТА...

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст ново от Стес
примерна таблица за захранване по такъв модел може да направите и вашата
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ ново
инфо за храните и захранването ново
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ
Начало на захранването -Защо да чакам? 6 причини
НИТРАТИТЕ

# 1
Айде на топлата темаааааа

# 2
 Grinning Привет от нас!
Първа  Simple Smile
Набързо пи6а !
Мари_янка, Hug,много мъ4но ми стана като 4етох разказите ти,какво да ти кажа......малко по спокойно го давай,не обръ6тай внимание на хорските приказки!
Ирини,4естито християн4е! Grinning
Тити_Мити -храня го по 1 4ас Shocked,заглежда се навсякъде,заиграва се и за момент оставя храненето,по някое време се се6та да хапне  Laughing,голяма мъка е,но не е болка за умиране!Смених АМ Аптамил3 с Милумил3,за6тото запо4на да ми отказва АМ!Има ли и дуги бебковци в подобно положение?
На консултация сме 4ак август,7-я месец ни биха хепатитната ваксина и мина добре.
Тук тази седмица бе6е дъждовно,мра4но,но ние не ску4ахме,гостита,кафета,Тити е навсякъде с нас и адски оби4а да разглежда,пипа....Няма о6те ЗЪБ4ЕТА,о4ертани са,дразнят го,но няма!
Седи ве4е стабилно,но не лази ,проходилка не ползва и за сега не мисля да купувам,ска4а в бънджито и с мен ходка  Grinning
Мари_анка и Тити не се изправя,аз не се притеснявам  с неговото те6ко дупенце  Joy.
На море-няма да можем да отидем,имам да взимам изпити в БГ и не са малко!6те видим ако може да се измъкнем за няколко дни с таткото някъде на планина искам да отидем до Велико Търново(имам много хубави спомени там,6те разказвам по натам)!
За ника ми-името ми е Силвия и колегите ми от ТУ-то ми го измислиха,харесвам си го,а по късно се появи и песни4ка  Grinning
От седмица съм се заела сериозно с немския,мислех да ходя на тест и да минавам др.ниво,но.....май няма да успея,трудно ми е сама с бебко!
Хайде това е за сега ,отивам да готвя,4е Тити спинка!

# 3
Мамичка Яничка,изпревари ме-е-е-е-е-е! Simple Smile

# 4
Емииииииииииииии  Party

# 5
Пропуснах в бързината да 4еститя месе4инките на вси4ки бебковци!Растете здрави и 6тастливи!
Тити утре става на 9 месеца,колко бързо лети времето! Grinning
Забелязвам 4е взех да се заглеждам по бебковци на 2,3 месеца,мъжа ми в4ера ми казва "Хайде 2-ро бебе"  Grinning

# 6
  • София
Хайде да се разпишем  Simple Smile
Ние бяхме на консултация - 9450 и 72 см. Докторката ме изненада. Тъкмо се бях наточила на детската кухня , и тя ми каза, че в София подходяща кухня за деца под 1г. , та даже и 1 и 3,4 месеца НЯМА. И не ми даде бележка. Та така, продължаваме с кулинарски вдъхновения. Все пак слушам педито. Не че всички деца тука от 10 месеца не ядат и нищо им няма.
Трето зъбче ни се показа  newsm44

Снощи купонясвах с моите съученици от гимназията до късно и сега съм малко оххххх

Ника ми е от един английски филм, не си спомнам сега името Thinking, за един хотелиер Базел, та жена му непрекъснато му викаше :"Базеееел, Базееел". Гледах го докато бях бременна и ми се запечати в главата. И вие сигурно сте го гледали.

Сега отивам навън, да ми се проветри главата.

# 7
ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС
bazel Честито ви зъбче.
Днес времето е много топло и ще си стоим в нас.Слънчев и усмихнат ден.

# 8
  • София - Бургас
Ето ни  и нас! Heart Eyes
 Тук сме, все още не сме заминали на морето.Тръпнем в очакване на новата седмица, именно за това да дойде момента в който ще тръгнем на моренце.Вече сме готови с изключение на бански за Карина ( никъде не мога да намеря бебешки) Crossing ArmsНо сме и купили страхотен басейн с надуваема част отгоре тип палма.Басейнът е жесток.По него има и пеперудки, калинки, които също са надуваема част.А палмта ще и пази сянка, много му се кефя...И
И така, мами, нищо кой знае какво ново около нас.Всеки ден едно и също - кафенца, разходки, папане, нани нани, пак разходки и така.......

# 9
Здравейте мили момичета и пораснали бебоци от мен Цвети и бебе Даниел. Скоро не съм писала,но покрай каката ни тресе треската наречена Детска градина, слава Богу приеха ни  Peace
Да ви кажа за Даниел. Мнооого е пораснал, както и вашите бебешори. Вече пълзи и пипа навсякъде. Като се разхождаме с крачетата, държайки го даже се опитва да тича, много е смешен  Mr. Green Много харесва манджите от детската кухня, където е записан от около седмица. Изяжда си абсолютно всичко. В началото беше малко трудно, защото беше свикнал с пюретата на Хиип, а храната в кухнята е различна, но понеже е лакомник, бързо свикна. Нямаме нито едно зъбче, но като знам, че на кака му излязоха на 11 мес и половина, и неговите ги чакам там някъде.
Иначе е много забавен, само някой да го погледне и започва да се смее. Много се радва на кака Вики. От няколко седмици казва "МАМА" което ми доставя огромна радост. От няколко дни се е научил да пляска с ръце и като кажа Браво на Дани, той пляска и мнооого се кефи  Mr. Green И го прави съвсем осъзнато. Другото осъзнато нещо е Здравей и Чао. Като чуе тези думички и маха с ръчичка.
Миналата седмица бяхме на консултация - 8500 кг и 73 см.  Mr. Green
Е това е целувки от нас.
Ника ми е променен, но аз съм cvete_m.

# 10
Честити месечинки на сладките бебчовци, които днес стават на 9 месеца!!! Да са здрави и много щастливи!!!

Мамичка Яничка - аз още не давам кисело мляко на бебо, мисля, че е рано  newsm78
а със съня сме така - ляга към 22 часа и спи до към 6.30 или 7.00, а напоследък се буди с рев -сигурно са зъбките - още си нямаме  Thinking
irenii много ти е сладък бебешора   bouquet
sesiliq - ние сме на АМ Фризовом и засега си го пиеме сладко-сладко, защото сме големи лакомници, дано да го караме така  smile3503, досега не е отказвал мляко, но пюренца - да, малко сме капризни
kaleia от къде си взе басейна, звучи много добре  Peace
мари анка горе главата, то с тия бабички оправия няма, на тях все младите им виновни  #2gunfire
Приятен ден мами!!  Peace

# 11
Здравейте  Hug
Ние се позагубихме,но нашият татко е отпуска две седмици и сме по цял ден по задачки.Хвърлям по едно око отвреме навреме.
Марианка Немога да си представя как се чувстваш,но сигурно наистина ти е тежко.Нека мужа ти отиде да говори с тази учителка #2gunfire то бива бива,но тя от дума не разбира.А за бабите какво да ти кажа  ooooh! оправия няма .Аз не съм кротка и как бих ги подредила(естествено не със сила де)Клюкарки #Cussing out А на теб да не ти пука за такива отрепки.Имаш си семейство и единствено трябва да те интересува тяхното мнение,не живееш за това какво ще кажат хората. PeaceМного прегръдки
Надявам се болните(Щастливка и Чочи)да са по добре.А ако има и други който пропускам и те да се оправят.
Ние на първи щни бяхме в едно детско клубче и после в Патиланци.Качвахме се на върталежка с Неси на количка,конче и тя много се кефеше.Общо взето прекарахме много добре.
Лек ден и по късно ще се опитам пак да пиша

# 12
Здравейте и от нас!
Два дни не сме се появявали във форума, т.е само прочитах от време на време но без да имам възможността да пиша. И при нас продължават безсънните нощи, като си помисля че при каката те продължиха до 2год и 3 мес, докато не се появиха всички зъбки, и направо настръхвам, имам чувството че все по-малко спя, ако нещата така продължават, скоро няма смисъл да си обличам пижамата Laughing,на един стол придремване за по-няколко минути и пак бодърстване. Лошото при нас, е че Ивето от вчера кашля, няма други симптоми, но много силна кашлица, с храчки, от които се задавя и тръгва да повръща, и многократно се буди през нощта с рев, при което събужда и бебока. явно тази нощ някой от тях ще спи с татко си в хола, че се редуват ревовете до сутринта!На мен ми се събират общо по 2-3часа сън на нощ и едва гледам през деня, но няма кой да ме отмени и за час, поне да дремна!
 Иначе тези дни през деня прекарахме весело, и трите дни ходихме в Южния парк, който е доста близо до нас, Алекс повечето време спеше в количката/нали като не спи нощем, си спинка сладко през деня/ Mr. Green, но пък кака му не пропусна въртележки, надуваеми замъци, ловене на патета...
Отивам да приспивам Алекс, че стана много мрънкащ и кисел, нали трябва да се зареди детето с енергия за през нощта, ще се включа пак малко по-късно!

# 13
Привет Simple Smile
От вчера съм адски щастлива поради няколко факта, на Ян му спадна най-после температурата, имах среща с шефовете ми, която протече възможно най-балгоприятно за мен Simple Smile, и освен това - заминаваме в събота на мореееее за 1 седмица. Ще бъдем в една малка къщичка в комплекс с басейн (даже има и детски), тревички, на брега на морето, на края наРавда, въобще мечта. Grinning
От днес само си мисля какво ще ни  трябва, как ще пътуваме...кеф
А Яни за 1 юни има подарък магнитна дъска за  писане Fisher Price, която се трие
Вчера му излезе р-та от изследването, още си имаме стрептококи, стафилококи и е-коли в гърлото, то все си е леко зачервено, а сливиците вече му били като на 3 год дете Shocked Shocked Док каза да забравим до 3 г за ясли и детски градини. Тази седмица ще го водя на хомеопат, пък ще видим.
b]Марианка[/b], съчувствам ти за Мими Hug Дано да е последния път, в който така са накарали да се чувства детенцето ти
Щастливка, дано вече сиок
Мама Меги, децата ни тепърва ще правят такива неща - падания, мазане с манджи и..малки деца - малки проблеми, големи деца...
Мила84, е хайде де, съвсем се затрихте вие Heart Eyes
Хайде после пак

# 14
Хайде и аз в новата темичка. Grinning
Този път ще бъда максимално кратка, че съм адски уморена. Tired
Радвам се, че cvete_m (estrala) се завърна! Hug Дано го направят повече мами, които съвсем ни забравиха. ooooh! Радвам се, че при вас всичко е наред! Дано и за напред да е така.  Praynig Няма по-голямо богатство на този свят от здрави и щастливи дечица.
kaleia, и мен ме впечатли вашият басейн. Сподели от къде го взехте.
Мамичка Яничка, след 2 седмици пристигаме в Бургас. Нека всички мами, които се намират там, се обадят, че да му спретнем една морска срещичка. Mr. Green
Благодаря ви, момичета за моралната подкрепа, която ми оказвате в моментите, когато наистина ми е тежко и имам нужда от приятелска прегръдка. Обичам ви! Hug
Мими кашли много жестоко и ме притеснява. Май утре ще пропускаме градинката. Вече съм я сложила да спи, а тя почти не спира с кашлицата. Това време наистина е ненормално - единият ден навличам децата, че е студено, а на следващият са с рокли с презрамки. Организма не може да се климатизира. Confused
Днес следобед водихме Мимката на психолог и после погостувахме на едно много приятно семейство, с което се запознахме във форума, покрай общите проблеми на дечицата ни. Изкарахме си чудесно, разтоварихме се от грижите и аз лично се прибрах с усмивка.
Лека нощ от мен! Hug Уж обещах да съм кратка, пък... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт