"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
... Уж обещах да съм кратка, пък... hahaha
Е, можеше и "по-зле" да е  Wink .

Искам и аз такъв басейн за нашето зверче. Тук още не са извадили хубавите надуваеми неща. Има само някакви смотани.
Днес пак ходихме на плаж (вчера пропуснахме, че чаках техника за климатика), но този път заспа рано рано и мама на спокойствие си напече дупето  Mr. Green И тате също ... После на биричка с картофки и др. му там подробности.

Аз с удоволствие бих се срещнала с всички вас. Даже бях обещала на мама Venush, че ще и се обадя и малко позабравих. Но ще и звънна тези дни да се видим. Та чакам и вас. ЛЯТОТО ГОРЕЩО МНОГО Е ДОБРЕ, СЛЪНЦЕ ВЕСЕЛО ПЕЧЕ .....

За климатика - вчера дойде онзи льольо и смени тука една платка. Вече пишат протоколи когато ходят по ремонти  Joy , че знае ли се дали някой друг няма да ги нареди. За сега вс. е ок. Питах аз за по-сигурно, ако евентуално нещо се случи какво да правя, а отговора беше: "Обади се в офиса!" При, което аз  hahaha Joy hahaha . И така с нашия прословут климатик.

Питах за киселото мляко, понеже нашата лекарка каза, че ако искам мога да му давам. Дала съм му 3-4 пъти по-малко само да го захраня и с това.
Но си имаме алергия към нещо и не знам към какво. Захранила съм го с почти всичко и не си спомням да съм му давала някаква нова храна. Когато бяхме в Троян се появиха пъпчици, които помислих, че са от охапване, но съм сгрешила. На вас случвало ли се е? И ако - да, как процедирате с храненето, за да разберете от какво е алергията. Утре ще ходим при ЛЛ да видим.

Добре дошли на завърналите се!!!
Спирам, че този път аз се олях  rotfImao rotfImbo

Лека и мека на всички!

# 16
 Момичета много съм уморена , днес правиХМЕ пролетно почистване..... хехе в дъжда, ама както и да е ще разказвам утре защо правиХМЕ.... сега лягам, че гърбаааааааа #Crazy
 Лека нощ

# 17
Вчера ходихме на тържеството в градинката на Актавис, изкарахме си страхотно. Бебко и татко му играха на боулинг, това беше единствената възможна игра, която беше горе-долу за нашата възраст и даже бебко се оказа победител.
Аз пък рисувах с неговата ръчичка. Това беше първата му рисунка в живота и ни подариха блокче и цветни моливи.
На мен много ми хареса.

Единственото кофти е, че през цялото време го държах на ръце и сега страшно много ме болят ръцете, но се надявам да се оправя.

Мари-anka - опитай се да се заредиш с много положителна енергия и оптимизъм, които да не те карат да страдаш.

# 18
Добро утро от нас със Сашко!

Честита месечинка на Габи, Спаси, Мити и Деян, както и на всички бебчета, които пропуснахме в изминалите дни! Весело, щастливо и безгрижно детство ви желаем!

Честит рожден ден на Бон есперанс! Бъди все така чаровна, красива и много щастлива!

Ирини, благодаря отново за отделеното време за новата темичка и свежото и оформление.

Меги, съжалявам, че Лаци е паднал така. Сашко е далеч от пълзене, но е ужасно шугав. Не знам кога ще се случи и на нас.

Марианка, много си емоционална и чувствителна и те разбирам напълно, но ти си всичко за Мими и трябва да я зареждаш с нужната и положителна енергия. Сигурна съм, че безкрайната ти обич е от най-голямо значение за нея. Горе главата и кураж!

Сладурче, макар и със закъснение, да отговоря и на теб. Името ми беше заето като се регистрирах и бързах за някъде. Реших просто да го обърна и се получи.

Ние сме добре. Все още беззъби. Водих Сашко на тенис турнир тези дни и той се оказа атракцията там - най-младият зрител.

Хубав и усмихнат ден от нас!  Heart Eyes

# 19
Добро утро.
Виждам, че днес няма кой да сервира кафенце, за това по една чашка за всички

Усмихнат ден!

# 20
Добро утро, сладурки! Grinning
Честита 9-та месеинка на Спаси на ирини, Габи на валентин, Димитър на Сесилия и Деян на Дас! Пожелавам дъжд от сбъднати мечти, много любов и звънък детски смях!

Бон Есперанс, честит рожден ден, миличка! Да си жива и здрава, върви напред, покорявай нови върхове и бъди много щастлива! Наздраве!

Мамичка Яничка, адски съм ти благодарна за кафето!  bouquet Имам голяма нужда. Кошмарна нощ беше... Tired Веси поддържаше някаква ниска температура и беше адски неспокойна. Будеше се на всеки 15 мин. и към 2ч. през нощта му удари страхотен рев. До 5.30ч. съм я разнасяла на ръце и накрая заспа. Заспала съм и аз, дълбоко. Но в 7.30ч. мъжът ми ме събуди, за да подготвя Мими за градинка. Едва се измъкнах от топлото легло. Но, няма начин, прически трябва да се правят Mr. Green.
Ави, радвам се да те "видя" Hug. Твоят ник отдавна съм го разконспирирала. Laughing Много оригинално се е получило. Благодаря ти от сърце за подкрепата!
мама_меги, какво ти пролетно почистване по сред лято! Стягай багажа и взимай пример от Мамичка Яничка - на плаж! Laughing
Сега отивам на тераската (мммм, какво слънице е напекло) да си пийна дозата 3в1 и да запаля цигара на спокойствие, докато Веси се самозанимава. Ш-ш-шт, не казвайте на ДВВ за цигарите, че пак ме чака четене на конско. Joy
Много усмивки ви желая днес! Прегръщам ви! Hug

# 21
  • Пловдив
Честита месеинка на Спаси на Ирини, Габи на Валентин, Димитър на Сесилия и Деян на Дас!

Честит рожден ден на Бон есперанс!!!!!!

# 22
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на bonne_esperance

Честита месеинка на Спаси , Габи , Димитър !

Момичета, сори, но времето вече е много хубаво и от разходки няма време за писане. А и тия дни съм сама с двама мъже!!!!!!!!!!!

# 23
Ш-ш-шт, не казвайте на ДВВ за цигарите, че пак ме чака четене на конско. Joy

Sly  Ша идеш бой Mr. Green

Оф момичета нашия ремонт продължава и нямам настроение да пиша ooooh! в къщи е голяма мръсотия и прахоляк.Старая се двете стаи който ни останаха здрави да ги чистя постоянно clean clean С Ники бяхме на гости на майка ми за два дни и той подивя с паяка в големия апартамент Crazy То беше бягане ,игри а сега пак в ремонта Tired Единствено ме крепи това че след ремонта ще ни е хубаничко и новичко Hug

# 24
Ха ха,колко сте бързи:) Докат я сготвя тая виртуална торта и вече сте ме поздравили Wink  party023 Казвала ли съм ви колко си ви обичкам?Чуствайте се много почерпени с всичко най-шокощастливо по мрежата!и знайте,че определено имате късмет,че тортата е само виртуална, а не съм я правила аз..така де,имам черен колан по кулинария - убивам още с първото парче  Mr. Green
Но днес имат празник и сладки мал4овци-месечинковци,които много целуваме и прегръщаме с Миичка и им пожелаваме от най по най в живота!
Иначе мами днес съм си във вихъра - вчера празнувахме 10години от завършването с класа,днес любимия ми подготвя празненство, а аз имам тежката задача да се отдам на..СЕБЕ СИ Simple Smile Глезотии!!!  Мия е послушна от сутринта - може да се подготвя да подлуди бабчето си и си пази енергията за като излезе мама Crazy Но да му мислят бабите и дядовците  Whistling
Слънчев и весел ви пожелавам на всички !
На мен ми хакнаха Кю-то за 1 юни и още не съм се пререгистрирала и ми е тъпо..Така че изпратете ми на лични номерата ви щ'ото инфото е безвъзвратно загубено..А ако някой знае как мога да си върна ника да ми пише на лични..Веселото е че Кю на френски значи задник та думичката ми е специален поздрав за тоя дет така се е изгаврил с мене

# 25
bonne_esperance ,

,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА СЛЪНЧИЦАТА!!!

# 26
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОН ЕСПЕРАНС! Бъди все така енергична, щастлива и одухотворена... естествено и много здраве ти желая! Пожелавам ти любимите ти хора да те радват вси повече и да не минава и ден без усмивки и добро настроение! Целувки и от Лаци  Heart Eyes
 Мари_анка, как да ти кажа , по-добре късна пролет от колкото безвремие.. хехех.... Както беше тръгнало все не намирах време за тази така важна процедура - да изрина къщата и да се завра на най- невъзможни места!!!
 Както много исках да ви разкажа , защо направиХМЕ пролетно почистване.. Онзи ден мъжа ми вика " Абе айде в неделя да си направим пролетно почистване, ще дадем Лаци на някоя баба и ще се развихрим - аз ще ти помагам!"  Shocked Аз как да реагирам, при такава възможност да се хване и той за нещо, направо отмених всякакви планове и се впуснах...  Как мислите , че протече - на около 15-тата минута от старта той каза.. " Бебе, аз ще полегна малко!" И така на всеки мой опит да му възложа задача, то беше "О аз това не мога да го правя" , "Е точно на най- интересното от филма!" , " Ей сега чакай малко!".... в пътите , в които ставаше "помагаше" и като почуства, че това за което съм го викнала поприключва и за секунди беше в легнало положение  Crazy най- смешно беше като подкараХМЕ прозорците, аз за щастие имам 2 парцала от онези "магическите" както ги наричам и ги приготвих за двама ни .. да тръкнем дограмата.... той "ааааа аз само в долната част, на стола ти ще се качваш?" , " Леле ако някой ме види!" , "Е не може ли да викнем фирма да ни измие стъклата" , " Василки - Масилки", "Добре де, дай да дадем 100 лева на някой да ни измие прозорците!!! "  Shocked тогава аз онемях....... до сега не ми беше предлагал 100 лева да мия прозорци... може бе щях да го правя всеки път като си харесам някои обувки или нещо.. хехех Joy Та така съм си се смяла  вчера цял ден и умирах да ви го разкажа... а и беше много смешно като каза на майка си "Ние Чистим!"
 Иначе хубава работа свършиХМЕ... е да не го осмивам съвсем, помогна ми малко... имайки предвид, че до сега никога не е правил нищо, ентусиазма му е достоен за уважение Hug  bouquet
 И така Лаци сега сладко спи а мен ме тресе какво да сготвя за вечеря, че и преди това трябва да напазарувам нали ...
 Прекрасен ден ви желая и дано не падне и капка дъжд
 Специално за бон есперанс прекрасен празник и незабравими мигове!  bouquet

# 27
Момичета днес с моя сладък Митя имаме малък празник - 2 години от нашата прекрасна сватба!!!

Поздравявам него и всички вас с тази страхотна песен на Joe Dassin ...
 Ако ти не съществуваше
Ако ти не съществуваше,
Кажи, защо да съществувам аз
Да се скитам в един свят без теб
Без надежда и без съжаление.

Ако ти не съществуваше
Бих се опитал да измисля любовта
Като художник, който вижда
Как от пръстите му се раждат цветовете на деня
Но не разбира как става това…

Ако ти не съществуваше
Кажи защо да съществувам аз
Случайни жени биха заспивали в прегръдките ми
Които никога не бих обичал.

Ако ти не съществуваше
Щях да съм само една нищожна прашинка
В този свят, който идва и си отива
Бих се чувствал изгубен
Бих имал нужда от теб.

Ако ти не съществуваше
Кажи ми как да съществувам
Бих се преструвал, че съм аз
Но няма да съм истински.

Ако ти не съществуваше
Кажи ми как да съществувам
Вярвам, че бих намерил тайната на живота
Само за да те създам
И да те гледам.

Честит рожден ден на bonne_esperance , както и на всички празнуващи 9-та месечинка малки сладури!!!
Весел празник на всички тях, а на осталите един щастлив ден!

# 28
Мила Бон есперансе

Да си жива и здрава и все така усмихната и мила.Много щастие,късмет и любов и занапред.

# 29
4естит рожден ден на Бон есперанс... Бъди 6тастлива и оби4ана майка и лубима   bouquet

mama_meggie , браво на мъжа ти, най-ве4е за желанието да ти помага, а и виждам ти е било весело...  Laughing Моят мъж ми помага във вси4ко, освен гладенето. Готви, мие 4инии, пере, простира. Не мога да се опла4а. Е, като готви , след него трябва да мия цялата кухня, но пък се старае 4овека..  Laughing

Да отговоря на фиби4ка от преди6ната тема, жираф4ета имаме 4 на леглото на Филип, а и имаме много дре6ки на жираф4ета. Това ни е лубимото животин4е и като видя не6то с жираф4е, го купувам. Карит4ките известия и бонбоните, които раздадохме при раждането, и те бяха с тема - жираф4ета.
За басейн4етата - аз съм си харесала басейни - мида. Половината се пълни с вода, другата с пясък. Като приклу4им с "плуването" , водата се изсипва, и половината от мидата служи за капак на пясъка . Мисля да я сложим на терасата ни, която е доста голяма. Имаме даже и пързалка. 
Да се похваля, в събота ба6та ми ни изненада и ни дойде на гости за уикенда. Имал работа насам, бе6е с колата и мина и от тук. Много се зарадвах 4е се виждаме, голяма изненада, донесе ни подаръци, колело на Филип и ракия на мъжа ми  Laughing
Весел ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт