.Искам и аз такъв басейн за нашето зверче. Тук още не са извадили хубавите надуваеми неща. Има само някакви смотани.
Днес пак ходихме на плаж (вчера пропуснахме, че чаках техника за климатика), но този път заспа рано рано и мама на спокойствие си напече дупето
Аз с удоволствие бих се срещнала с всички вас. Даже бях обещала на мама Venush, че ще и се обадя и малко позабравих. Но ще и звънна тези дни да се видим. Та чакам и вас. ЛЯТОТО ГОРЕЩО МНОГО Е ДОБРЕ, СЛЪНЦЕ ВЕСЕЛО ПЕЧЕ .....
За климатика - вчера дойде онзи льольо и смени тука една платка. Вече пишат протоколи когато ходят по ремонти
, че знае ли се дали някой друг няма да ги нареди. За сега вс. е ок. Питах аз за по-сигурно, ако евентуално нещо се случи какво да правя, а отговора беше: "Обади се в офиса!" При, което аз
. И така с нашия прословут климатик.Питах за киселото мляко, понеже нашата лекарка каза, че ако искам мога да му давам. Дала съм му 3-4 пъти по-малко само да го захраня и с това.
Но си имаме алергия към нещо и не знам към какво. Захранила съм го с почти всичко и не си спомням да съм му давала някаква нова храна. Когато бяхме в Троян се появиха пъпчици, които помислих, че са от охапване, но съм сгрешила. На вас случвало ли се е? И ако - да, как процедирате с храненето, за да разберете от какво е алергията. Утре ще ходим при ЛЛ да видим.
Добре дошли на завърналите се!!!
Спирам, че този път аз се олях

Лека и мека на всички!

Имам голяма нужда. Кошмарна нощ беше...
Веси поддържаше някаква ниска температура и беше адски неспокойна. Будеше се на всеки 15 мин. и към 2ч. през нощта му удари страхотен рев. До 5.30ч. съм я разнасяла на ръце и накрая заспа. Заспала съм и аз, дълбоко. Но в 7.30ч. мъжът ми ме събуди, за да подготвя Мими за градинка. Едва се измъкнах от топлото легло. Но, няма начин, прически трябва да се правят
. Твоят ник отдавна съм го разконспирирала.

Ша идеш бой
в къщи е голяма мръсотия и прахоляк.Старая се двете стаи който ни останаха здрави да ги чистя постоянно
С Ники бяхме на гости на майка ми за два дни и той подивя с паяка в големия апартамент
То беше бягане ,игри а сега пак в ремонта
Казвала ли съм ви колко си ви обичкам?Чуствайте се много почерпени с всичко най-шокощастливо по мрежата!и знайте,че определено имате късмет,че тортата е само виртуална, а не съм я правила аз..така де,имам черен колан по кулинария - убивам още с първото парче
Глезотии!!! Мия е послушна от сутринта - може да се подготвя да подлуди бабчето си и си пази енергията за като излезе мама