"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Да си кажем резултата от консултацията:
кг - 10.740 - разлика 0.310 гр.
см 74 - разлика 1.5 см.

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ДилИпилИ И НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДКИ БОНБОНЧЕТА    bouquet

# 136
tzveti, Вентолина много ще му помогне на малкият за кашлицата. Аз съм много доволна от него. Перфектен е за спастични кашлици и такива, дето са почти без прекъсване. Успокой се, ще оздравее мъничето. Лошото, че зор ще видите - и детенцето и вие. Прегръщам ви и ви изпращам своята позитивна мисъл! Hug Praynig
Мамичка Яничка, браво на юнака за мерките! Grinning
fibi4ka, нали и аз съм от морето, нещо никак не ме влече. Confused Но виж за планина умирам. Как ми се ходи на Велинград...
mama_megie, ясно е, певец ще става Лаци. Grinning Ама този курс наистина ме заинтригува истински. Grinning Гледаме, гледаме, стягаш багажа hahaha.
svetlodara, напълно нормално е първият цикъл да е по-обилен. Скоро всичко ще се нормализира, успокой се. Радвам се, че Марти е добре и хубаво се е озъбил. Hug

# 137
Хайде да дилилипи да не се скатава, а да вземе да почерпи  Mr. Green ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Най-хубавата възраст е това според мен, да си я изживееш страхотно!

Все ззабравям да се запиша при мамите отглеждащи цицомани... ама кажете си го бе момичета, какви са тези многоточия  Mr. Green Това е! Аз отглеждам 2-ри брой Simple Smile Радост най-голяма е да съм на гърдата на мама!

steli-ssd, Боян спи по корем от 4-тия месец, когато започна да се обръща. Тогава и мен ми беше малко страшничко... но мисля, че за твоя 9 месечен разбойник, който ти бере палмите вече няма никакъв проблем.  Laughing щом му е хубаво така на детето...

Марианка, на теб хубаво изкарване при мама и мисля, че е време да си издействаш едно ново PC:)

svetlodara, то не е смешно ама така си се посмях за памперса  Laughing дано нататък нещата се регулират. При мен се случи пък обратно преди да родя цикъла ми бе адски болезнен, че и до припадъци съм стигала. След като родих се промени, всичко минава безболезнено и леко. И в тази връзка и аз да се похваля, че забравих и мен ме сполетя това щастие преди 2 седмици.

Цвети, вентолина действа много добре, но пък умната с него, че е силен и действа на нервната система. Но ти със сигурност си го знаеш това де.

мама-меги с този певчески курс изби рибата, дай да го видим Лаци в клас  Mr. Green

Днес с мама Доника и сладък Хриси си направихме разходка в наше село, която завърши в един прашен пясъчник, където Боян стана на прасе, опита пясъка и боклуците в него, направихме и оборка. А Хриси, ми пази се детето, да не се изцапа и да ядосва мама.

хайде хубава вечер, че станах досадна  ooooh!

# 138
ООО, Стенли ми напада палмите..............
Това много ме разсмя и реших да споделя, че и моите цветя се "пресаждат" ежедневно от девойката Simple Smile
 Hug
А в момента Калина се занимава с една капачка на пюре, която трака много интересно и я гони като котка из къщата Simple Smile

# 139
привет и от нас. този дъжд и гръмотевици ни оставиха 5 дни без нет. ужас. отвикнала съм на такова нещо. е, успях да си свърша почти всичко вкъщи, което все отлагах.
Калея, не те ли е старх, че като си хвърлила пъпа в морето, може да се качи на кораби примерни
ние още не сме хвърлили пъпчето, но аз искам да го метнем в някоя банка, ама не знам точно как да го направим - някакси не върви да вляза и да им го метна на шкафа отгоре. Embarassed
е.т. - и на мен филма ми беше любим. на скоро се опитах да го открия в нета да си го дръпна да го гледам, но нямах успех и ми беше много мъчно.
стес - и ние сме така с черешите - пасирани с к.мляко и бисквитки.аз преди време питах дали ги белите, но май никой не ми отговори. Crossing Arms
Йоана, и аз давам гречка(елда), за да  раязнообразявам тъпата попара, но аз варя половин чаша и после вадя около две препулнени лъжици сварена елда, пасирам ги, слагам ам, сирене, масло о става много вкусно и марти го хапва с удоволствие. аз пасирам, защото съм взела нормална елда и тя като се разпука остават едни люспички, не знам дали няма бебешка елда или готова, която само се разбърква с вода
диман, моля те сподели за черешовата диета. аз обичам много череши и се чуда какво да направя,за да смъкна малко. останаха ми 5кг, но искам поне още 1 да сваля,така че...давай насам диетата  bouquet
Ще пиша пак по-късно, че любимия се прибра.
поздрави от нас

# 140
е.т. - и на мен филма ми беше любим. на скоро се опитах да го открия в нета да си го дръпна да го гледам, но нямах успех и ми беше много мъчно.
lilisha, виждам, че живееш някъде около мен, аз имам филма, мога да ти го запиша и да ти го дам и може да се уговорим, за да се срещнем някъде наоколо Simple Smile
 Hug

# 141
  • София
Дилипили, ЧРД и дано си си изкарала страхотно-ще чакаме разкази Simple Smile
Както Щастливка вече е споменала-днес се запознахме с пясъка-що е това и яде ли се? Не ни хареса щом дори и не хапна за моя изненада...Но като се прибрахме ни почерпили със Зрънчо докато ме е нямало, а Хриси пред къщи с баща си. Директно бяхме за пералнята. И в косата беше успял да си вплете-не знам как беше успял...
Въпреки, че яде едри неща, Хриси елдата я иска само пасирана...
Ох, трябва да приключвам Sad

# 142
                                 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ДилИпилИ !  ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 23:13 от sladur4e*2

# 143
  • Munich
Хайде да дилилипи да не се скатава, а да вземе да почерпи  Mr. Green ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Ето ме и мен  Mr. Green
Благодаря ви много, мили момичета!!!

Ако знаете, че снощи половин час пусках към постинга си почерпка, като изписах още 10 реда как ще празнувам и т.н. и ей, не излиза и не излиза пустата му торта в постинга, супер скапан и бавен интернет, не знам защо така... а и търсих сума ти време торта с цифра 30... накрая се изнервих, изтрих всичко по темата и се измъкнах по бели гащи. И ето ме пак сега, този път успешно: станах на 30 и отпразнувах подобаващо! Бяхме цял ден на едно т.нар. Терме, с термални басейни, джакузита, аквапарк, водни барове, сауни, масажи, аквагимнастики и тем подобни глезотии. Без бебо, по ергенски. Киснахме се цял ден, гъбясаха ни крайниците, разбихме се по разните му там пързалки и чудеса и се прибрахме. А утре ще има официална вечеря. Та там видях около 10ина много болни хора, бяха с трима придружители, кой в инвалиден стол, кой вървеше бавничко... Цял ден се разминавахме с тези хора и ми беше много мъчно за тях, натъжавах се всеки път като ги видех. И си казах: за тази година си пожелавам всички около мен да са живи и здрави! Вие и семействата ви също! Нищо друго не искам.
Ей, мамичка Яничка, чудесни размери, браво! Моят Виктор вървеше мнооооого голям, а беше изцяло на кърма до края на 6и месец, но сега закова на около 9.5-10 и не мърда.
Доника, щом захранването с пясък е минало, вече може да се мине на обща храна Simple Smile
Сега ще разпратя набързо метода с приспиването, само ще го посъкратя, че беше много дълго.
За срещата в Бургас: нека момичетата, които си живеят там постоянно, да предложат мястото и ще доуточняваме. С времето ще е трудно: казвам как е при нас - 13ч. или 17ч. пускам на обсъждане.
Лека нощ от нас!

# 144
E.t., ще съм ти адски благодарна. пиша ти на лични
мама меги, аз бях чела за такава група в сп.мама май беше. Прощапалник ли се казва???или бъркам. благодаря че ме подсети, бях забравила от каква възраст можеше. ще ,и обясниш ли къде се намира това и какви са суловията, цени, обстановка.
Ние този  месец сме поотслабнали малко. миналия бяхме 8700, а този 8500, но не си спомням - може би просто сме си хапнали преди предишния преглед, по-скоро съм склонна да мисля,че сме задържали теглото, на ръст сме си пак 75см. милия бях го оставила на диета - без излишни дебелеещи храни - без каши, бисквити  и т.н., ама сега ги вклщчвам отново, че явно доста изразходва човека. от около седмица обикаля по кошарата. вече тича с проходилката, от вцера лази напред(знам,че повечето бебета правят тези неща от давна, ама ние...).
в неделя го подстригахме на фризор- една позната дойде в нас. изобщо не разбра какво става, само се въртеше, ама тя добре и бързо се справи. ето да ни видите преди и след:

# 145
Donika, много се посмях за захранването ви с пясък Joy

# 146
Добър вечер.

Първо на Светлодара да кажа - и моят цикъл е много обилен, а вече 4 пъти ми идва. Най-вече - втория и третия ден. Тогава избягвам дори до магазина да ходя. И с повечето майчета, с които съм говорила е така. И май е нормално.

Тази вечер мъжо замина на диско, а пък ние с малкото си стоим у дома  Cry , но така е като си нямаме баби наблизо.

дилИпилИ  и аз чакам този момент, в който Алекс ще спе да наддава много, че му тежат килцата. Като го сложа да пълзи не може да се мръдне. Но се надявам, че като проходи всичко ще се оправи. Даже и на дупето си не може да седи още като хората. Ама ще се оправим

Оф, отивам да си лягам, че толкова нещо изядох тази вечер, че едва дишам голяма салата, 5 пил. крила и половин диня от 8 ч. до сега и не се понасям.

Сладки сънища на всички

# 147
Привет моми4ета!

дилИпилИ, в последните минути ти 4еститя рождения ден  Grinning
Поzдрави от цялото семейство и ти желаем много zдраве и 6тастие.

За пьп4ето,имам идея сь6то като дилИпилИ  Grinning.
Запланувала сьм в понеделник като отидем да вzемем дипломата от Техни4еския на сестрата на мьжа ми.Мьжа ми сь6то е  zавьр6ил там, а аz в БГ zавьр6вам/надявам се таzи година/.
 lilisha голям сладурковец има6  Grinning
Имам о6те много не6та да коментирам с вас,но ме викатсвалила сьм 1 епиzода на М_р Бийн и мислим да ги гледаме
Спокойна но6т!

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 01:26 от Sesiliq

# 148
Добро утро , мамчета! Пак ли аз съм най-раннобудна!Хайде да изпием по кафе и да се захващаме с бебковците,вече ми стана традиция сутрин с чаша кафе да чета тук. Hug

На всички весели и усмихнати,пълни с емоции почивни дни! Hug

# 149

Айдеееееее на кафето!!!!!!!!!!! Тази сутрин е от нас като най-ранобудни!!!
Мони стана в 7 часа. през ноща ми се видя топличък като яде в 3 и сега пак та му премерих температурата и има 37.7. Дадох му панадол и дано да му спадне. Май че всичко идва от зъбче!!!
А нашето пъпче вече е хвърлено на стадиона на ЦСКА! Татко му е бил футболист там и нямаше начин да му го хвърлиме другаде! Още на следващия ден като му падна и отиде на мач специално за да го хвърли на терена!  smile3503
ееееееее аз докато се накумя да го напиша и то Ioannka ме изпреварила! Нищо ще пиете по  две кафета!

Общи условия

Активация на акаунт