, а вие пишете така светкавично тази вечер, че не мога да си легна от вас.
Ако проявяваш интерес, ще ти я пратя!

Без да пропускам, разбира се и малките слънчица. 
. Ако ме търсите, на терасата съм.
. Ще се полекуваме малко у дома. Това малко може и цяла седмица да значи. Но поне ми забавлява Весито. Очите на дребната все в кака и
От умора едва гледам вече
, а малката няма зъбки още...

Благодаря на Марианка,че го е сервирала.
Бързо оздравяване на Мими! А за среща,много бих искала да има такава,но в тея жеги ми е абсурдно да дойда до центъра,имам поне час път до там,бебоците закусват към 10.30 и докато тръгнем ще стане 11-11.30 и ще трябва в най-голямата жега да вървя,надявам се да ме разбереш,иначе там е доста приятно,ходим към 18 да се разхождаме,но когато татито ни се върне от работа и с колата до там.Това,че ще ходите в Бургас е супер,сигурна съм,че ще те зареди с много сили и ще те освежи,а пък и при мама си е друго
Ехооооо,привет на цялата дружинаа!

, ако искате дайте мейл на лични и ще ви я пратя!
Много здраве и щастие!!!!
Напоследък спи по малко и неспокойно... сигурно е от зъбите... все още си нямаме нито един зъб ... 
Виждам,че и при други момичета положението е същото,значи няма какво да ви обяснявам-събужда се по хиляда пъти на нощ,плаче или си играе,нощес само дето не разглоби спалнята,постоянно търсеше нещо
irinii,steli-ssdние вече не се кърмим от 3 месеца,но все още се гушка в мен и така заспива,иска да чувства сигурност според мен!За заспиването-това е наш проблем от самото начало и аз установих,че всичко е на периоди,между 5 и7 месец си заспиваше сам в креватчето и аз си мислех,че съм успяла да създам някакви навици,но просто един ден всичко започна наново
В момента заспива при нас ,аз пея
и после го пренасям-има нощи в които си спи в креватчето и не протестира,но има и други
като тази нощ-още в полунощ се беше изправил в креватчето и плачеше,взехме го при нас и пак цяла нощ се будеше,даже си и играхме.Съвет нямам-аз пробвах всичко,и въобще не преувеличавам като го казвам,сега чакам спокойно да отмине и този период.За отбиването-ами той сам престана,просто си искаше шишето,а пък на мен ми се кърмеше 
,а колко исках да имам близнаци 
,за учителката ва Мими и бабките-иде ми аз да ги сбия,само като те слушам
,възхищавам ти се как се оправяш с всичко 
както винаги страхотна,но времето ми се струва ужасно
,а Мишето нещо се сополяви 

. Та там се казваше, че по принцип децата нямат нужда от нощно ядене или пиене, а по скоро е навик и затова се будят. Та тогава си казах, че границата между това да следваме нуждите на бебоците и да се водим от тях и приучването към навици не добри нито за тях, нито за нас е много тънка и всеки сам трябва да прецени как да постъпи. Та тогава пробвах аз да видя какво ще стане /при нас беше проблем заспиванията - само с цок-цок- всеки път/ и взе че стана. Не знам дали, защото поотрасна или заради нещо друго. Освен това откакто минахме на АМ също спря да се буди. Пак не знам дали е съвпадение или е някаква психологична реакция.
Та метода беше - да не се взема бебчето от леглото, ами да ходи при него някой друг не майката, примерно бащата, да стои малко при него и да излиза от стаята. Така да се редуват моментите, като постепенно се увеличава времето на отсъствие. Естествено бебчето ще плаче в началото, но постепенно свиква. Ако някоя мама пази ЛС от ДилиПили или пък самата тя го пази да ти го прати, че е много дълго! Пак казвам ние вече нямаме никакъв проблем със спането, Йоанка спинка по 12 часа без изобщо да се буди - но не знам дали ние сме допринесли за това или тя се е просто спокойна по принцип и буденията и са били по скоро изключение... Дано съм ти помогнала поне малко с цялото това изписано място...