С усмивка мама РАБОТЛИВКА се стяга за почивка:))))

• 15 323
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Гер4о, Кали, не е само в държавата проблема. Аз миналата седмица пак имах изпълнения ама вече ме е срам да пиша Embarassed Тук има една услуга в пощата като се преместиш да ти препращат писмата, които идват на стария адрес директно на новия. Защото тук дай им да ти пращат писма...Получаваме поне по 5 на ден ....И вече и аз не помня къде и по къв повод съм си давала адреса Embarassed Важните (банка, фирма и тн смених, ама другите...) Та отивам в пощата и срещу 15е уреждам процедурата. Служителката много любезна ми обяснява как можела да уведоми и компанията за електричеството, че съм се преместила. Ми щом може - хубаво. Пише каката на пц-то, принти и аз подписвам...Връщам се вкъщи и гледам нещо документа - познайте - тя ме преместила в нова компания #2gunfire Обратно до пощата (работно време 9.30-18 да не мислите, че се преработват ooooh!).  Казвам аз каквото имам да си кажа, отказват ми преместването (уж). И аз доволна си тръгвам. Днес получавам писмо от въпросната компания как трябвало да им пратя данните за електромера. Обаждам се по телефона да им кажа, че нямам договор с тях и е отказан - искали го писмено, че не били получили нищо #2gunfire #2gunfire

# 31
Кали, тук въобще не е проблема в държавата. Арон са частна фирма и си имат свое управление. А щом частните фирми са докарали нещата до там, че да си назначават управляващи, окито нямат елементарно възпитание проблема е някъде другаде....

# 32
mайтапех се, гер4о. не прехвърлях вината на държавата.
пък и частно, неастно...като са свикнали да няма контрол и наказание, хората не ги е еня. те ще си вземат парите от тебе , с един месец закъснение... ама ще си платиш, те няма да платят неустойка...
дано да свършат работа поне

# 33
...те ще си вземат парите от тебе , с един месец закъснение... ама ще си платиш, те няма да платят неустойка...
дано да свършат работа поне
А, не! те си вземат парите 100% авансово за мебелите - докарали, недокарали - парите са при тях. Аз сега исках само транспорта и монтажа да платя на място... И това им противоречи на политиката  Joy - смешници просто.
Майра, то да се смееш ли да ревеш ли.... Ама откакто работим за немския пазар на мен коренно ми се промени мнението. Аз си мислех, че в БГ се почива и се работи по малко, но и германците печелят точки. За последния месец 3 национални празника - почивни дни - голяма хубавиня и при вас... Изпратиха ми дълъг списък с оставащите празници  - ами той една страница, беее... Кога се работи у ваше село  Joy Joy Joy. Да не говорим и за други развити държави. Бачкаме с един телеком в лихтенщайн - ама тея неямат идея кво е това съпорт  24/7 Joy. Веселба пълна! Може да имаш проблеми само между 9 и 5 и то в работни дни  Joy. Та вчера като имахме проблем с въпросния телеком направо щях да полудея - няма никой... Направо взе Арон да ми харесва - поне "работят" до 7

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:24 от Ger4o

# 34
А Гер4о, няма повече празници Sad Днес почиваме и после чак националния им празник на 3.10. Днес е последния от 3-4 църковни празници и не е официален почивен ден - само за някои провинции е, че там католици, протестанти, евангелисти, не знам кои какво признават ooooh! Само, че като четвъртък е почивен познай утре кой ще работи - всички си взимат отпуска. Едно време и ние много използвахме тези дълги уикенди да пътуваме ама сега сме се кротнали Sad

Иначе аз се учудих като дойдох тук как немците в 18.00 пускат кепенците на компютрите и изчезват.  Shocked Е не всички де, ама оставащите след работно време са много малко. Да не говорим, че още като дойдат на работа вече мисля как ще ходят на обяд в 11.15 Shocked Сякаш за тоя безплатен обяд живеят и идват на работа.

Мога много да говоря ама айде да не спамим много от ранни зори Simple Smile

# 35
Некадърници и хора с лоши намерения можеш да срещнеш на всякъде. Това си е въпрос на възпитание, етика или просто на умствен багаж. Е в такива случаи човек трябва сам да се оправя. Аз хич не мога и рядко се пробвам. Затова се възхищавам на хората, които го умеят. Евала, Гер4о!

# 36
dew,готово добавих те (с малко закъснение,извини ме Praynig) С теб вече списъчето се закръгли на 80 бройки Grinning
Много ти е сладка дъщеричката Hug

Въпросът за снимките засега го оставам отворен........... Mr. Green Нямам смелост да ви се показвам сега Embarassed

Весел ден на всички,аз засядам над книгите Tired

# 37
http://slackpack.net/?q=node/441 Я вижте нещо разведряващо hahaha Joy
Аз кат си нямам друга работа си чета ли чета Mr. Green

# 38
мамиииииииииииии, аз живея в някакъв кошмар с тея мебели! Гаранцията им важи само ако монтажа и транспорта са за тяхна сметка. Та добре, че се разбрахме за това вчера, че днес се оказа, че плота на бюрото е счупен на две!!!!! Та ако нямахме платени доставка и монтаж трябваше да изхвърлим бюрото и да си платим ново! направо не можех да повярвам. Сега още не съм звъняла, че чакам малко да ми размине, че ако сега звънна ще направя война.

# 39
Мами работиливки здравейте Hug
Аз преди доста време се записах при вас но в началото ме беше малко срам да пиша, защото тука всички се познавате. Само ви четях, и още ви чета само. Та се зачудих дали бихте ме приели отново в редиците. Вече ще пиша често, често.
Сега повече в юнските мами пиша.
Мерси  bouquet
Поздрави на всички  bouquet

# 40
Поли,как няма да те приемем,ти пък Hug Hug Hug Кой колкото може толкова пише,така че смело и добре дошла отново  bouquet

# 41
Поли, ще трябва да пишеш повече  Joy. ние се познаваме, щото в тази тема всеки си се оплаква за каквото му е на сърце, пък и направихме 1-2 общи срещи... на средващата ще пишем обаче неизвинени остъствия...

# 42
Ееее супер сте.
Мерси много Hug Hug
Ще се разписвам честичко, само да вляза малко в час какво си пишете.
Да се оплаквам от шефа може ли?

# 43
поли, пише бе пиле, където искаш. ние се познаваме от тук предимно... 2-3 пъти да сме се виждали. ама сме много готини, да знаеш Simple Smile

гер4о, арон ако се загледаш, мебелите им още в шоурума са пред разпад. аз имах късмета да се заглеждам докато бях бременна и забелязвах всички детайли.... тръгнах си отвратена от това, което бяха показали.

# 44
поли, то ние основно от шефове се жалваме  Joy Joy
кали, аз да ти кажа досега бях ултра доволна от мебели арон и то по причина, че са супер добре измислени сглобките и самите мебели са с някаква мисъл. Имам предвид, че на останалите фирми гардеробите за детска стая примерно са с пръчка за костюми  newsm78 newsm78 newsm78, а тея - напротив - всичко си е с рафтчета. също им се кефя, че примерно чекмеджетата под леглата са им с колелца и няма напрежение, че вече избуших чекмеджетата на спалнята, щото са направени да носят по 1 кг. на Арон също ме кефи, че гърбът на гардеробите също е от талашит, а не е от шперплат тоест кантон. Та като цяло съм супер доволна - досега не съм имала проблеми с тях и затова много се издразних на сегашните им неуредици.

Общи условия

Активация на акаунт