.Ей- все си намирате интересни теми4ки...Аз съм на работа, ( както винаги по това време
).Преди малко се завърнах, защото имах пауза и отско4их до нас. Изкъпахме Дари, ве4еряхме, аз сготвих за утре, 4 еи пала4инки за закуска спретнах
.Ха сега да дойде някой и да каже колко съм ужасна
.
.вклю4ително и реплика....ама как можа насила да си отбиеш детето при условие 4е имаш кърма
.Лелееееее- отказала съм се да обяснявам ве4е. НИкой от тия не знаят какво ми е коствало да излизам в 4 сутринта за работа , да се цедя , за да има за малката докато ме няма и т.н и т.н.....Ама - както и да е . МИнало-свършило.А онази мама-кърма4ка, която посещаваше юлките( и между другото наистина помагаше на моми4етата, които се нуждаеха), ве4е не пише отдавна там, след като си позволи дори да им сътвори теми4ка.( И аз шпионирам , да не сте само вие , я ...
) 
, че се очертава тежка седмица и може да не го огрее повече милия.
Герчо и тя,ама само като се разболее,тогава и хляб меси

. Е, отказах им - представяте ли да се типосам в целия си блясък и да ръся акъл и по радио
. Ама много се дразня на такива теми. Ей, прост народ, прости оправници - няма да се оправи тая държава. А за нашата мартенска тема, аз отвреме навреме пиша по някой ред, ама само като имам нещо конкретно по детето...
. катетоМ стана логопед, че им изчете всички книги що детето и не говори /катенце, една дипломка няма ли да вземеш?/. Ама вече си седнахме на гъза и се примирихме, че независимо и въпреки гените сме родили тъпанари
. Съдбаааа... Сега чакаме тъпанарите към 2 да започнат да говорят.. То верно изостанали децата, ама ще ги борим после 2 години за една да вземат в университета, че да наваксат
.
Трябваше да идеш в радиото,бе жена- Що дебати щеше да предизвикаш....

от това е!
Съвети всеки може да дава, въпрос на разум е от другата страна да си преосмисли нещата от своята камбанария и да си реши колко и дали да приеме съвета
Кали теб не съм те чела в юлската, явно е било преди да се включа...
Съвети всеки може да дава, въпрос на разум е от другата страна да си преосмисли нещата от своята камбанария и да си реши колко и дали да приеме съвета
Кали теб не съм те чела в юлската, явно е било преди да се включа...
Препоръчани теми