С усмивка мама РАБОТЛИВКА се стяга за почивка:))))

• 15 341
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
и нас ще ни обявят за сектантки , да знаете! Гер4о, тогава нали няма да си мълчиш. шъ дадеш по идно раму

# 76
и нас ще ни обявят за сектантки , да знаете!

шшшшт сектантките не са ни добарали още в тая тема Mr. Green или вече са ни заклеймили като лоши майки като сме се върнали на работа Mr. Green Mr. Green

# 77
ами във въпросната тема сме се изтипосали 3 една до друга, че даже не и спо един пост. а аз имах наглостта да кажа, че не е лошо да си егоист и понякога да мислиш И за себе си, освен за бебето, та може и да ни пуснат шпионаж Simple Smile Simple Smile Simple Smile
онази още ли пише в юлската тема? Тогава ме издразни много, но сега като гледам колко ме забавляват такива простотийки, може да си я чета в междучасията да се разтоварвам от 8ми клас Simple Smile

# 78
Виждам 4е пак е веселу тук Grinning.Ей- все си намирате интересни теми4ки...Аз съм на работа, ( както винаги по това време Tired).Преди малко се завърнах, защото имах пауза и отско4их до нас. Изкъпахме Дари, ве4еряхме, аз сготвих за утре, 4 еи пала4инки за закуска спретнах  chef.Ха сега да дойде някой и да каже колко съм ужасна #2gunfire.
Майтапа настрана. ама и аз съм се сблъсквала( и просължавам да се сблъсквам ) с кърма4ески коментари Crazy.вклю4ително и реплика....ама как можа насила да си отбиеш детето при условие 4е имаш кърма Shocked.Следващата реплкика, с която явно си обясняват 4асти4но решението ми е...ами поне да не ти е тежко като си пуша4ка ooooh!.Лелееееее- отказала съм се да обяснявам ве4е. НИкой  от тия не знаят какво ми е коствало да излизам в 4 сутринта за работа , да се цедя , за да има  за малката докато ме няма и т.н и т.н.....Ама - както и да е . МИнало-свършило.А онази  мама-кърма4ка, която посещаваше юлките( и между другото наистина помагаше на моми4етата, които се нуждаеха), ве4е не пише отдавна там, след като си позволи  дори да им сътвори теми4ка.( И аз шпионирам , да не сте само вие , я ... Joy)

# 79
на някои помагаше, други хвърляше в паника и депресия. най-много ме подразни, че ги бранеше като своя собствена територия.
колкото до излизането в 4 за работа... ами нали знаеш... "миткала си"  Laughing пък и ако не знаете, голяма БЕЗотговорност е да си "зарежеш" детето и алчно да ходиш да изкарваш пари.
пък за теб да не говорим, Велмар Laughing Laughing и работата си зарязваш.

# 80
ааауууууууууууууу
чак сега прочетох, че hahaha пушиш... просто ме остави безмълвна  Joy

# 81
  • на правилното място, в точното време
  Я не говорете така за кака Асинка - майката кърмилница на юлките  Mr. Green Жената се раздаваше толкова много наистина, понякога чак им наливаше акъл. Но пък кво, тя не е винвна.Като има овци,дето търсят кой да ги пасе, винаги се намира един по с акъл,дето да ги води.
А че беше нагличка, верно си е. И тема направи,щото юлките улисани в добива на кърма, не им оставяше време за това,ама такива устатни като мен и още две-три бяхме опозиция и тя се разсърди милата. Хукна да си прави предаване по някоя телевизия. По този повод се разпадна първоначалната юлска група, но са се прибавили сигурно нови момичета,дано сега им  е по-добре. Аз определено се чувствам по-добре,че не съм там. Бях влезнала преди време, беба беше на 5-6 месеца, техните бебета вече "Война и мир" в оригинал четяха и оттогава съм се зарекла хич да не ги чета,че... обземат ме странни мисли...ще пропусна да ги споделя с  вас...ще ми отнемат потребителските права.... Mr. Green
 А за твърдението,лоши сме и даже от най-лошите- да си зарежем така безотговорно децата, за какво, за да ходим на работа. Амаха! Държавата пари нали ви дава, кво сте хукнали да бачкате, а не да изследвате консистенцията на акото и да се притеснявате ,че днес цвета е с един нюанс на кафявото по-тъмен или по-светъл...Ни въй срам! Naughty
 Налигавих се, наприказвах сума глупости, сега отивам да приспя тати  luvbed , че се очертава тежка седмица и може да не го огрее повече милия.
Не се преуморявайте! Велмарче, лек път!И браво,ти си най-нелошата от нас, правиш палачинки. hahahaГерчо и тя,ама само като се разболее,тогава и хляб меси  Joy Joy
 Успешна и хубава седмица!  bouquet

# 82
Ей сега ще се засрамя и ще си изгася компа Blush( то и без друго ми свърша работния ден........ hahaha).Ей, само ме разсмивате. Ама добре 4е  тук сме купонджии по принцип, а и  в тоя 4ас, на никой не му дреме, ако ще ..каквото ще да става.

# 83
Добро утро,мамчета!По едно кафенце за събуждане? morning Да сте свежи цялата седмица.Аз тази сутрин кукурдясах в 5.30 ,изпих си рано-рано кафето и ви изчетох на един дъх.Големи сте терци.Аз отдавна приключих с кърменето и се учудвам кво толкова се вълнуват ония ми ти майки от юлска ли незнам си ква тема.Който може кърми,който не може-кво -да си тегли въжето,че не е "добра майка" ли?Аз никога не съм влизала в тези теми и слава богу.
Момичета дайте акъл какво да правя с тъз "мойта"фирма за дограма,дето я чакам да си довърши нещата от 9 м.Последно в сряда говорих с нея и ми каза,че ще се допита и ще ми се обади.Все още нямам отговор и нещо взе да ми писва.Хората построиха цели хотели,а аз чакам за един прозорец-по-скоро да го довършат.Не знам,ама човек биволско търпение да има,не би издържал.Аз както не съм от търпеливите,голяма борба водя със себе си.Да викам друга фирма ли да довършва,не знам.Още малко ще изчакам и  fight

# 84
и нас ще ни обявят за сектантки , да знаете! Гер4о, тогава нали няма да си мълчиш. шъ дадеш по идно раму
тогава всичко Шъ си кажа! Ама и IP то да ми затворят Шъ си го сменя и пак Шъ се регистрирам, тоя път като "сектантката" ама по бебето Шъ ме познаЙте. В една тема се бях разписала, че никой не ни е длъжен да ни гледа децата, а най-малкото държавата. стана страшно, че не защитавам интересите на майките, ама от едно радио на интервю ме каниха, че имало една нормална тука  Joy Joy Joy. Е, отказах им - представяте ли да се типосам в целия си блясък и да ръся акъл и по радио  Joy Joy Joy. Ама много се дразня на такива теми. Ей, прост народ, прости оправници - няма да се оправи тая държава. А за нашата мартенска тема, аз отвреме навреме пиша по някой ред, ама само като имам нещо конкретно по детето...
равия, то мартенските освен Война и мир и на 8 месеца всички ходеха, та аз влачих моя по лекари на 10, че нещо не му е наред  hahaha hahaha hahaha. катетоМ стана логопед, че им изчете всички книги що детето и не говори /катенце, една дипломка няма ли да вземеш?/. Ама вече си седнахме на гъза и се примирихме, че независимо и въпреки гените сме родили тъпанари  Joy Joy Joy. Съдбаааа... Сега чакаме тъпанарите към 2 да започнат да говорят.. То верно изостанали децата, ама ще ги борим после 2 години за една да вземат в университета, че да наваксат  Joy Joy hahaha.
кати, ако си имаш договор със срокове звънкай на комисията за защита на потребителите. След една седмица ремонта ще ти е завършен.

# 85
  • на правилното място, в точното време
Герчо, направо скала ми падна от сърцето, от плещите и от всички дреболий  Joy Joy Joy  Трябваше да идеш в радиото,бе жена- Що дебати щеше да предизвикаш....
За приказването, свеки преди няколко месеца каза още,че щом беба се плезела така,щяла да бъде приказлива като майка си  Embarassed и аз хич не се кахъря. Joy Joy Joy
 За другите отчетни не знам, ама май явно всички са един дол дренки и то ясно де, аз кво се чудя толкова- жениците с кво да се занимават по цял ден, друга работа си нямат...
Аз заминавам на тръстиката. Копайте да копаме дружно ,дано го изкопаме някога.  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  Я не говорете така за кака Асинка - майката кърмилница на юлките  Mr. Green Жената се раздаваше толкова много наистина, понякога чак им наливаше акъл. Но пък кво, тя не е винвна.Като има овци,дето търсят кой да ги пасе, винаги се намира един по с акъл,дето да ги води.

hahaha Joy Joy Joy
А, добре, че тогава нямах нет у нас / и аз съм от юлките  Embarassed/ да видим кой на кого акъл ще раздава! Първият месец и половина слагах бебо през 15-30 мин. на гърдата!!! А да видим коя кърмачка би издържала на такова темпо?!? После направих ужасно възпаление, последвано от хирургическа намеса, дренажи, АБ и ... куп стрес. Ама тва е минало!

РавияHug  bouquet

Лек работен ден!

# 87
гер4о... как искаш да са гении наште, бе жена! колко време кърми ти, А? Ами аз? а катето? нали знаеш, че кърамата стимулира интелекта Joy от това е!

за дограмата... платила ли си нещо? ако да, директно им казваш за съюза на потребителите и онези да им звънят.
ако не, да ти дам телефон на нашия майстор?

и аз още се разправям със застрахователи. и фирма ще си правя, че последните 2 месеца ми забавиха плащането от фирмата, с която работя. ако си събера парите, ще имаме около 14 000 лв.  много ме е яд на тия хора! аз си ходя без кола по случая....

кажете идеи за име на фирмата ми, ще преподавам предимно английски, поне за сега.
ЕТ или ЕООД да си направя? Къде по-малко ще плащам данъци, осигуровки тн и къде има повече признаване на разходи?

# 88
Добро утро,

ние и в офиса сме вече в нови стаи - през 5 на същия коридор. Само си/ни намират на работа с тия местения поне 1 път в годината.

За Асинка не искам да коментирам. Не съм била в началото на темата, тя явно е писала още в бременелските теми (тя е Юлка 2005 и затова помага на Юлки 2006). Аз лично и поисках съвет преди да се върна на работя и тя веднага се отзова Peace Съвети всеки може да дава, въпрос на разум е от другата страна да си преосмисли нещата от своята камбанария и да си реши колко и дали да приеме съвета Peace Кали теб не съм те чела в юлската, явно е било преди да се включа...

За отчетните - за всяка майка нейното бебе си е най-умно и хубаво и е нормално всеки да си хвали гарджето Mr. Green Аз никога не сравнявам моята с другите - най-малкото тя е родена на 29.7 и има огромна разлика с бебетата например, родени на 1.7. Да не казвам за подранилите юлчета като на Равия на 14.6, а дори имаме и едно бебе на 8.6. Та това са почти 2м разлика!!! 2 м при бебетата са страшно много време за развитие Simple Smile

# 89
За Асинка не искам да коментирам. Не съм била в началото на темата, тя явно е писала още в бременелските теми (тя е Юлка 2005 и затова помага на Юлки 2006). Аз лично и поисках съвет преди да се върна на работя и тя веднага се отзова Peace Съвети всеки може да дава, въпрос на разум е от другата страна да си преосмисли нещата от своята камбанария и да си реши колко и дали да приеме съвета Peace Кали теб не съм те чела в юлската, явно е било преди да се включа...

Аз не визирам конкретен човек! По това време също не съм участвала тука, не съм взимала отношение относно кой как кърми и храни своето бебче. Всяка майка знае най-добре как да гледа детето си. А за съветите - Майра, права си, всеки сам трябва да прецени как да приложи този съвет!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт