.Подозирах гадориите този ден, ама гледах да не им обръщам внимание.Отско4их до парка отново в една "дупка" от работа, разходихме се, пихме по бира, прибрахме се вкъщи, изкъпахме и нахранихме детето, и аз потеглям обратно 4е дългът ме зове.Ама като слизам до колата ми смърди ужасно на газ
.Звънкам на мъжо, той слиза и ми казва да вървя с другата кола .Ка4вам се аз и.....ожълвам новите джанти
.той 4ул някакъв нехарактерен звук, ама аз продължих и се направих 4е няма нищо.АМи , сега като спрях на работа, на мен ми се дорева от гледката
.И сега ми е едно гадно и гузно.....Той ме е наро4ил за разрушител на какво ли не.чувствам се ужасно и мисля като се прибера да му връ4а вси4ки автомобилни клю4ове и да развея байрака на тема шофиране
.Много ми е гадно, тъй като не съм правила никога поражения относно шофирането, ама....ей го на. резултата е налице. Винаги има първи път.
.Ей, ще измрем тук.Хайде, спирам .утре- пак!
да избива и последния, преди да са ми избили балансите. Пропуснах си изпита, не знам за кога ще ми го насрочат.
Приятелят ми се прежали за ваксините за Кения преди ..ама иначе на лекар не можеш с топ да го замъкнеш.
Качила съм няколко нови снимки на съшия линк ако ви се гледат 

. Та продава си той гумите и ги купува някакъв холандец. Пратката - с куриер. Лелята в куриерската служба съответно не знаела нещо за международните пратки и му казала да остави гумите, като се появил шефа да го пита и ще ги пратят, приятелят ми да мине по-късно да си взема разписката и да палти (30е). Ей това като го чуя за България ще се замисля сериозно за връщане, преди това с топ не можеш да ме мръднеш оттук

Гери, ако знаеш как ревах като стана времето за срещата, макар че я бяхме отложили...
Да ти е здраво и весело детенцето!
Съжалявам за случките ти! 

ако си намерим и кола... 
Аз тук сега си лягам в 12 щото е много светло навън и дребната преди 10 не ляга и ако има едно събуждане сутрин не мога да отлепя, пък за теб не ми се мисли по цял ден с тийнитата
Майра, прати една кола от немско бе... не се стискайте... плащаме кеш!

Калино,мари,ти де се вреш - наем ще ми плащаш!
Аз само се потя, а как бих искала и да се топя.... Препоръчани теми