Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 599
  • 600
  •   1
Отговори
# 270
Иве супер си,
Нека сребърен облак ти даде оферта и тогава ще преценим!
Направеното до тук има ли цветен вариант?

Хубаво е! Но си мисля следното:
1. Снимката да се кропне отгоре и надписа за протеста да лежи на фон от един цвят - в момента е малко сбито и нечетливо.
2. Добавете адреса на интернет страничката, както ти писах по рано.
3. Много ми харесва идеята със символичните рисунки, но може би текста трябва да е нещо от сорта:
Искам да играя, уча и раста в детската градина,
заедно със другите деца!

Долният надпис според мен е добре!

Нека и другите да си кажат мнението!

Покажи ни освен черно белият и цветен вариант, ако много не те затрудняваме!

# 271
Може ли да знам как стоят нещата с подписката.. Живея в квартал с много деца и крайно недостатъчно места в ДГ. Мога да събера доста подписи (надявам се). Какво да направя по въпроса.. Срещата последно къде и кога е да организирам махлата..

# 272
Утре в 10ч. на тихата алея в Морската под Летния театър.

# 273
Точно така!
Аз излизам - налага се!

От седем ще дават по скат интервю с Мария и мен.
Дерзайте!

Много сме, силни сме!  Simple Smile

# 274
  • Откъм Варната
Иве плакате е хубав, но малко е разпилян от към композиция и погеда не се съсредоточва към информацията, а шари по картинките

# 275
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз мисля че плаката е готин!
Ще е добре да има и цветни плакати.

Електроната подписка я имаме на хартия!

# 276
Браво на всички ентусиастки!   bouquet  bouquet  bouquet Гордея се с вас! За жалост не мога да гледам нищо, щот в момента на бач Sad

Един процедурен въпрос- За мирен протест не трябваше ли да се получи разрешение? Поне миналата година цяла седмица чакхме за него???

# 277
Яни имаме внесено в общината искане за разрешение!
По принцип няма как да ни спрат. Надяваме се утре да вземем хартишката  Mr. Green Mr. Green
Погледни плаката моля. И кажи мнение!
И друго - можеш ли да намериш инфо за това каква част от общия бюджет на общини в Германия/Австрия се отделят за ясли и градини?

# 278
  • Варна
Момичета, аз разпечатах плаката и флайерите на Калима - сега виждам, че има промени. Утрешния протест ще се състои ли?!
Съжалявам, но нямам възможност да разпечатвам отново преди утре. Все пак, ако мислите, че този ще свъши работа (на мен ми харесва повече), ще го дам на някого тази вечер.

# 279
Яни имаме внесено в общината искане за разрешение!
По принцип няма как да ни спрат. Надяваме се утре да вземем хартишката  Mr. Green Mr. Green
Погледни плаката моля. И кажи мнение!
И друго - можеш ли да намериш инфо за това каква част от общия бюджет на общини в Германия/Австрия се отделят за ясли и градини?
От работа не мога да го видя плаката. Sad За времето малко сложно, но ще опитам да прочета нещичко. Радвам се, че ще си вземете хартишката:) А тоз кмет горкият голяма параноя го гони -  и миналата година същите приказки бръщолевеше.

# 280
Момичета, аз разпечатах плаката и флайерите на Калима - сега виждам, че има промени. Утрешния протест ще се състои ли?!
Утре няма да има протест. Протеста е на 26.06.
Утре има сбирка за уточняване на подробности-10 ч. тихата алея.

Някой гледа ли СКАТ? Показаха ли нещо и какво?
Веднага, когато се прибрах си включих тв, беше 19:05, но интервюта нямаше.

# 281
  • Откъм Варната
Имаше интервю, беше първата новина, Юлето и Мимето приказваха и показаха децата как раздават флаери и плаката в голям план

# 282
Имаше интервю, беше първата новина, Юлето и Мимето приказваха и показаха децата как раздават флаери и плаката в голям план
Имало е и отговор от Базитов и К. Йорданов. Били разкрити 1000 нови места в ДГ  Sick Sick А новата градина - нямало пари за довършване. Бюджета бил ..... а те изхарчили .....
Загубили се много места поради реституция и отлив на децата от ДГ - родителите не искали да ги дават на градина.

# 283
Е след този отговор не се ли обезсмислят нещата..
П.С. на срещата утре няма да дойда.. другия път като събера подписи може би.. на протеста съм там..

# 284
Изказванията на кмета са ни до болка познати. Той е майстор на дългото обещание и на липсващото изпълнение! Освен това в тази община да не е само кмета - има си комисия по образованието, дирекция образование и изобщо много хора, които получават заплати за конкретни неща, които не вършат...

Така, че изказвания от сорта 600 нови места ще има на есен са чудесни - това би означавало, че неприети деца няма да има. Тогава всичка ще са доволни поне за момента. Ако това не случи - тогава всички ще са наясно, че са станали свидетели на поредната сага от сорта "мижи да те лъжем"

Смисъл от протеста ни има защото противоречието е голямо: от страна на общината се твърди, че места се правели, от друга страна ние родителите сме принудени да си гледаме децата в къщи. Не едни, не двама родители, а стотици родители. Нашето присъствие на площада ще е живото доказателство, че проблема е достигнал границата на нашата търпимост.

Пет години чакахме... - свърши ни търпението!

Общи условия

Активация на акаунт