Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 385
  • 600
  •   1
Отговори
# 405
Както казах по-горе, в понеделник сигурно ще мога да разпечатам нещо. Хубаво е обаче да се подготвят 2-3 текста предварително. леле, ми то понеделник е утре..... С Кали ли ще ходим да вземаме (и плащаме) винила?
мисля си за нещо от сорта на това, само че на отделни плакати, естествено. Достатъчно ли е, или трябва да е по-специално оформено? А на какво ще се лепят - по-дебела хартия ли? Кажете, че съм съвсем боса в тази работа.

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 21:40 от Сребърен облак

# 406
Уф, за плакати, 10 бр. А3 ми дават цена 18.97 лв По-добре е да не ги поръчвам  Sad Шефа им не се е съгласил да са безплатни.

Сребърен облак, на мен така ми харесва  Grinning

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 10:13 от Анджелина

# 407
Анджи, питай за разпечатки! Ако можеш - като тези, които показах вчера, защото максовете така и не са сварили да пуснат машините. Демек малки плакати без пари няма да има. За разпечатки 44x30 см ни препратиха при Милениум (кръстовището на Пирин и Сливница) - цената е 1.80-2 лв. Да сме кажели, че ни изпращат от Mакс Креатив. Този размер устройва ли ни? и пак питам, на какво може да се залепва, хартията добре ли се държи, като се закачи на колчетата?

А винила ще го вземе мъжа ми днес в 18:30 и май ще го нося направо утре на протеста, дано е удобен за носене, че съм без кола. А утре на място ще го слагаме на колчета с габърки. И парите ще ги оправим утре.

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 10:21 от Сребърен облак

# 408
Винила като се навие на руло се носи лесно в ръка, а този не е голям.

44 на 30 е добър размер. може да се сложи кол4ето по средата. И цената е добра, аз такива съм пе4атала на 3 лв без ДДС.
Екстрийм са с цифрова печатница, т.е. пе4атат бързо, но там нямам познати.

Пусни ми линк за тези разпе4атки, размерът им по проект ли е 44 на 30 или трябва да се преправя?

# 409
Алтернатива - печатаме на 2 листа А4 на обикновен принтер, и после лепим (НА КАКВО?)

# 410
Има картони в книжарниците, по-дебели, може върху тях. и да сложим две колчета в двете страни.

# 411
Така, поръ4ах 2 плаката А3 на цена 2,70 за брой, на хартия 130 гр. (картон). Днес ще станат. Някой от Чайка има ли, който може да ги вземе или да търся друг начин?

текста на единия е ДА ИМА МЕСТЕНЦЕ ЗА ВСЯКО ДЕТЕНЦЕ

на другия е ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА НАС СЕГА! ЗА ДА МОЖЕМ НИЕ ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА БЪЛГАРИЯ УТРЕ!

да не дублираме нещо, ако се поръчват и други.

http://images18.snimka.bg/003262693-big.jpg

http://images18.snimka.bg/003262696-big.jpg

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 11:46 от Анджелина

# 412
Анджелина, много добре изглеждат. Пускай ги!  newsm10
Сребърен облак, това за полудневните градини го бях написала на майтап.... Joy
Това местенце за всяко детенце и двете сте го писали. Да не вземе да се дублира. По-добре някоя друга крилата мисъл да пльоснете.
Млииий, само 5 човека ли сме в тоя форум и в тая Варна бре.... ooooh!

Днес дадох интервю за радио Варна. Ще го пуснат утре след 8ч. Шитаха ме за сдружение Варненски майки. Казах им че са с нас, ама ме питаха що не сме се обединили.... Tired
После Юлия ми напомни, че миналата година протестът бе под такова заглавие, но организацията не беше юридическо лице...Хъх, както и да е....не зная какво и как ще монтират... Blush

# 413
Не, не, ние със Сребърен облак обсъдихме плакатите сутринта и избрахме тези двата, тя ги направи, аз ги пуснах в агенцията, а Калима ще ги вземе Simple Smile

# 414
  • Варна, морето и сините вълни!
Анджелина, много добре изглеждат. Пускай ги!  newsm10
Това местенце за всяко детенце и двете сте го писали. Да не вземе да се дублира. По-добре някоя друга крилата мисъл да пльоснете.
Млииий, само 5 човека ли сме в тоя форум и в тая Варна бре.... ooooh!

Днес дадох интервю за радио Варна. Ще го пуснат утре след 8ч. Шитаха ме за сдружение Варненски майки. Казах им че са с нас, ама ме питаха що не сме се обединили.... Tired
После Юлия ми напомни, че миналата година протестът бе под такова заглавие, но организацията не беше юридическо лице...Хъх, както и да е....не зная какво и как ще монтират... Blush
Миналата година бяхме Варненски майки и повечето местни журналисти така ни знаят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПосле се появи СНБМ, които казаха че нямат нищо против да им ползваме името. ПОдкрепят ни изастават зад нас. Ще съдействат с каквото могат, стига да ги уведомяваме навреме!

# 415
Знам Simple Smile Всъщност мисля, че няма нищо лошо в това да демонстрираме и малко чувство за хумор.

# 416
Миналата година бяхме Варненски майки и повечето местни журналисти така ни знаят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПосле се появи СНБМ, които казаха че нямат нищо против да им ползваме името. ПОдкрепят ни изастават зад нас. Ще съдействат с каквото могат, стига да ги уведомяваме навреме!
Е, в тази част наистина не бях много подготвена, но вече ще знам.
Знам Simple Smile Всъщност мисля, че няма нищо лошо в това да демонстрираме и малко чувство за хумор.
Дано да го приемат като такова, нямам нищо против  Mr. Green

# 417
Дано да го приемат като такова, нямам нищо против  Mr. Green
За жалост обаче засега няма такъв плакат... много дълъг беше текста за А3.

Говорих с директорката на нашата детска градина. Каза, че доста по-ефективно е надстрояването на детските градини. Специално за нашата "Детска радост" дори е правен план за надстройка (забележете, от родители), но е нямало финансиране. Къде по-евтино е това, защото основите са положени, общите помещения и дворовете - построени, оформени и обзаведени. А един етаж може да побере поне 4 групи, при условие, че всички останали помещения са на долните етажи.

# 418
Говорих с директорката на нашата детска градина. Каза, че доста по-ефективно е надстрояването на детските градини. Специално за нашата "Детска радост" дори е правен план за надстройка (забележете, от родители), но е нямало финансиране. Къде по-евтино е това, защото основите са положени, общите помещения и дворовете - построени, оформени и обзаведени. А един етаж може да включи поне 4 групи....
Много добре, но нали децата и на площадките са разделени-всяка група си има площадка...при надстрояването къде ще има площадки за новите групи? (макар че признавам, това е бял кахър)

# 419
Момичета - имаме музика и микрофон!

Имаме всичко, което ни трябва! Само остава и родетелите да откликнат и да дойдат! Не спирайте да каните хората до последния възможен момент! Продължавайте да събирате подписи.....ще ни трябват! Утре в 9.30 ще ви чакам на фонтана до общината!

Общи условия

Активация на акаунт