Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 494
  • 600
  •   1
Отговори
# 450
Дочух думите на кмета пред една журналистка, май от нова тв - Организаторите не са съобразили часа на събитието /нещо във връзка с високите Т/ и затова се НАЛОЖИ да ги поканим тук  Tired Честито  Sick 20 и кусур страници тема, и 20 и кусур майки на протеста, май да се дудне по градинките е по-лесно  Stop

# 451
Аз ви гледах по новините на БТВ преди малко. Дадоха 2 мами, едната беше Туфи. Simple Smile

# 452
Aми казваш, че са се държали цинично кмета и зам. кмета, журналистка ...
Та се чудя защо, след като места така или иначе няма и всеки го вижда. Какво е тяхното основание, че са така силни-вилни.
В същност, като се замисля, те просто изпълниха отработено упражнение, известно ни от учебниците по история, както и от практиката през последните години.
Извикаха майките с проблеми, за да им решат проблемите и да спрат да врещят.
На конкретните въпроси не се отговаряше, а се махваше пренебрежително с ръка "С вас не говоря", обвинения "Вие сте махленски организатори", "Знаем чия поръчка изпълнявате" и прочие....Т.е. показах аясно, че диалог не желаят. А какво искат тогава? Shocked БУНТ?

Не съм сигурна, че точно грубите и цинични думи бяха чути от журналистите.... Confused

# 453
Дочух думите на кмета пред една журналистка, май от нова тв - Организаторите не са съобразили часа на събитието /нещо във връзка с високите Т/ и затова се НАЛОЖИ да ги поканим тук  Tired Честито  Sick 20 и кусур страници тема, и 20 и кусур майки на протеста, май да се дудне по градинките е по-лесно  Stop
Е, да не говорим, че повечето майки не влязоха вътре..наложило се....Абе дебелащината няма спирачка....
Вери, какъв бе коментара на Тв?

# 454
Честно казано нищо не чух, само видях  Crazy. Маги вика, играе с ТВ-то...
Дадоха само вас двете, никой от Общината.

# 455
Е, да не говорим, че повечето майки не влязоха вътре..наложило се....Абе дебелащината няма спирачка....

Те управниците на това са разчитали, да влязат малко родители, и затова са го организирали вътре. Ако още навън са поискали да запишат неприетите деца, а не в залата е щял да стане дълъг списъка  Thinking

# 456

Те управниците на това са разчитали, да влязат малко родители, и затова са го организирали вътре. Ако още навън са поискали да запишат неприетите деца, а не в залата е щял да стане дълъг списъка  Thinking

Пък и това не решава кардинално проблема! Ето това им го повторих аз лично няколко пъти, а те вдигат глави и само дето демонстративно не си запушиха ушите...затова и отминаваха и не желаеха да разговарят!  newsm11

# 457
  • Варна
По БТВ даваха Юлия и Доня Туфиня, но ставаше въпрос за протеста. Явно е от вчера интервюто, нямаше материал от днес. Довечера ще видим.
Явно трябваше да вляза и аз в залата, но реших че детето ми е по-важно (беше мокър, крив и уморен), че да мезапишата и мен в списъка hahaha hahaha hahaha.
Нали знаете има човек има проблем, и обратното няма и проблеми няма. Сега като набутат с предиство записаните в залата, кой ще им крещи пред Общината?

# 458
  • Някъде на път....
................
Нали знаете има човек има проблем, и обратното няма и проблеми няма. Сега като набутат с предиство записаните в залата, кой ще им крещи пред Общината?
Да бе, вярваш ли, че изобщо са се трогнали?

# 459
Нямам думи. Потресена съм от изказването на кмета, че проблем нямало и Варна бил единствения град с най-много разкрити места в детските градини - 1000 бр ooooh!
Кажете какво е станало в залата, защото аз не можах да остана, трябваше да се връщам на работа. Изобщо какво следва от тук на татък, след като те не се трогват?!

# 460
Изобщо какво следва от тук на татък, след като те не се трогват?!
Ще направим така, че да се трогнат. Избрани са от нас, значи ще се научат да работят за нас, а не за собствения си интерес!

# 461
  • Варна
Ще решат проблемите на 10-20 родители веднага, за останалите ще раздуят групите, максимално да намалят броя на недоволните. Който не ги подкрепя, го кръщават, че изпълнява политичекса поръчка, т.е. бори се за власт (така, както и те в момента) и че всъщност проблем няма. Аз зададох въпрос на кмета и на г-н Базитов, как точно ще се реши проблема тази година на неприетите деца, получих следното: "Как се казвате? Снимайте я" (не директно от кмета, разбира се), "Ще увеличим бройката в групите, те никога не се събират по 40", "Елате на следващата среща". Ех... трудна кауза, но най-важната информация поне я имаме - че пари има, а за магическата пръчка, нека да попитат как се достроява една детска градина за още 5 групи в някои други страни - точно за 3-4 седмици по сглобяема технология и то преди 35 години (когато мъжът ми е бил дете)

# 462
Ех... трудна кауза, но най-важната информация поне я имаме - че пари има, а за магическата пръчка, нека да попитат как се достроява една детска градина за още 5 групи в някои други страни - точно за 3-4 седмици по сглобяема технология и то преди 35 години (когато мъжът ми е бил дете)
Каузата е трудна, но не невъзможна.  Peace
Просто трявба да сме единни. И това, че детето ти са го приели днес на ясла/градина не означва, че проблема се е решил!

# 463

Кажете какво е станало в залата, защото аз не можах да остана, трябваше да се връщам на работа. Изобщо какво следва от тук на татък, след като те не се трогват?!

Каза, че само 40% от присъстващите имали проблем. Останалите 60% нямали такъв.

# 464
Момичета,
Браво на всички, поздравявам ви за добрата организация! Благодаря на всички, които дойдохте, помагахте и бяхте съпричастни!
Поставихме добро начало!
Ще продължим да се борим за това, което е наше право!

Общи условия

Активация на акаунт