Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 593
  • 600
  •   1
Отговори
# 495
НАЙ-СЕТНЕ разбрах кой ни бил организирал:
Цитат
организатора на протеста в сянка Демократическата партия и Красен Железов.

Shocked #Crazy Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Жалки са в безсилието си.....

# 496
всички повтарят едно и също - как общината решавала и решавала проблема, и как за някакви си 100-400 деца не си заслужава да се занимават. Нищо за отношението на кмета и сие към групата, нищо за "изпълняването на поръчки", нищо.

Аз писах в подписката, ама дявол знае ще обърне ли някой внимание - проблемът продължава и нагоре. Дъщеря ми ще бъде първокласничка тази година. И на 70 първокласници в училището има занималня, която ще поеме 20 (абсолютния максимум бил 24). Останалите 50 майки или бащи? Ще преминават на половин работен ден, и то в зависимост от смяната на детето. Или просто ще си стоят безработни. Същото е и с второкласниците.

Баси, т'ва с организатора на протеста в сянка беше гадно. И го представят като факт. Тук много ще трябва да ме цензурират.... Да не говорим как кмета "помоли майките да напуснат окупираната зала" при условие, че сам ги е поканил. Цялата статия май си е "лАйна и гОвна". И само в нея бройката на мамите е наполовина...

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 15:12 от Сребърен облак

# 497
  • Варна, морето и сините вълни!
НАЙ-СЕТНЕ разбрах кой ни бил организирал:
Цитат
организатора на протеста в сянка Демократическата партия и Красен Железов.

Shocked #Crazy Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Жалки са в безсилието си.....
Нямам думиииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!
Жалко че няма отдоло напиши коментар!

# 498
Радио Вана заслужават огромни Благодарности!!!
Казаха че градината на Гладстон е трябвало да са две градини.... трябвало е вече да са построени.... А сега - една градина в строеж... и две ножи ЖК  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде надарените майки, измислете някаква благодарствена картичка.... да пусна към медиите които ни отразяват подобаващо!
Ако можете вмъкнете и логото в подписа ми на СНБМ, да намесим и тях с Железов #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Накрая некой ша ма банне за изказа ми Mr. Green Mr. Green

# 499
Баси, т'ва с организатора на протеста в сянка беше гадно. И го представят като факт.
Това може ли да се тълкува като клевета и да ги съдим?

# 500
И аз съм меко казано възмутена от отношението на "кмета" ни. Не ми стана ясно защо излезе 20-ти мин. по-рано от обявения час на протеста и скри под дървото заобиколен от журналистите. Стори ми се, че отговаряше само на техни въпроси. В крайна сметка момичетата се бяха погрижили и трибуна да има, защо не застана пред всички и не каза, това което бръщолевеше в общи линии. Не знам какво да ви кажа. Иначе огромно БРАВО на всички момичета за организацията. Бяхте страхотни, аз не съм от най-активните във форума, но следя събитията. нАПРАВИ МИ МНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ КМЕТА НАРЕЧЕ ЦЕЛИЯ ПРОТЕСТ ПРОПАГАНДА. Както някоя мама по-горе каза, май на наш гръб си изприказва доволно глупостите преди предизборните кампании.

# 501
Радио Варна заслужават огромни Благодарности!!!
Казаха че градината на Гладстон е трябвало да са две градини.... трябвало е вече да са построени.... А сега - една градина в строеж... и две ножи ЖК  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде надарените майки, измислете някаква благодарствена картичка.... да пусна към медиите които ни отразяват подобаващо!
Ако можете вмъкнете и логото в подписа ми на СНБМ, да намесим и тях с Железов #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мимито, запомни ли кой журналист води предаването/разговора?
От вчерашното интервю съм запазила визитката на журналистката.
Ще им спретнем набързо нещо благодарствено, разбира се.
А това за обвиненията от страна на кмета и обкръжението му-трябва много серизоно да се замислим.
НЕ МОЖЕ така с лека ръка да обвинява, за да излезе от сериозните въпроси!

# 502
Нямам думи да си изкажа възмущението от "милите" ни и "загрижени за децата" ни управници! Нарекоха ни махленки и политически маши! Държаха се нагло и мазно!
Ще има ли репортажи от протеста и във вечерните новини, че изтървах обедните?

# 503
  • Варна
Възрастната журналистка накрая каза, че 400 деца не били проблем, на фона на 15000 приети - кмета каза 11000.
Тъй ами 400 деца с по двама родители и тук таме някой роднина 1000-1500 избиратели за числеността на Варна това е капка в морето, защо да се занимава с тях.
Направо си направиха гаргара с нас и това е.
Кмета бързаше да си изпее песничката и при опит да бъде попитан нещо гледаше да се направи, че не чува.
Най-интересно беше това елате вие - ония пропагандаторките ги оставете. Ами те нали са част от нас, кои сме ние и кои са те.
Да не сме били слушали кварталните агитатори и да сме ходели лично при г-н Базитов.
А и проблема с детските градини не приключва с 400-те неприети деца, ама кмета само в това се беше хванал, че по-лесно.
И аз като Облачето почвам да се тревожа, че като стане време за училище ще се окажем пак в същата ситуация.

# 504
http://news.bnt.bg/content/view/full/176390 - Има ни и по канал 1  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Гледайте!

# 505

Мимито, запомни ли кой журналист води предаването/разговора?
От вчерашното интервю съм запазила визитката на журналистката.
Ще им спретнем набързо нещо благодарствено, разбира се.
А това за обвиненията от страна на кмета и обкръжението му-трябва много серизоно да се замислим.
НЕ МОЖЕ така с лека ръка да обвинява, за да излезе от сериозните въпроси!

Предаването е На светло с Емилия Николова , репортер - Веселин Златков

# 506
Стигам до извода, че трябва да излезем с открито писмо и опровержение на това, че сме политически обвързани, както и да обясним на обществеността, арогантното и безцеремонно поведение на общинарите!
Трябва да им направим услугата да разберат ощетените родители, че на тези, които бяха на протеста им бе предложена ПЕРСОНАЛНО помощ и едва ли не обещание, че детето им ще бъде прието в градина/ясла.
А останалите?
А тези, които идват утре?
А първокласниците (защото там проблема е абсолютно същия)?
Кмета бяга от проблема и си мисли, че го решава. Мисли и на с за абсолютни тъпаци!

# 507
Стигам до извода, че трябва да излезем с открито писмо и опровержение на това, че сме политически обвързани, както и да обясним на обществеността, арогантното и безцеремонно поведение на общинарите!
Трябва да им направим услугата да разберат ощетените родители, че на тези, които бяха на протеста им бе предложена ПЕРСОНАЛНО помощ и едва ли не обещание, че детето им ще бъде прието в градина/ясла.
А останалите?
А тези, които идват утре?
А първокласниците (защото там проблема е абсолютно същия)?
Кмета бяга от проблема и си мисли, че го решава. Мисли и на с за абсолютни тъпаци!

Трябва да се гледат репортажите и да се изчетат публикациите!
Ако никъде не прозира това отношение, ако никъде нищо не се чуе... миля че ще бъдем само журналистическа сензация.... нешо което ние не можем да дадем доказателства! Кирил Йорданов много добре го знае това, затова не каза нищо копрометиращо пред камерите и пред микрофоните, или поне аз не чух...

Журналистката от радио Варна каза че се е държал арогантно с някои от представителите на родителите на протеста.

# 508
Трябва да се гледат репортажите и да се изчетат публикациите!
Ако никъде не прозира това отношение, ако никъде нищо не се чуе... миля че ще бъдем само журналистическа сензация.... нешо което ние не можем да дадем доказателства! Кирил Йорданов много добре го знае това, затова не каза нищо копрометиращо пред камерите и пред микрофоните, или поне аз не чух...

Журналистката от радио Варна каза че се е държал арогантно с някои от представителите на родителите на протеста.
Да, така е, трявба да видим навсякъде какво и как е отразено.
И все пак-писано е черно на бяло, че ни свързва с някакъв Железов (или какъвто там беше).
Лично много майки го чуха, като ни нарекоха махленки, и че не желаят да разговарят с нас.
Тогава за какъв диалог говорим?
На нас не са ни достатъчни тези "мерки" със записването на няколкото майки в пленарна зала!

# 509
  • Варна
На нас не са ни достатъчни тези "мерки" със записването на няколкото майки в пленарна зала!
Това си беше живо замазване на очите и тия 60 % дето ги каза, ги изчисли от тия които влязохме вътре.  Аз мислех, че нещо ще говорим, а то номера бил да ни преброят и толкова.
Значи, който няма неприето дете в момента е махленка, а който има, ако отиде да си каже може и да направят нещо.
А тоя който дойде да ни пита ние имаме ли проблем вика, че отсега не можел да каже какво щяло да става утре, а пък ние от сега сме седнали да се тревожим за догодина.

Общи условия

Активация на акаунт