27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 547
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
Да, права си Елип, не трябваше да ви развалям деня, ама като няма кой да помогне с информация от извора..... smile3525
Не си ми развалила деня миличка  Hug. Аз го казах това заради теб. Разваляш си настроението и си косиш нервите заради хора, които никога няма да разберат или да си променят мнението. Не помниш ли какво стана на предишната подобна тема??? Минаха модераторите и я заключиха и сега отново. Нищо ново под слънцето.
Дидонка,  newsm10.

# 181
Здравейте сладурки  Hug !

Как сте ?
Настроението, както виждам е добро и свежо  Wink

Дани, много е хубаво това място. Нещо като аква парк ли е ? Сладурките много са порастнали.

Аз не мога от сега да го мисля каква свекърва ще съм. Рано ми е ( кой ли ме пита)
Естествено - люта. Според мен нещата са двустранни. Важното е ра има разбирателство и да няма предубеждения....между сватите  Laughing

Миме, много свежарски виц !!! Peace

Аз нещо се скапах и нямам желание за нищо, но не съм и болна да си стоя в къщи  Confused Ходя си на работа и това е.
Тук ще ни идва на гости чичко Буш, но не ни дадоха почивен ден. То да не би ние да го посрещаме  ooooh! Ще почиваме  Naughty

# 182
Ели - супер си !  Heart Eyes Много готина Тутанкамонка - секси лимонка !   bouquet

# 183
  • по пътеката
амал, толкова профански мнения не бях 4ела, 4естно!то като задъвкали корана, ама пуснали дебелите кепенци и големи знайковци бе! амал, не се коси, ако успея да намеря на4ин да пиша на бг директно, ще им поразкажа малко истини, да  им се завие свят и да ходят да  си доу4ват! много елементарни са им доводите от  4ул от балдъзата на 4инка ми ,4е на  девера й брата! не влизай там, не виждам как не могат да се приведат доводи за оборване! Peace

# 184
Ели - супер си !  Heart Eyes Много готина Тутанкамонка - секси лимонка !   bouquet
Мерси миличка  Hug.
А ти защо си с толкова лошо настроение??? Горе главата. Как е малкия сладур  Hug??? Аз да ти кажа сигурно ще си много готина свекърва. Недей да се правиш на много люта  Twisted Evil  Joy.

# 185
Сноу,а аз чета,чета и накрая се в Тутанкамонката гледам Shocked Shocked Shocked ! Страшна е!Браво Ели!Къде я намери?  newsm78

# 186
А...........къде сте бе мадами?На 2стр.сме вече! smile3515 Я веднага пред компютрите! smile3513 Няма тука сама да си пиша! smile3523 Бързо,хайде чакам! smile3516

# 187
Май е време за едно аперитивче, че Дидона-Кокона друго не пие. Twisted Evil

Амал, всички проблеми идват от текучеството на професионални градинари. Tired

Дани, вие с часове ли растете? Heart Eyes

Сноу, какво се говори за падането на визите след посещението на Бой Джордж, ще падат ли? Confused

Ани, време е да се организирате, да се видите, да ни обсъдите в блок и да пратите снимки. Laughing

Марси, предателко, никаква подкрепа от теб, ти си знаеш за какво Crossing Arms, голяма индивидуалистка се извъди. Naughty Знаеш ми терзанията, ами хвани ме за ръчичка и ме води със себе си, да ни е по-лесно и на двете, ама не. Twisted Evil

Свате, бъди по-хард, моля те, на никого не отказваш, ще има проблеми в рая на края. Twisted Evil

# 188
Май е време за едно аперитивче, че Дидона-Кокона друго не пие. :twiste
На това му се вика почерпка! Hug А,честито сега!  newsm51

# 189
Пак заповядай. Twisted Evil Кога стана въглищар, кога ти почерня д-то, гледам и ти скрита лимонка го раздаваш. Mr. Green

# 190
да се разпиша и аз
РЕНИ много ти е интересна историята пускай по малко и ще ти сменим ника на шехерезада
Ели нищо не си изтървала направих сайт на даяна
www.bgbaby.net/dayana/
и ти може6 да направиш такъв на тито
Дани радвайсе че госпожиците са малки да видиш като ги подгони критическата какво е #2gunfire мен питай
Амал пусни ми сайта на лични
снощи не съм спала самара се събуди към 2 че я боли корем ,даяна и тя скочи  затова излезнах от форума ина4е Диде нямаше да те оставя сама и целокупно заспахме към 5.30 и станахме в 14

# 191
Привет момичета  bouquet
Вчера от много вълнение и забравих приветственото си слово Laughing
Рени добре си ни дошла Hug
А бе девойки какъв е тоз юнак и защо ми е пил от млякото скришом newsm78 питам аз.Поне мустака да си беше забърсал Joy Joy
Креми родината няма да забрави твоето добро сърце.Другия път кажи къде да си чакам шоколадения принц-в колетна служба...или да повявам едни коси като Рапунцел през терасата Joy hahaha
А сега наздраве с питието на Нойчка и да чакам дружно с Дидонка бандата да се събере

# 192
Аз преди малко станах, че съм в друга часова зона. ще пия едно кафе, после може малко аеробика да направя, че да се поддържам във форма. вие мами как се поддържате във форма? обичате ли да отделяте внимание на външния си вид? интересно ми е аз как ще съм като се оженя. marsy, ти ли спомема, че харесваш алжирска музика? аз също, харесвам така наречената Рай музика. някои певци, които знам и ми харесват са Шеб Мами, Шеб Билал, Халид, а от другите и аз слушам Амр Дияб от време на време, както и Хишам Аббас, но не обичам много, когато арабите се правят на американци или европейци. обичам да са си такива каквито са си, това им е хубавото Simple Smile.

# 193

Дани радвайсе че госпожиците са малки да видиш като ги подгони критическата какво е #2gunfire мен питай

Деси, тях като ги подгони критическата, ние ще сме в пенсия Joy hahaha Гледай нас да не ни хване преждевременно. Twisted Evil

Гале, да не проспиш и колета с това мляко? hahaha hahaha

Кате, само едно оправдание мога да приема за отсъствието ти Twisted Evil, потиш се над следващото предизвикателство. Mr. Green

# 194
А дума да не става  Naughty
Веднага си сменям питието,че да не  ми секнат чужбинските доставки.Сега след едно от твойте и може да взема да стихоплетствам след малко:hahaha: Joy

Общи условия

Активация на акаунт