27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 541
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Свате, бъди по-хард, моля те, на никого не отказваш, ще има проблеми в рая на края. Twisted Evil
Не мога, свате... аз с това меко сърце, ако бях момиченце представяш ли си какво щях да правя  Joy  Mr. Green. Как мина френския  Hug??? /почерпвам се и аз с аперитивчето  Twisted Evil/
Деси, много е сладък сайта. Много обичам пъзелите накрая  Twisted Evil. До сега съм си играла  Joy.

# 197

Не мога, свате... аз с това меко сърце, ако бях момиченце представяш ли си какво щях да правя  Joy  Mr. Green. Как мина френския  Hug???

Ти си от тези дето в зряла възраст са по-опасни и непредказуеми. Joy Joy Недей така, има лоши хора, пожарникари, градинари, всякакви, ще се възползват от добротата ти, после ще ни разнесат из целия свят колко сме добри, говоря в мн. число, че нали сме от едно семейство вече. Twisted Evil

Вече броим до 10 на френски, знаем, че френч не е стюпид, ами даже е много полезен. Mr. Green

# 198
  • In a surreal moment!
П-о-м-о-щ - някой ще ме осинови ли за тая вечер ? Вземам си възглавничката и тръгвам по кабела - приемате ли ме ? На около 2км цигани са опнали техника и сватба май вдигат - един кларинет ми се забива в мозъка и извивки прави мръсника, като тирбушон. А и дъжд вали , не силно , но имах надежда да подейства разтурващо. Охххх  и браса е .... няма милост. Помоооощ #Cussing out

# 199
Пепи, не се коси, извикай биг бенда на българското радио и само бой по кларинета pironi

Забравих да те поканя при мен на спалнята, Джон е още в командировка. Mr. Green Ще ти осигуря пълно спокойствие. smile3542

# 200
П-о-м-о-щ - някой ще ме осинови ли за тая вечер ? Вземам си възглавничката и тръгвам по кабела - приемате ли ме ? На около 2км цигани са опнали техника и сватба май вдигат - един кларинет ми се забива в мозъка и извивки прави мръсника, като тирбушон. А и дъжд вали , не силно , но имах надежда да подейства разтурващо. Охххх  и браса е .... няма милост. Помоооощ #Cussing out
Пепи,ако си решила по кабела да идваш при нас,по-добре смени посоката.Тука се започнаха сватбите,всяка вечер е така.

# 201
А девойки май ви хвана дрямката от тези питиета NaughtyТака не сме се разбирали Naughty
Я сега кажете вие мен уважавате ли ме Joy hahaha hahaha
Та каква казвате е програмата за тази вечер newsm78
Ще танцува ме ли или на лов ще ходим Joy hahaha

# 202
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ееееееееее оставих ви активни и действащи, събудих се и набързо ви видях че сте се вихрили до късно, цял ден изключително дейни и сега отново!! ЕЙ така ви искам!!!!
Аз съм на линия вече, ама ми трябваше час и една купа с кафе да ви изчета!!!
Благодаря на всички за стископръстенето или пръскостискането.. ама и аз като миленка се въздържам да кажа за какво е..суеверие и мерки за сигурност /за повече инфо на лични/

Зарината съм с работа, отново трябва да надскачам собствената си висока летва дето сама си я скочих, а ноя само ми определя целите и аз оп и скачам...

Та викаш Гале каква ще е програмата, щото след малко ме изритват от компа и по по-късните часове ще се добера отново.. та поне да позагрявам тука час два докато се върна..

# 203
  • In a surreal moment!
Благодаря ти Ноичка ти си слънце - с увеличаването на дъжда ,  звука намаля като в обратна прогресия - да се надяваме ,че има надежда съвсем да спре . Зазяпах се във един филм и се опитвам да игнорирам връхлитащата звукова вълна.Ох , преди 10-тина години имах подобна потресаваща случка - бяхме голяма група колеги в една станция на Старозагорските минерални бани. Средата на юли - жега , отворени прозорци . По цял ден лекции , изпити , а вечер дискотека , че то веднъж е свобода. Опитваш се да наваксаш със съня във всеки възможен момент. И така каталясала се трупясвам да спя късноследобеден сън. Предния ден , обаче се настаняват цигани , които са участници във фестивал на ромската култура - приятни хора , възпитани , от малки до големи , облечени с ония типично цигански тоалети , весели , леко шумни , дотук добре. Спя си аз , значи и дори не сънувам , пишете ме загинала за сън и........изведнъж..........триста слона с чинелити се изсипаха на нещастната ми глава и се хоцат и врещятттт ..... не мога да ви опиша какъв потрес изживях за минутката в която идвах на тоя свят отново. С такъв мощен вик се събудих , че едва ли като съм се раждала толкова съм вреснала - колежката по стая викаше , щото аз сам викала. И двете седнали в креватите си викахме дружно. А те братята си дошли подгрели от фестивала и решили няколко туша да ударят под терасите - те тушовете нямаха край - те тушират - ние викаме - те спрат и ние дъх си поемаме - цяла вечност ми се видя , без глас останах . След последния туш гледах обезумяла .      Такава ми ти история. Излишно е да ви казвам колко се смяхме след това - Костурица ряпа да яде , аз тоя филм сам го гледала на живо от първия ред . И други изцепки имаше оная нощ - но ...това е др. история.

# 204
 Пепи ми пусна идеята, ще ходим на концерт, имайте търпение де. Twisted Evil

Кате, да не те правим втора Стефка Костадинова, на висок скок ли си, или овчарски? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 21:00 от Noia

# 205
Нойче,добре,ама за кой по-напред?  newsm78

# 206
Нойче,добре,ама за кой по-напред?  newsm78

Е, друг да се погрижи за филхармонията, свикнахте всичко на готово. Twisted Evil Аз съм по соловите изпълнения вече, като знам за какво става дума от последните дни. Mr. Green

# 207
А добър вечер на всички!!!

Е, все пак успях да се разпиша в 27-та темичка!!
Ще черпя!!

# 208
А добър вечер на всички!!!

Е, все пак успях да се разпиша в 27-та темичка!!
Ще черпя!!

Любе, разписвай се, че тя май свършва  Heart Eyes, а и може ли човек да се вреди от тези лами? Twisted Evil Още нищо по твоя въпрос, за това не ти пиша, надявам се до края на седмицата.  bouquet

# 209

Не мога, свате... аз с това меко сърце, ако бях момиченце представяш ли си какво щях да правя  Joy  Mr. Green. Как мина френския  Hug???

Ти си от тези дето в зряла възраст са по-опасни и непредказуеми. Joy Joy Недей така, има лоши хора, пожарникари, градинари, всякакви, ще се възползват от добротата ти, после ще ни разнесат из целия свят колко сме добри, говоря в мн. число, че нали сме от едно семейство вече. Twisted Evil

Вече броим до 10 на френски, знаем, че френч не е стюпид, ами даже е много полезен. Mr. Green
Какви опасни, бе мило, опасни за джоба на мъжа ми  Twisted Evil. Иначе съм си толкова хрисима  Joy. Ни градинари виждам, ни чудо. Пълна суша  Confused.
Браво за французина  Hug. Много съм горда с него  Mr. Green.

Сега отивам да ви дочета и се включвам след малко  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт