27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 563
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
с него се запознах по интернет(знам, звучи тъпо, но така стана). Той първо ми беше много добър приятел, на който се уплаквах за бившия ми. И така постепенно станахме много близки и всеки ден говорихме с часове по телефона и по интернет. той живееше в америка, а аз разбира се в българия. после той дойде в България няколко пъти. освен тобва двамата ходихме в Париж и после Дубай, а после той ме накара да подам документи да уча в щатите, за да съм при него. приеха ме в университета, дойдох тук, и даже успях да сбъдна желанието си да уча арабски. въобще никога не съм очаквала, че живота ми ще предприеме такъв обрат. сегашния ми приятел е мюсюлманин, и е най благородния и добър човек на света.много се грижи за мен. това е в обшти линии, надявам се да не съм ви отегчила.

# 136
Напротив!Историята ти е много интересна и прилича,малко на индийските ,особено в 1част.Радвам се,че пишеш при нас.Как се справяш с арабския?

# 137
ами с арабския съм доста добре, тъй като ми е интересно. само че съм учила само 1 година до момента и сега ще почвам втората. освен това ние в университета учим предимно стандартен арабски. ще се радвам да понауча от вас малко диалекти. надявам се да обменяме опит и знания по езика и други подобни теми.

# 138

Coffee, tea or me?  Който познае от кой филм беше тази реплика, ще получи и закуска като бонус! Laughing

Добро утро и лек ден! Heart Eyes

Кате, продължаваме да стискаме! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 139
Coffee, tea or me?  Който познае от кой филм беше тази реплика, ще получи и закуска като бонус! Laughing
От "Арабските мами" ли  Joy  Laughing??? Свате, пак си ме изпреварила. Снощи отидох да видя стъклодухача как се справя, а вие сте изпълнили цели две страници. Но въпреки това тази сутрин пак си ранобудна с кафето  #Crazy. Да ти имам и енергията. Кои използваш - Ред Бул, Пит Бул, Бам-Бам... ???  Joy  Hug
Дидонка, Деси, вие как сте тази сутрин????

Леле мале! Какви сте ги вършили докато ме е нямало. аз излязох с една приятелка американка и като се връщам какво да видя-7 страници изписани, пълно с голи мъже!
Ренка, ти недей изобщо да се точиш. За теб и Галето сложихме тази червена точка  NaughtyHug Наистина историятата ти е сладка, изпълнена с любов и приключения. Само песните и танците липстват  Twisted Evil.

# 140
Кате, една ирландска детелина на българска подкова за късмет днес. Heart Eyes

Виж само колко хора ти стискаме палци Mr. Green

# 141
Елип имаше и доста песни и танци:) между другото аз харесвам индийските филми както и музика. въобще може да се каже, че харесвам всичко различно и екзотично. други фенове на индийски филми има ли тук? а арабските как са? препоръчайте ми някой. аз не съм гледала много, само наскоро гледах някакъв политически филм от Египет за Ануар Сaдaт.

# 142
Оле сватенце, от къде изнамери снимка на целия ни екип по подръжката в компаунда  #Crazy??? Последния път ли ги снима??? Момчетата са наистина много яки и виж какви движения правят  Joy. Трябва да ги видите като дойдат да ми сменят лампите  Twisted Evil.
Рени, и арабските филми са малко като индийските, само че без толкова много музика и не са 3 часови  #Crazy. За съжаление не мога да ти препоръчам, тъй като не помня имена, но има сладки от новите Египетски. На мен ми харесват филмите с Мустафа Амар /певеца/ . Много ми е миличък  Twisted Evil.

# 143
Добро утро, аз съм в захлас какви са тез апетитни парчета където сте ги пускали снощи smile3521 Че и за закуска цял отборрр!

Рени много ти е интересна историята, наистина като филмов сюжет е, аз лично съм гледала няколко ирански филма, които много ме впечатлиха, особено тези на режисьора Маджид Маджиди, но са доста по-различни от индийските според мен. Ако те интересува, ще потърся в нас, дали съм си записала някои, че със заглавията също съм скарана, повечето са на ирански.

Катенце имаш и от мен палцестискане  fingerscrossed fingerscrossed

# 144
Малеееее, верно, какво сте изписали бе, жени? 7 страници!!! Браво на Вас. newsm03

Направо не може да ви се насмогне. smile3518

На мен нещо много бавно ми се зарежда страницата. Изнервям се...

Ани Сим, права си, иранското кино е много добро, филмите са драматични, но без да са бозаво сълзливи. Имена обаче не помня. Разбрах, че си от София, аз също, пиши ми ако искаш на лични.

Рение, на мен ми харесват сирийските сериали, не че всичко вдявам от тях, но са направени добре, даже много добре според мен. Имена естествено пак незнам, нали не мога да чета. newsm47

Elip, как си?

А какви са тия полуголи мъже, истински ли са? newsm53 В смисъл на живо ли са видени или са свалени от нета? Не че много ме впечатляват таквиз работи, моя си е най-хубав естествено newsm03, ама питам щото пак не съм доразбрала. newsm12

dtti, сайтът е страхотен, мерси. А пък моделката още повече.  newsm51

Блузата пък е уникална, даже семейството я разглеждахме и се радвахме. Забавно е. smile3503

makaui къде е , успокои ли се след поредната случка с малката калпазанка?

Абе бая мамита станахаме, нещо взех да позабравям.....  newsm03Някой броил ли е колко сме?
[/b]

Аз пък си намерих сайта на моя любим певец, един от тримата любими ми арабски, Хишам Аббас, щото все го търсех под друго име. Другата любима певица ми е Латифа, а естествено Амр Диаб ми е фаворит. Има и други песнички, дето ми харесват от различни изпълнителни, ама не ги знам кои са и как се казват. Някакси по-лесно възприемам песните с ясно изразена мелодия и включен ритъм отколкото тези с типично арабски напеви, незнам дали разбирате за какво става дума. От Умкалсум умирам права..... smile3511

# 145
  • по пътеката
привет, едва гледам, боли ме глава, пък нямам кофеинови таблетки тука! банда вие го обърнахте на бордей, някои са се вихрилили яко снощи, ама плакна о4и над кафето и си викам: втора трета употреба, ама пожарникар4етата най-ме накефиха! ако сте ги минали, да си ги прибера за домашно ползване!
рени, супер история! моят интерес и той датира някъде към 14/15 г , но запо4на от индийските филми, музика, история и култура, поезия!аз, толкова не се интересувах от сладникавите сюжети, колкото от движенията, символиката и танците! страхотни са! после мина през един период на опознаване на арабските култури, заради колегите в института! екзотиката винаги ме привли4ала, разли4ното! има култови моменти , които определиха и по-нататъшното развитие на нещата!но при мене  си е било мактуб явно, колкото и да се дърпах  и да имах разум , много 4ат с хора от магреба , египет и ливан, (там и християните съм разпитвала за двете религии),а 4увствата като дойдат! радвам се за тебе и приятеля ти, това е 4удесно ,да си избереш то4ния 4овек!аз харесвам ритми4ната музика, алжирската ми държи първенство, тунис, после нататък, абе не се ли кършиш както си седиш, зна4и не ме пе4ели за пове4е! от филмите, моят гледа изклю4ително коми4ни с адел имам, гледаме и индийски от новото поколение, ве4е правят и екшъни, имена трябва да вадя от дисковете! какви филми като тематика те интересуват? аз  муселсели не издържам, другите ми са малко нагласьов и май и без превод става ясно.горе-долу сходни сюжети от реалния им живот и решението е миродавно и в живота, тя се жени за богатия, но оби4а бедния и нататък ясно!забелязали ли сте ролята на мамата- как винаги е властна и тотално срещу младите да се вземат, както те искат!ехо , за сватите говоря, по либеро с младите! Mr. Green

# 146
Амал, да от София съм. Трябва някой ден най-накрая да се организираме за среща софиянките, че срамота! Ето сега лятото е хубаво и за разходки. При мен лошото е че по цял ден съм на работа и много ми се изяжда свободното време, а уикендите шетам из вкъщи, лични задачки...но има ли желание все ще намерим време  Peace

Амр Диаб и аз го харесвам и Самира Саид, тази певица Латифа, ще потърся нещо от нея, аз харесвам и изпълненията с един типичен инструмент, qanun ли беше qankun ли ...много успокояващо ми действат. 

Рени, ако не си го гледала препоръчвам Кама Сутра, с Индира Варма, Навийн Андрюс, а режисьор е Мира Наир. Заглавието е подвеждащо, филма съобще не е в стил XXX !

http://www.imdb.com/title/tt0116743/

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 11:08 от AniSim

# 147
забелязали ли сте ролята на мамата- как винаги е властна и тотално срещу младите да се вземат, както те искат!ехо , за сватите говоря, по либеро с младите! Mr. Green
Марси, това е било при по-миналите поколения. Сега младите са толкова своенравни и не слушат никого, че ще ни е трудно да бъдем толкова властни. Погледни Линдичка, Рая е същата и си представи как мога аз да й дам направление в живота /с това мое меко сърце  Twisted Evil/. Те са ни оставили да си вихрим страстите във форума, а те си правят каквото си искат  Joy.
Амал, добре съм миличка. Готвим се за ваканцията вече и нямам търпение да дойде края на месеца  Mr. Green. За полуголите мъже питай Ноя, тя ги снима такива. Пред мен са по-скромни  Twisted Evil.

dtti, сайтът е страхотен, мерси. А пък моделката още повече.  newsm51

Блузата пък е уникална, даже семейството я разглеждахме и се радвахме. Забавно е. smile3503[/color]
Деска, какъв сайт мила  newsm78??? Аз ли съм проспала нещо пак???

# 148
  • по пътеката
канун, струнен инструмент, като трапец по форма! да, има нещо вярно отпуска ме и мене, като релаксираща музика!
ани, 10 то4ки за филма камасутра! Peace
ели, аз така или ина4е съм много либеро с децата си! гледай големите, не питай за малкия 4овек!те си имат гаджета на 14/15 години, сина ве4е на 18 установи умопомра4ително, 4е около негова възраст мацките са основно "тъпи ", излиза без ангажименти. и е поумнял , помъдрял много!дано само да ме радва с решенията си за в бъдеще и да ги постига!не знам , но за тука майките си остават авторитарни, ако няма интерес в една връзка , няма брак! ей сега гледам реален муселсел с едни близки на свекито, направо да ти се скъса сърцето, но нещо не ми се къса, знам кой е виновен за драмата! синът в затвора след побой над жена си, свекърът в кома заради цялата драма след 3 инфаркта, а тя се прави на светица, снахата била лоша! да ама не, свекито да го ходи да ги разнищва и да помага да се помирят, зна4и е сериозно прекалила с власта!като тука в форума се разиграват драмите и навсякъде май!тука основно се женят по препоръка и по интерес!но мама има думата в основата на един брак!без мама, семейството (сестра, брат, свекър).
 има и бунтари, племенникът, не иска да се върне в тунис, той си е френски гражданин по баща и ако си дойде, може да стане един от  най-проспериращите адвокати в тунис или даже в европа може да постигне завидна кариера, но не -напук работи нещо си и си живее по своите правила, разбира се, с  4овек по свой избор до себе си! и лелята едва диша от ярост, хахаха!затуй и не гледам тв, гледам навън и наоколо, стига ми до следващия живот! Thinking Tired
ама ние сме друг вид мислене и култура, така,4е си знаем слабостта към децата и приемаме техните решения и индивидуалност! я какви модени свати сте, млади и 4ародейки, толкова мъже тука за една нощ ви паднаха в краката, хаха! ноя, спи, 4е се къса, ехо , сексиската! Mr. Green

# 149
Добро утро момичета !
Вчера изкарахме супер хубав ден ходихме  до едно градче на около 100км от нашия град .
Децата останаха също много доволни .
После ще ви кача и снимки .
Днес зълва ми  ме напуска отива да работи у едно семейство на около 30км от нас .
Така , че ще имам още повече време за вас .
Приятен ден !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт