27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 558
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Ето ги нашите последни снимки !
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21145&AlbumId=96188

# 151
Добър ден,момичета!Марси,напълно съм съгласна с теб.Не е нужно да гледаш сериали.В основата на всичко е свекървата,или майката(хубаво и лошо).Спечелиш ли я няма проблеми.

тази певица Латифа, ще потърся нещо от нея
Тази певица е тунизийка и е наша гордост!  Wink Има една много известна песен за Тунис.Харесвам Межда Руми,Фейруз,но в къщи слушаме само рап (Алекс).От къде тази любов към рапа(50 CENT,K-MARO и т.н.),незнам. Филми,арабски не гледам никакви,просто са ми безинтересни.Още,като започне ,знам как ще свърши.Понякога гледам тунизийски сериали и то в Рамадана.Гледаме трилъри,екшани,КАМА СУТРА (ха-ха) и т.н.
има и бунтари, племенникът, не иска да се върне в тунис, той си е френски гражданин по баща
Марси,какво да прави в Тунис мила?Френски гражданин?
Приятен ден!   bouquet

# 152
Дани,разгледах ги,много сте хубави!  Hug

# 153
Е дидонка така кажете, щом е тунизийска гордост, още довечера ще се разровя в youtube за песни на Латифа, а k-maro и аз го слушам чат-пат, твоето синче не е ли малко за такъв тип музика... 

# 154
ноя, спи, 4е се къса, ехо , сексиската! Mr. Green

ха-ха Twisted Evil, Ноя е станала в ранни зори и отметнала работа за целия братски Тунис Mr. Green По този повод ви черпя с една изпотена бира , махнах си една съмнителна бенка и се сдобих с карта за спортния комплекс на Рица, макар и временна, след това имаме обещание за постоянна. Wink

# 155
Ани Сим, може и да се окаже, че се познаваме. Незнам. Времето ще покаже. А иначе и аз работя, после тичам като теб да заведа малкия всяка вечер на спорт, гледам с него филми, играем, водя го навън, в събота и неделя гледам да се приведа в приличен вид и то...време не остана. А так ми се мотае само....Двете ми най-добри приятелки са с бебета и се мотат по цял ден, женени са за българи, ама викат - "Ех, ако можем цял живот ще се мотаме с децата"....мечтииии, трябва и да се бачка тука.
 newsm12

На мен пък ми действат много успокояващо бузук и уд.

Ами да, Латифа е тунизийка. Имаше преди години една нейна песен дето спечели някаква международна награда. Не я знам коя е и не мога да си я намеря естествено, макар че в нейния сайт повечето й албуми могат да се свалят на РС, ама аз пък нямам и време, те са над 50 песни. Помогнете с песента ако знаете коя е. Сто процента не се казва така, както аз си мисля, ама се пееше нещо като Хабиб в припева. smile3518

Моето дете не слуша рап, нито арабска музика, изобщо - не обича да слуша музика. Не ще и да се научи да играе дъбки.

Ау, много сте либерални бе, мамита. Браво на Марси. Добре че моето е момче, сигурно ако имам момиче направо ще го репресирам. Незнам, аз съм много против либералното отношение към връзките на децата с противоположния пол. Пък и те сега момичетата в БГ от рано са светнати по много въпроси и много ученички изглеждат по-големи и от мен, как се обличат само - гледаш го в пети клас с гланц за устни, спирала, лак, блузи с голи гърбове, ужас. На мен ли нещо ми става или това е ненужно.  newsm12
Така и така ще съзреят някога....Аз не съм арабска свекърва, ама може и да ги надмина, знае ли се.
 smile3513Тя моята приятелка така ми пророркува, че съм щяла да бъда ужасна свекърва.....Абе всеки се оправя както си знае.

# 156
Амал, през погледа на снаха си след време  Joy

# 157
махнах си една съмнителна бенка и се сдобих с карта за спортния комплекс на Рица, макар и временна, след това имаме обещание за постоянна. Wink
Честитка за Риц и добре, че процедурата с бенката е минала добре  Hug. Биричката си пийнах малко на фантазия, но добре ми дойде  Mr. Green и сега може да отиваме да си лягаме /ще видим с или без градинарите  Joy/.
Амал, и аз съм на мнение, че не е хубаво младежите да се носят така. Много бързо искат да пораснат, но това не е добре за тях самите. Иначе аз ще съм много добра свекърва и тъща  Mr. Green /свате, ще видиш/. Не съм привърженичка на строгостта. Ще се постарая да ги науча до колкото мога да бъдат добри хора и да взимат добри решения в живота си, а за останалото те да се грижат. Аз няма да съм до тях през целия им живот. Нека бъдат самостояттелни.

# 158
А, в очите на снаха ти може да изглеждаш само така . Не бъди толкова строга със себе си /или с младите - преди малко убеждавах Марси, че ние ще сме добри in-low/  Joy  Laughing.

# 159
Инашаллах, свате. Twisted Evil Ще поживеем, ще видим... Mr. Green, да не ми спретнеш една вуду кукличка като  Joy по-горната... Joy Twisted Evil

# 160
Ааааа, колко мило. От страна на снахата де. smile3511 newsm47
Така е, все пак да им дадем насоки, пък оттам нататък каквото сабя покаже, нали така казват.
Елип, ти какви планове имаш за лятото?

# 161
А, в очите на снаха ти може да изглеждаш само така . Не бъди толкова строга със себе си /или с младите - преди малко убеждавах Марси, че ние ще сме добри in-low/  Joy  Laughing.

Да ги нямаме такива rotfImbo rotfImbo rotfImbo, който си има деца, да си ги гледа, аз ще съм тук през това време Mr. Green

и тук

# 162
И аз да вляза  Party в разговора !
И на мен не ми харесват тия момета на по 13 години с гримила , но ги имам две у дома и само се моля да се справя добре с тях .
Иначе ще си имам сериозни проблеми и с мъж ми .
Той какъвто е ревнив сигурно ще спре да ходи на работа за да ги следи  Joy къде ходят и какво правят .

# 163
Ели, отивам да водя зет ти на френски, поне един член от семейството и няколко от форума трябва да го владеят този език. Joy hahaha  bouquet

# 164
Оф, паралелно с Вас чета в един форум какви щуротии пишат за жените в мюсюлманските страни, как нямали право на развод, как били вещи и такива глупости. Не можели да работят, да гласуват, нямали документи за самоличност и т.н. Е как да обориш такива хора? newsm78 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт