27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 533
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
...а и може ли човек да се вреди от тези лами? Twisted Evil Още нищо по твоя въпрос, за това не ти пиша, надявам се до края на седмицата.  bouquet

Ами, то аз и не смея...  Crazy Flutter
За другото- не му давай зор на човека, не е спешно, чак за септември   Hug  bouquet

# 211
А бе, успокойте топката малко, бе девойки!!! Не мой ви изчета цял живот!!
Вий, аджеба мъже нямате ли?!! То много хормони, много нещо, брях!
Пък и с тия фотоси! Аз с'я кво да правя като мъж до мен в момента няма - само лигите ми да текат остава....  Sad  Sad
Айде лека и от мен   Mr. Green  Heart Eyes

# 212

Пък и с тия фотоси! Аз с'я кво да правя като мъж до мен в момента няма - само лигите ми да текат остава....  Sad  Sad

Веси, възприеми го като художествен акт и слюнкоотделянето ще спре. Mr. Green

# 213
Сега да разберете,че и аз съм човек да ви почерпя с един китарист
Млад,снажен..мерките не съм му ги взела,но ако при Ели не се отваря слагам главата в торбата и взимам метъра Joy hahaha
Айде мили мой това е от мойта чуднотека

# 214
Е, твоя обра точките, хем свири на китара с пръстите на краката си, хем се упражнява и в йога едновременно. smile3532 smile3532

# 215
Здравейте отново !
Мерси на всички !
Това място е супер има делфинариум ,аквариум с риби и крокодили , има праисторическа градина с динозаври и страхотни ефекти -вулкани гейзери водопади .Също така има болница за костенурки , соколи , патици , гъски , бухали ,мишки , хлебарки и още ...
Има зала с прожекция с ефекти за образуването на планетата ни . И има триизмерно кино където има 3 филма - за динозаври , за океана и за Земята .
Амал , мерси !
Нещо днес нищо не съм свършила , а се чувствам много изморена !
Пък и едва ли ще ми се размине кексуването та да знаете , че утре сутринта ако не съм тук имам голямо оправдание  Joy !

# 216
Ноичка честитка  за новия  аватар  bouquet Другия път вземи ме и мен да се отъркам у някой звезден мъж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Е, Ноичка, уби ме   bouquet   bouquet   bouquet. Трепач ти е аватара!!! Супер!!! Направо ти свалям шапка  Joy.

# 218
  • Варна, а по празниците в Ямбол
 Cry Cry Cry Cry

А на мен кой ще ми свали шапка..... пуснете поне 5 стотинки в шпката, за бедното момиче дето се труди, а Ноя обира овациите тук  Cry Cry

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде и от мен честитка и със здраве да си го ползваш, всяка вечер да си го употребяваш!!!

# 219
Cry Cry Cry Cry

А на мен кой ще ми свали шапка..... пуснете поне 5 стотинки в шпката, за бедното момиче дето се труди, а Ноя обира овациите тук  Cry Cry

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде и от мен честитка и със здраве да си го ползваш, всяка вечер да си го употребяваш!!!

Кате, мила, ,

Джеймс и той ти ръкопляска smile3501 smile3501 smile3501

Джон и той. Twisted Evil Mr. Green

# 220
Е, Ноичка, уби ме   bouquet   bouquet   bouquet. Трепач ти е аватара!!! Супер!!! Направо ти свалям шапка  Joy.

А, талията ми видя ли? Mr. Green Heart Eyes

Гале, зад всяко момиче на Бонд, стоят две умни жени. Heart Eyes  bouquet

# 221
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Тез дечица долу от подписа да не са от сър БОнд hahaha hahaha hahaha hahaha
Такива русички като него.. да не ви датира по-от рано приятелството.. да речем от преди 4 години и нещо... Айде голяма Ния на теб прилича.. ама малчишките... newsm78 Замислям се честно!!! Joy Joy Joy Joy

# 222

Гале, зад всяко момиче на Бонд, стоят две умни жени. Heart Eyes  bouquet
Нойче, едната разбрахме ,че си ти,ама втората коя е?  newsm78

# 223
Гале, отвори се китариста ти миличка /но ти пак може да го измериш/ #Crazy. Тъкмо се наслаждавах на моя тексасец , но тоз младеж ми надхвърли и фантазиите  Crazy  Joy.

# 224
Е, опасни сте бе... От 15 мин не мога да си изпратя съобщението до Галето от нови мнения  #Crazy.

Е, Ноичка, уби ме   bouquet   bouquet   bouquet. Трепач ти е аватара!!! Супер!!! Направо ти свалям шапка  Joy.

Видях, видях... Това да не е резултат от стъкло-духането???  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт