Отговори
# 75
  • Варна
Пърли Hug.моето столче е на Бертони и е без колелца.съвсем забравих че има и с колела Blush ooooh!
Павлик,аз от самото начало ползвам Бюбхен-доволна съм.Вчера обаче си взех измиващия гел ва Хип,много ги хвалят да видим Thinking
Леко изкарване на бременоста и още по-леко раждане ти желая  bouquet

# 76
 Hug Здравейте дружки!И аз съм със кафето тук!
  До сега рових из архива на моя тати,преди е имал фирма със бившата си и днес ме накара да му търся нотариален акт на апартамента из документите му,ми то аз нямам изкарване от там ,много ми е интересен предишния му живот! Embarassed
Малее ми намерих разни други документи после ще ви разправям смях голям,а и снимки на една все едно гледам Юлия,много си приличат като малки!(с татко си)

Павлик аз преди да родя си бях накупила всички нещица за бебе на Нивея,после като дойде педиатърката в къщи и като каза това не това го прибери ,това не ти трябва ,това го ползвай след време,ами още ми седят разни шампоани и пудри чисто нови!После се почнаха дерматити и минахме на склъпи мазила ексомега а дерма и мустелата ,на себамед а сапун все още не съм ползвала за нея!
Та така детето си показва какво му понася на кожата,тук използваха зехтин мамите аз не съм но всички ще ти кажат мустела,бюбхен-това е! newsm78 Hug...... Леко раждане ти желая!

Жоржи и ние имахме подобни пъпчици по дупата даже като взеха да минават бяха със изсъхнала коричка ама аз я мажех със медико идеал и може от него да е станала такава !Май беше от зъбки но не съм и ходила де да кажат от какво са! newsm78

Ставам че сме на кухня!

# 77
 Thinking  Ние досега не сме имали подсечено дупе и каквито и да били пъпчици по дупарата. Спазвам същата хигиена, дори покрай гърнето и по-добра. newsm78 Те завяхват вече, но ме притесниха белите връхчета. Thinking Мажа си го с Мустелката, дори с този крем Стелактива на Мустела, който е специално за обриви под пелените, може би затова толкова бързо минават.

pavlik: В началото мазах с олио-спрей на Мустела, то не е чак толкова мазно и бързо попива и хидратира. Като свърши взехме мляко за тяло/с  дозатор/ и до ден днешен го мажа с него.  Peace

Излизаме навън, че вкъщи вече не се издържа. Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 78
  • София
добро утро,

Flowers Sunflower ще се излиза днес  Simple Smile.

Ето малко да се посмеете, ако не сте го чели: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185450.0. Аз снощи щях да събудя Яна от смях.

Павлик, аз ползвах мляко на Бюбхен за тялото, Павлодерм за дупето и Гел за цялото тяло на Бюбхен. Сега не мога да си намеря Павлодерм - това е някакво македонско кремче с ланолин и ползвам друго подобно, но онова ми харесваше повече. Успех ти желая!

Някой ако знае откъде да си купя Павлодерм, да каже моля.

# 79
Здравейте момичета,

пи6а във ва6ата темичка, zа6тото имам едно въпросче към вас. Моята племенничка става преz юли на една годинка и аz не zнам какво да и подарим. По принцип има всичко, което е необходимо zа отглеждане на детето и на мен ни6то не ми идва на ум. Може ли да ми дадете някаква идея какво да и подарим.

Благодаря ви предварително zа съветите.   bouquet

# 80
 newsm78 Хм ...... newsm78 Подарък за рожден ден и то 1ви рожден ден! Rolling Eyes Нямам си на идеяяяяя!
Конче-люлка,колелце,играчка  newsm78 нещо все нямат!От тези дето сядат децата и се бутат с крачетата как се казват?Аз нещо такова ще взема за нас! Peace

# 81
  • София
От тези дето сядат децата и се бутат с крачетата как се казват?

newsm78 мислих, мислих какво имаш предвид и реших, че е бънджи гащи, не ще да е проходилка Joy
и аз не знам какво да посъветвам  newsm78. За момиче става количка с кукла (без коса, по възможност), Яна като види по градинките и ходи да ги гали, не мога да я откъсна от тях. Личи си, че е девойка, на кого ли се е метнала, аз не съм харесвала много такива неща.

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 14:17 от Betta

# 82
  • somewhere over the rainbow

и аз не знам какво да посъветвам  newsm78. За момиче става количка с кукла
Скоро ходихме на един първи рд и точно това подарихме Peace Куклата беше от тези от плат, пълни с нещо, и с дъъълга коса от конци Mr. Green

# 83
suzi a - супер, че каката се адаптира лесно, сега и ти ще си по-спокойна и на гърнето ще се научи.  yes
jorji - а ние решихме веднъж да го изкъпем в душ-кабината и като нададе един рев, така не ми беше ревал въобще. Изплаши се от струята сигурно. Но пак ще го пробваме по натам, че на мъжо вече му писна да разнася коритото - ние го къпем в стаята, то за това и ремонт трябва да правим.  ooooh!
Nanny - Калоян имаше такъв обрив като му тръгнаха двете горни зъбета наведнъж. Мина му, не съм го мазала с нещо по-различно от обикновено.
pavlik - Калоян е с нежна кожа и в началото се обриваше от всякакви мазила. До преди два-три месеца го мажехме с преварен зехтин. Сега сме с Мустела и съм доволна. Във големите аптеки дават мостри на Мустела. Така пробвах първо с мостра дали ще се обрине и после купихме мазила.  Peace
st.g. - много сладка малката Цвети   reverance
Betta - линка е № 1. Ти хубаво написа, че си щяла да събудиш Яна, а го четох, когато Калоян спеше. Та и мойта работа същата.  Laughing  Joy
mipetrova - аз ще си поръчам столче за кола, защото вече кошницата умалява. Иначе момичетата са дали добри идеи  Peace
Вчера пак подстригах Калоян - за четвърти път му е.  smile3553 Докато стане на годинка, ще ги докараме пет пъти.   Laughing
Дидка 81 вие стрижете ли Алекс?
 lovekiss

# 84
  • някъде
Вчера пак подстригах Калоян - за четвърти път му е.  smile3553 Докато стане на годинка, ще ги докараме пет пъти.   Laughing
Дидка 81 вие стрижете ли Алекс?
 lovekiss
Водим ви Laughing- онзи ден му беше 7-мия път smile3553, мама му е фризьора! Wink Аз не го стрижа много късо и затова може би по-честичко се налага! Първият път май беше към 4-5 месечен и оттогава редовно! Simple Smile
Да нацелуваш малкия бонбон!  love001
За козметиката и аз знам, че лятото е хубаво с мляко да се маже бебенцето, а не с олио- то е за зимата! Peace
Отиваме да се къпем, че дава зор  bath1

# 85
Момичета, благодаря ви zа съветите.  Hug

# 86
  • София
mipetrova, сетих се още варианти за подарък: триколка от тези, които се бутат или люлка от тези, които се закопчават, за да не изпадне детето, но трябва да си имат къде да я вържат

# 87
Betta, виж това zа люлката е супер идея. Не ми беШе минало преz ума.  Peace Личи си, че оЩе нямам деца.  Rolling Eyes

ОЩе веднъж, много ви благодаря.  Hug

# 88
mipetrova-ние на малчо ще вземем триколка, защото ще ни е много удобно да го водим до яслата, пък и помещението за детските колички към яслата било малко и така ще заема по-малко място.Това също ми е харесало:

# 89
eti_31 тъкмо днес си мислех за вас как е малкия сладур оправя ли се?
pavlik
pavlik, от първия ден и до ден днешен къпем малкия с бебешкия сапун на Клоран, а за козметика ползвам само Мустела. Когато ни заловиха АБКМ-то, доц. Маринова каза, че най-добрата козметика е Клоран и Мустела, та и за това е най-скъпа.
Peace newsm10 и аз така мисля ,а използвам най-вече продуктите на Мустела. Но и Клоран е много добра марка дори сега ми привърши масажното мляко.
st.g страхотно сте си изкарали много сте готини

Общи условия

Активация на акаунт