Отговори
# 60
Охх, писах, писах и Калоян изключи компата!  Whistling

Жоржи, слагам дребното в столчето за хранене и така го размятам по стаите. Вече го е намразил, понеже се чувства като затворник. Много ми е дотегнало, но какво да се прави като си е мой синковеца!  Sunglasses

Мамита, как сте се справили с приготвянето на храна по време на морската ваканция?! Нещо не ми е много ясно как ще готвя, каква вода ще изварявам и т.н.

Пиги, абре къде се онези снимки от разходката в Южния парк когато бяхме с Юлки 2005? Бяхме се снимали цял отбор юначки, помниш?

suzi_a, ще запаля свещичка утре за малкото бебче!  Praynig

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 17:29 от pearly

# 61
Здравейте от нас със Самуил!

Ние доста време бяхме на село, но вече мисля да започна някои стажове, та се прибрахме в София, но като гледам колко съм уморена от това хронично недоспиване, въобще не знам как ще стане работата... Ще му мисля другата седмица.

Бета, темата е много хубава така!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на днешните месечинки!

Сега да взема да попрочета какво става из форума и после, ако ми остане време, ще кача и наши снимки в албумчетата.

# 62
За всички фенки на Джордж Майкъл милият ми брат е качил клипчетата, които снимах от концерта. Звука е малко кофти...

http://www.vbox7.com/play:d6505c00
http://www.vbox7.com/play:3f4ee29b
http://www.vbox7.com/play:fb532a22

# 63
  • ES
Ехее, Бибошка, ти се завърна. Я разказвай как беше на село и как е Самуилчо, още ли е едро бебе? Щом си хронично недоспала явно още кърмиш на поискване.

# 64
Здравейте и от нас мамита и бебоци! Честити месечинки на Белослава, Виктория, Цвети и Галко! Да са здрави преди всичко! Аз от 2 дни съм взела една проходилка да пробвам как е и вече луднах. Подготовка за прохождането. Ева тича навсякъде, отваря всички шкафове, по цял ден съм след нея.  Днес бутна една метална стойка за телефона, добре че падна върху проходилката. Започнах да пренареждам къщата и да махам голяма част от нещата. А сега най интересната игра е да пълзи след баба си и да и хваща пантофите. Бибошка, вчера си мислех за вас, къде изчезнахте?

# 65
  • somewhere over the rainbow
Хей, Бибошка, много се радвам да ви видя отново в нашите редици! Party Hug

# 66
kris,biboshka wavey yes

Ох, мамчета, да ви питам, че все нещо ми е на премисли... ooooh! Някое от бебчетата ви да е имало обрив по дупето при зъбоникнене и ако да, какъв е бил той? При Дани се виждат отделни пъпчици, някои от които с бяло връхче. newsm78 Мислех, че съвсе са изчезнали, но още ги има, ала не така зачервени и са само около ануса. Tired

Цяла вечер Данката си игра с 3г. ни племеница. Познава си децата и много му е забавно с тях.
А пък тя като си затръгва вместо довиждане каза:" Айде, и пак да дойдем!" Laughing Големи сладурковци са! Flutter

mgizdova: Хич не ми се мисли като проходят. Whistling Ние нали и проходилка не взехме, а и Дани не лази, та още ни е широко около врата. Ще трябва и аз да пренаредя всичко вкъщи.

Лека нощ, отивам да разглеждам новите снимчици на юлските юнаци!  bouquet

# 67
  • София
Радвам се, че има завърнали се мами  Hug!
Бибошка, мислех си, че си се отказала от нас!
Крис, много щъкате, завъртай се насам по-често!

Дано и още мами се сетят за нашата тема.

С Яна днес играхме на криеница - баща й я държи и се показваме я зад тая дрешка, я за друга - ей, голям смях падна, рядко я чувам толкова да се смее  Heart Eyes

Дали няма пък да спират дъждовете вече, нещо се изчисти небето одеве  newsm78

Яна, да чукна на дърво, не мрънка толкова, като я оставям сама. Ако е в добро настроение, си седи в кошарата по 10-15 минути сама, докато изхвърли всичко, което намери. Иначе се къпя, когато спи. Аз си я взимам с мен по стаите, за да я наблюдавам. Кой знае какво ще измисли, ако не я гледам. Днес от кошарата успяла да си отвори чекмеджето на съседния скрин, извадила Панадола и му гризе кутията  Confused. Дано го пропуснем този период с мрънкането.

# 68
  • някъде
Ако досега никой мъж не бе ми разбивал устата, то днес моят син го направи- такава глава ми наби, че ми разби устната, но по-важното е че на него му няма нищо! Heart Eyes
Много са сладки тези прохождащи дребосъци! Hug Алекс ходи като го държа с две ръце и даже и една играчка си бутаме с нас! Crazy Няма си още зъбки, и като гледам май не бързат да излизат! Напоследък има колики и нощем е неспокоен, така че ще пробвам с маточината! Ходим на кухня и папкаме всичко! По цял ден сме на разходки и така ни минава денят! baby_neutral
За питането относно пъпчиците- при Алекс го имаше този обрив преди около месец и като ги мажех с отвара от смрадлика и сменях по-често памперса и изчезна! Явно не е било от зъбки, както си помислих и аз тогава!
За готвенето по време на ваканцията: понеже правим планове да ходим на Варна и си мислех да го запиша на кухня докато сме там ако ли не ще яде каквото и ние ядем, а ако не става за него- пюрета! За водата- или минерална или чешмяна!
Домат давам- така готвят на кухнята, а за чушките- давала съм зелена, за червена не си спомням Rolling Eyes
Хайде стига засега

# 69
Betta Завърнахме се от нашето пътешествие и нашето тати беше на концерта на Iron Mаiden и използвахме и си направихме пътешествие ето снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140835 . Една вечер спахме 1 селце Янковци до Елена, на втората в Рибарица минахме през Гложенският манастир и след това две дни бяхме в София при роднини.
Днес Цвети става на 11 месеца и малко със закъснение празнуваме с вас  newsm59  party023 Tada Drunk cheers

# 70
  • София
Канех се аз много да пиша,но докато се натуткам с всички ритуали по къпания,хранения,подреждания,че и гладех даже и то ми се приспа.
А да не ви казвам как се изтормозихме цял следобед в къщи заради този дъжд.Ей не ще и не ще да си стои в къщи това моето диване.Все иска да е навън,само като отворя входната врата и започва да пищи от кеф.
Жоржи,искрено ти съчувствам за твоето мрънкало,щото и моето е същото.Пустите му мъже качиха ни се вече на главити.
Нани,недей се притеснява толкова за зачервеното дупе на Данката.Напълно възможно е да е свързано със зъбките.И на Люси му се зачервява по сериозно няколко пъти и то май точно по този повод.При него мина като го мих на всяка смяна на памперса и после се мажем с кремчето на Мустела.
И споделете моля как им понася на бебчетата ви по дълъг път с кола.При нас положението е трагично.Не иска Люската да си стои в стола,реве,пищи и протяга към мен ръце да го вземам.В отговор на това се разплаквам и аз и се започва едно спиране за почивки през половин час.Сега като тръгваме задължително трябва да е в час,когато му е време да спи,за да пътуваме спокойно поне час-два.

Хайде добре,че ми се спи,че уж нямаше да пиша много.
Лека нощ и до утре.

# 71
  • Варна

Айййййййййде на кафето молим Wink
Добро утро на всички Heart Eyes

Мама Дани,и аз ще се възползвам от идеята за маточината,макар че мойто чудо не е на "Ти"много с водите,но...........
Нита,и ние сме с душ кабина,но Друнди го е страх в банята.като се пусне душа и започва да пищи Shocked.Затова се къпем още в кухнята на масата Blush.сега като го къпя,го поливам с една лейчица от едни играчки за плаж.Кофичка с там другите му работи и пада голям кеф,това е най-новото ни забавление Laughing
Пърли,твоя стол за хранене,сигурно е от тези които се  монтират на друг стол,нали???иначе как ще се мъкне големия стол newsm78
Сузи а,милата майчица Лилибон Sad,дано да се оправи детенце Praynig
Крис79,Бибошка  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Гери то,ами ти какво се спотайваш,разказвай при вас как е Hug.как върви отдиха при домашните Wink
Нанни,и ние сме имали такъв обрив,но при нас не беше свързан със зъбки. Peace
Да ви разправям аз,какво чудо беше пак при нас,през нощта Tired
УЖАС,то рев,то мяткане #Crazy,днес ако мога ще го заведа при една баба да му бае.какво е туй чудо и на идея си нямам Crossing Arms Thinking ooooh!
айде бягам.Лек ден и повече слънчице ви пожелавам Hug Heart Eyes  bouquet

# 72
Здравейте, мили Юлски мами 2006. Аз живот и здраве ще съм юлска мама 2007. Във връзка с това искам да ви попитам следното - какъв тип козметика /не марка/ ползвахте за новороденото си бебе. Поставям така въпроса, защото прочетох, че олиото не е подходящо за летния период. Дайте съвет какво да избера?
Благодаря Ви предварително и хубав ден!

# 73
Добрутро!   bouquet

pavlik, от първия ден и до ден днешен къпем малкия с бебешкия сапун на Клоран, а за козметика ползвам само Мустела. Когато ни заловиха АБКМ-то, доц. Маринова каза, че най-добрата козметика е Клоран и Мустела, та и за това е най-скъпа.

jorjito, столчето ми е най-обикновено Чиполино с колелца.

st.g, много сте готини и тримата!

Ох, вече пети ден не мога да взема урина на дребния! Аман вече!  ooooh!

Слънчев и усмихнат ден на всички мами, бебоци и бъдещи майчета!   bouquet

# 74
Добро утро!
Джорджи,мерси за кафето,много е вкусно  Wink
Крис79,Бибошка,добре дошли отнова при нас.Липсвахте ми. Hug
Аз нещо хич не съм на кеф.Мойто мъж днес замина за Унгария и ще си дойде чак в неделя  Sad Confused
Ще ви досаждам по-честичко сега като съм сама  Wink

pavlik,аз използвам козметиката на Бюбхен-доволна съм.В самото начало мазах Ема с преварен зехти-първия месец и после минах на млякото на бюбхен. Peace

Стига толкова за сега,после пак.

Общи условия

Активация на акаунт