Отговори
# 45
  • Варна
Добро утро и от нас!
Отдавна не съм писала, но нещо хич не ми остава време на последък - нещо все не мога да се организирам и времето не ми стига.
Тошето расте - няма още нито едно зъбче, а ма май вече им идва времето, защото от 2-3 дни и той в групата на кривите бебета - все мрънка, спи по малко, през ноща е мно-о-ого неспокоен. Непрекъснато иска да ходи, но го държим за ръчичка, в момента в който го пуснем направо замръзва на едно място и след 5 сек сяда на  дупето си.
Аз кайсии пресни вече му дадох, но не ме харесват, защото още са кисели. Давам му и праскови и череши ей така за асортимент, че то цяла зима само ябълки и банани.
Чао за сега от нас!

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 09:44 от morskasirena

# 46
  • Габрово
Мнооооооого труден запис ooooh!.
Чудесна тема   bouquet Бетта.
Днес дадох попара, прие я добре, но не съм я пасирала, така надробена. Череши, кайсии и диня не съм давала още , ще започна с череши - вече им е време, а за другото като му дойде сезона.
Моят Теди от два дни пищи по цял ден, осмия зъб е пробил, но май му никне кътник  newsm78.
На строежа продължават да гърмят и през деня сме при баба, затова не мога да пиша.
Има ли бебенца, които още не се изправят сами? Започвам да се притеснявам, Теди се изправя по мен и пълзи, но в леглото и кошарата не се сеща да сяда и да става прав.  Rolling Eyes
Ася Честит рожден ден с мноого закъснение и извинения  Hug.

# 47
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас,Цвети напоследък спи до 10ч. и майка и се възползва от ситуацията Mr. Green

Джорджи и аз ще се почерпя ,че не съм пила още кафе и съм Sick

Попова,на морето времето си е супер,само тука е ужас,стискам палци да уцелите хубаво временца Praynig

jorjito, Каби ми прави същите номера откакто стана на 8 месеца. Щом ме усети, че излизам, почва да се дере и да пищи сякаш го колят.  ooooh! И докато не се върна в стаята, не спира. Мъкна го навсякъде с мен, дори и в... банята, срам не срам, ама...  #Crazy Съседите ме питаха дали го държа гладен!!!! А и пусках тема в Мамешкия форум, но ме успокоиха, че е период...

За дините и аз съм чувала такива неща с урината още преди много години. Не зная дали е вярно или е градска легенда, но сигурно има нещо вярно.

И ние сме така,не ме изпуска от поглед и си я мъкна с мен във всяка стая,сили не ми останаха вече Tired
За дините мисля,че няма проблем,тези са турски и македонски и едва ли са инжектирани с каквото и да било,като излязат българските ще му мислим Thinking

Айде ставам да се кърмим и пак да слагам зверчето да спи,че ми изкълчи ръцете да се бори с мене за клавиатурата Whistling

# 48
Честито на малките патиланци- Галко, Белослава, Виктория и Цвети!Огън не остана до рожденните ви дни! Wink Hug

Момичета благодаря ви за милите пожелания HugДопринесохте много за доброто ми настроение на 4 юни!
А ето какво прави Мария, докато мама празнуваше: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3086348

# 49
  • Варна
Ох,упокоих се че не сме само ние така.Дано да минава пустий период ooooh!
Пърли душко,хубаво го мъкнеш в банята,но там къде го слагаш??? newsm78 Thinking Confused.Извинявай за тъпия въпрос,но аз се чудя ако го взема с мен да тегля едно душче,къде аджеба да го оставя Blush
Пиги,браво на твойта щерка.дай Боже всекиму такова добро,спящо дете Heart Eyes

# 50
 wavey wavey wavey wavey newsm51
Честито на днешните месечинки!
Мама Дани, smile3501 на сладура Криси  Hug
Има ли бебенца, които още не се изправят сами? Започвам да се притеснявам, Теди се изправя по мен и пълзи, но в леглото и кошарата не се сеща да сяда и да става прав.  Rolling Eyes
ние вчера успяхме да се изправим от седнало в право положение  newsm44 и сега не стои изобщо мирен.По -цял ден сяда и става голям кеф Joy
Бетта,ние имаме Чиполино Каролина.Не е лоша за парите си Peace.ако имаш възможност обаче,си вземи нещо по-добро.тази която Пиги е показала,изглежда много добре.За Чиполино Спортива съм чувала,че много лесно се чупели,тя Спортивата и по-новия модел на старата им триколка Он роуд. Hug
ние сме с Чиполино триколка Он роуд. много съм доволна сгъва се и се разгъва с една ръка ,с 2г. гаранция.Много е лека ,маневрена и удобна.То друго не ми и трябва .
morskasirena това къде е ? newsm78 много е красиво
На мен пък ми е много тъпо.Вчера ударих няколко шамара на баткото и после цял ден ревах.Иван ми се обажда по-телефона(защото пак сме сами сега разпускат от предприятието в Хисар  Shocked,а ние  Whistling newsm77) и ме пита защо плача ,а аз му казах ,че набих Марти и той ми каза ,че съм куку и ми трябва психиатър. Сигурно ,май съм си куку.С Валери получих такава уплаха ,че сега сутрин се събуждам преди децата и чакам Валери да се събуди за да го изпишкам и да му видя каква е пишата.Не давам на никой да му изхвърля пишата преди да съм я проверила и всеки път докато е на гърнето сърцето ми е в гърлото.Онзи ден моя се бъзика ,че ще ми купи микроскоп и понеже и той дава стерилна урина ми вика "Искаш ли и моята да провериш" hahahaАбе то майтап майтап ,но аз чувствам ,че се разболявам от притеснения.
Хайде стига друг път повече

# 51
Мили момичета сърдечно благодаря за хвалебствията за Криси. Колко мило ми стана  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet. Сега като прочетох се разтопих. Още веднъж благодаря.

Моето момченце току що допринесе за доброто настроение което ми създадохте. Заспа си сам в кошарата.  Laughing Heart Eyes

Пожелавам ви скоро и на вас да се радвате на проходилите бебоци. То не остана скоро всички ще крачат смело и безотговорно като моя Криси и Венци на Етка.

При нас нищо ново още не се е излекувал до край Криси. Одеве пак не ми изглеждаше добре, но се надявам като се наспи да е по добре.
Искам да ви споделя едно мое наблюдение. Т. като не успях да намеря чай от мащерка му купих чай от маточина. Вече 2 дни го давам и снощи Криси си спинка спокойно без да се върти и мрънка за първи път от месеци на сам  Praynig Wink. Дори и коремчето не го боля, което за нас си е сериозен успех. Потърси инфо за маточината и точно това пише - че има успокояващо действие, подобрява съня и подпомага храносмилането.
Ако искате можете да опитате при неспокойните бебоци поне знаем, че ако не помогне няма да навреди. Надявам се да помогне  Praynig Praynig Praynig.
Целувки на сладурите

Мале......... щях да забравя Честито на малките сладки месечинковци! Много много целувки и весели игри.   bouquet

# 52
Пиги седя и чета това в подписа ти и май го минах 3 пъти, хубавко е иначе от де ги взимате тез бисери!

А нас тук в Пловдивско ни одави такъв дъжд всичко е наводнено!

# 53
 sohappy Здравейте
Черешки давах няколко пъти като кисел и ги хареса. Дини, кайсии и пъпеш ще дам като им дойде сезона. Някой да е знае пъпеша кога се дава?  Thinking
Дадохте ли вече домат и червена чушка? Бяха за след годинка, но вече се чудя дали да дам.  newsm78
jorji - и аз като pearly редовно се къпя с Калоян, но ние сме с душ-кабина и е лесно - в кошчето за кола и готово.
Ели - и тук е такъв дъжд - гадост. Вече и аз подивявам. Искам слънчицееее   Nature Sun With Face

# 54
  • somewhere over the rainbow
Мама Дани, веднага взимам маточина, че тази нощ за сефте взехме Дая да спи при нас и ми размаза корема от шутове ooooh!
Браво на Криси Hug Наш'то момиче за сега се пуска за не повече от 3-4 м., но усещам, че скоро ще сме като вас Heart Eyes
Нита, и сок от пъпеш, наред с динята, пихме миналото лято. Много е ароматен и се харесва на бебоците. А и пъпешът е с преобладаващо съдържание на вода. Червена чушка съм давала домашна, а домат - с купените пюрета Peace

# 55
Честити месечинки на Белослава, Виктория, Цвети и Галко!!! Много целувки на зет ни!!!

Момичета, аз вчера попаднах на една много интересна тема в кърмаческия, където една мама пише, че калоричността на кърмата била 22ккал за 30мл (1 унция) Thinking И оттук започна великото ми мислене и пресмятане как това се отнася към останалите продукти, с които децата ни се хранят...Накрая стигнах до заключението, че няма по-калоричен зеленчук от кърмата (плод също, освен банан, авокадо, фурми и стафиди), а калориите на маслото в количеството, което се слага в едно пюренце са направо нищожни. Смятам следващия път когато "НЯКОЙ" вземе да ми философства по въпроса да цитирам това Crossing Arms

Лек и спорен ден от мен!!!

# 56
Мама Дани: Едно голямо браво и от нас на малкия мушморок Крис! smile3501
Радост: И нашият Дунчо не се изправя сам в леглото, май го попримръзва. Thinking Мисля дори, че ще проходи и след това ще се сети да лази. Crazy

От нялколко дни е едно мрънкало, всичко иска, постоянно хвърля каквото му се подаде в ръцете, ако нещо не му дадеш реве, само иска да обикаля апартамента. Вчера се навря в пералнята до кръста, бърка, чопли нещо вътре... ooooh!

Ходихме при докито на преглед, не толкова заради хремата/тя беше поминала вече/, колкото заради пъпчиците, за които ви споменах. Каза, че може да са или от ухапване от насекомо или от храната. Thinking Той два дни не беше излизал, а се появиха две нови пъпчици-едната на рамото, другата на глезена...хич не ми изглеждат да са от ухапване. newsm78
Вечерта като го изкъпахме забелязах, че и дупето му е леко обринато...В крайна сметка реших, че напират нови зъби, ръцете са му все в устата и като стисне по-силно, плаче. Продължавам все така да си го храня, а  днес всички пъпки избледняли и обривчето на дупето го няма...странна работа, но по-добре зъби, отколкото алергия някаква.

Праскова и кайсия съм давала само от готовите пюрета. Черешки вече опита домашни пасирани и много ги хареса.
Пъпеш веднъж е опитвал, няколко парченца, а диня все още не.

Иси
spoko
Eli83: И тук цял ден времето е едно...пикливооо help
Пак започнаха наводненията, много хора пострадаха от тези дъждове... ooooh!

jorjito: И ние сме от раннобудните. Преди се събуждаше към 7:30-8:00ч, а сега в 6ч е кукуряк. Tired
Добре си е Пиги с такова добро и поспаливо Цвете. Hug

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 15:52 от Nanny

# 57
  • Варна
Здравейте майчета. Hug
Честито на днешните месечинки.Много да са здравички,че по-важно от здравето няма.  bouquet
Честито и на прохождащите.

Ние се пускаме ама само за около метър,но пък в катеренето сме първи дори и по шкафовете се катери ooooh!
Нита,много е сладък Калоян.Само дано и след ремонта не му хареса да шари по стените Wink
Морска сирена много хубави снимки,ако не е тайна къде са правени?
Днес беше първия ден в детската ясла на дъщеря ми,т.е. само 2 часа за начало.Сутринта и полях вода ,правих и снимки.В яслата влезе ,като у дома си веднага се заигра с децата.Само не можахме да се научим да ходим в това пусто гърне  Sick,седи по 3 часа и нищо.

Тези дни изобщо не съм в настроение,така ми се е свило сърцето за малкия Криско.Лягам и ставам с мисълта за него и за мама Lilibon
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195221.0 .Още повече ,че се запознах с нея при една от срещите на многодетните мами.С цялото си сърце се надявам лекарите да грешат baby_neutralИзвинявам се ако ви развалям настроението,но  за това сме тук да си споделяме и хубаво и лошо.Обичайте децата си и благодарете,че са здравички. Heart Eyes Hug

# 58
  • София
Ей хора,забравихте ли ни?Ще ни забраите я,ама аз не ви забравям.То сега от къде да започна и аз не знам.Първо да кажа защо не пиша.Ами от ходене.Първо на сватби ходихме две до морето,бяха през седмица и тъкмо се върнахме от едната и оправих багажа и взех да го стягам за втората.После в Казанлък си стоях 2 седмици,върнахме се за концерта на Джордж Майкъл и после обратно в Казанлък за празника на розата.Сега си дойдохме,ама май пак за малко,че трябва да гостуваме и на свекъра и свекървата.Ще трябва да се заредя с търпение и да откарам при тях 3-4 седмици.Като казах на мъжа ми,че мисля да стоим с Люската при техните около месец и той остан изумен как ще издържа толкова.Сега спирам да не ви дотягам с много информация наведнъж,а после ще докладвам докъде е стигнал с развитието си Люси.

Честитя всички отминали поводи на всички,които са празнували.Здраве и пак здраве желая.

# 59
  • София
Пак съм аз щото видях,че обсъждате спящите пози на бебоците.Качих 2 снимки в нашите бебита на 10 месеца да го видите моя как спи седнал в леглото си.,

Общи условия

Активация на акаунт