Отговори
# 225
Ася, точно хек, акула и пъстърва са най-подходящи, защото са сухи бели риби Peace

Ние утре отиваме за 2 дни на гости на свекърва ми...дано мама успее да поучи малко. Пламена напоследък е много неспокойна през нощта...мисля, че е от зъби...буди се, мънка, въти се, яде и пак мрънка...само ако я взема при мен в леглото и заспива Thinking А аз такова нещо да спи с мен почти не знам...само няколко пъти до сега.

Айде, лека и до след 2 дни Hug Hug Hug

# 226
  • През девет земи в десета
 Hug Hug Hug

Здравейте най накрая и от мене Wink Ние си откарахме две седмици без нет,заради гръмотевиците,а накрая ми гръмна и монитора Cry
Сега ще се мъча с лаптопа,но поне има нет, пак е нещо и то след като мъжа ми най-накрая им вдигна скандал в офиса!Много ни липсвахте ей!

Бета,Павлодерм има на пазарчето"Димитър Петков" В бебшкото магазинче PeaceНие ще идваме в петък към вашия район и ако искаш може да се видим Simple Smile

Пърли,ще ти пратя снимките,има ми кю-то в профила,утре съм на линия,като имаш време свиркай!Kak пропуснах концерта за Светльо,с това информационно затъмнение,вие успяхте ли да отидете?

Майра,браво на вас,аз засега се задоволявам с лазене Wink

Бибошка,Крис и Диди81,къде се изгубихте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Yanac  Hug

Нан,Честит рожден ден на патерица,много Heart Eyes  bouquet,страхотно се радвам за новата ти придобивка Simple Smile,ще ти пратя и другите две играчки само да намеря подходяща кутийка Peace

Прасчо,ходили ли сте на Бяла,там има един плаж,който се казва Бяла река и все още е абсолютно девствен,огромен и дори да има хора,те са през 100-ина метра едни от други,на мене страхотно ми харесва,недостатъка е,че трябва да се ходи с колата дотам,но си заслужава Peace

Кети,браво на Евка Hug

При нас има много нови неща,вече сме без памперси,носим си гърнето навън Wink Цвети прояде диня,на парченца,тиквички и риба сафрид,много добре и се отразиха!Вече си спинка сама в нейното си легло,заспива към 22,30-23ч.,защото сме навън до късно и спи до 9,30ч. сутрин,нямаме вече нощно кърмене,явно се е събуждала защото е близко до мен newsm78
Успяхме да минем и на консултация,станали сме 79см./10,750кг.,голямо момиче е вече,научи се и да лази,точно като Каби на Пърли,много е смешна,но,сега поне не я разнасям насам натам!
Засега май това се сещам,айде да ви дочета и утре дано да има нет,лека и мека Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 02:44 от Pigi

# 227
Честит Първи Рожден Ден на принцеса Йоанна на мама Равиа!

Йо-йо, бъди много щастлива, весела и послушна за радост на мама, тати и бати!

# 228
Честит рожден ден на Йоанна!Да е жива и здрава, много да радва мама тати и бати и да ги слушка,да расте засмяна и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

Пингвина точно на Шкорпиловци бяхме на почивка миналото лято преди да забременея, значи по-миналото!Много е спокойно ,не го знаят още много хора,плажа е чист и дъъъълъг,с много фин пясък,мислим и тази година там но ще видим,тогава ни изядоха комари в едни бунгала в букова гора, та може и да не идем там впредвидд комарите! newsm78

Ставам инцидентно!
Чао #Crazy

# 229
Честит Рожден Ден на Йоаннка - Сладуранка!
Пожелаваме и да е много здрава и щастлива и все така да се радва
на голямата обич на мама, тати и батко. А тя да ги дарява всеки ден
с лъчезарни усмивки и нови пакости!

# 230
  • на правилното място, в точното време

Благодарим за пожеланията! Минаваме да почерпим съотборничетата си! Да сте живи и здрави,мили дечица и да радвате мама и тати!
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 231
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН ДЕН НА ЙОАННА!!! Heart Eyes Hug

Момичета, пиша ви от новия комп на новия монитор. Невероятен кеф е Party

Ася, и наша Дая сега се сети да лази Confused hahaha

# 232

Много здраве и слънчеви усмивки ти желаем мило дете!
п.п.Весел купон тази вечер Wink

А аз мислих, мислих и на края се отказах да захранвам с риба сега.Толкова скоро след тази варицела не ми се ще да рискувам.Имунната система на малката е срината и нищо чудно да се отключи алергия.

За плажа-ние още не сме се добрали до там.Вчера ме размислихте с тия снимки-опесъчени и май ще вземем да отидем, но няма да е на бургаски плаж Sick.
Аз обаче съм решила да взема на малката едни памперс-бански, че ще е много кофти ситуацията с изплуващо л.й.о изпод дупето й EmbarassedХаресаха  ми едни на BambinoMio, но се оказа че ги има само в София(или поне така пише в сайта им)
Пингвина, виждам, че и ти си ентусиаст за палатки.Ние сме решили още това лято да я заведем Мария.Мене нашите са ме завели за първи път, когато съм била на година и нещо и единствения им проблем е бил, че е трябвало  спалния чувал да се пере всяка сутрин Embarassed.При нас този проблем отпада с памперсите.
Едно газово котлонче ще взема, мин.вода, ще изберем място с чиста сладка вода нейде в планините и смятам, че ще изкараме  спокойно 2-3 дена.

Ася, и наша Дая сега се сети да лази Confused hahaha
hahahaАбсолютни шматки са нашите hahaha

# 233
честит първи рожден ден на Йоанна
Желая и много здраве и игри,радост и успехи!
Моята Елена също пролази Crossing Arms по никое време,но така пък се научи да се изправя и продължава с ходене Party
Нещо четох,че някой свалил доста килограми с диетата на Иси Thinking
Ако не ви е проблем едно ЛС с продуктите ще може ли Praynig
И да питам,че нещо се ядосвам.На Елена кожата и е станала ужасна!На коремчето е ката ожулена и се лющи,а около вратлето имаше пъпчици.Реших,че е от прах и мърсотия от вън,но те се обелиха,а доки каза,че просто и е суха кожата и да мажа със зехтин и Мустела за суха кожа!
Освен това гъзето и пак е ужасно ooooh! и пак мажем с фусидин Н(а каза и по вратлето да мажа с него!) и направо съм луда полудяла Crazy
Чудя се дали това по дупето не е стафилококова инфекция,но педи казва,че не е!
По принцип и имам голямо доверие,много е добра и ми е неудобно да искам направление за кожен!
Ох спирам ooooh!

# 234
  • Варна
Честита първа годинка на малката Йоанна!Да расте здрава ,весела,красива и много много щастлива.
И да получи безброй подаръци

# 235
  • София
Честит рожден ден на Йоанна! Да е жива и здрава   bouquet!

И ние имаме повод да почерпим, макар и по-малък. Днес Яна става на 11 месеца и има само месец до годинката!

Pigi, тъкмо си мислех, че сте заминали нанякъде, без да се обадите  Wink. Утре сме на консултация сутринта, ако искаш, след това ще ти звънна, за да се уточним.

# 236
  • През девет земи в десета
Честит Рожден Ден на малката Йоанка,да е жива и здрава,весела и щастлива,да радва мама и тати!!!

Честито и на месечинките!!!Съвсем ги забравихме Wink

Бетта  Peace Ние също ще имаме работа сутринта с майка ми и после сме свободни,само да не вали Wink

# 237
Здравейте и от нас след доста дълго неписане  Hug

Да честитим по реда си : ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА НАВЪРШИЛИТЕ НОРА И ЙОАННА , ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!   [/color] [/glow]

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ !

Доста време не съм писала, но с моята работа нямам време за нищо. Но затова пък няма да пропусна да ви се похваля - днес Дамян направи първите си самостоятелни крачки - пусна се и като тръгна, не успях да го хвана за ръцете, но нямаше и нужда, уверено измина разстоянието от мои 8 крачки  #Crazy  (после го измерих) и там вече се хвана.  Изведнъж става явно, до вчера само с ръце или с каишките, въобще не даваше признаци.

На плаж и ние ходихме, много му хареса на Дамян, стоеше си в басейнчето и риташе и крещеше от кеф. Морето не му допадна, потопихме го, но явно още е студено и се размрънка. Иначе от пясъка крачеше с походка все едно че ще влиза да плува, но като му заля вълната крачетата и се обърна наобратно. Ходим на Фичоза , но също така много ни харесва Иракли и Камчия . Те са по-далеко, там ще ходим като стоим на плажа повече от час и половина - два, за да не пътуваме още толкова време. 

Нашите мерки са 9800 и 75 см.

С диетата на Иси (Иси ,   bouquet ) свалих 7 кг. , мисля пак да я почвам, че още има какво да се желае.

Зъбчетата са ни 3 , като последното е отскоро, едва 1 мм.

Май друго не се сещам . Дано скоро пак имам време да пиша, иначе за четенето ви чета редовно  Hug

# 238
  • Варна
Честит Рожден ден на Йоанна

Честити месечинки на бебоците,които днес стават на 11 месеца

Мойто чаве пак реве като съдрано,нямаме вода цял ден................идилията е пълна Close
Рени,Галко е голям красавец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Едната сничка е от Пикадили,нали? Hug

Нанче честит ти подарък,със здраве да си го ползва  bouquet

Трябва да ставам Confused

Честито на вчерашните рожденнички  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • Габрово
МАРИАЕЛИ диетата на Иси съм я копирала на 10 стр. от тази тема. Аз дотук/28 дни/ съм отслабнала вече 8 кг.
  bouquet Благодаря ти Иси кам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт