Честит рожден ден на IVAIA!
Много щастие, любов и весел празник днес!!!
, ще се възползвам с удоволствие от кафенцето, но без сладичкото
.
.
.
, дано сега се успокои бебка и си починете.
. 
/
Мислихме само монитор да взимаме за сега, че ни е по-необходим, а мъжо поръчал и комп
Днес чакаме да ни го доставят 

.Голямо писане е паднало,а аз все не намирам време напоследък за компа.

Но сега е добре/пу-пу/Има само сополи малко.Иначе си има вече любима учителка.Другите учителки се майтапят,че тя му е личната учителка-само нея искал,а явно и той й е слабост 
Isi_kam не само нямаме стигане но и нямаме минаване.Иначе около нас е това че все още се държим с една ръка като ходим.Задържа се сама права за доста време вече,научи се да слиза сама от легла и дивани и е голяма терца вече и сме със 6 зъба.
на Ясмин безаварийно ходене от сега нататък
ще почакам още малко надявам се.
какво да ни подаряват.

...тя почти е проходила вече...
Дайте акъл!
на Ясмин!
прекрасни сте на снимката!
, докато съм на работа, разбира се! Сутрин не ми се тръгва, а вечер бързам да се прибера, обличам я и я вземам с нас да пазаруваме.
. Върнах се на работа и ... климатикът в стаята се скапа /а в стаята ни цял следобед печеее/, подписването на договори за кредит с първите ми клиенти /откакто съм се върнала на работа/ се обърка, а като за капак днес съборих един стенен часовник на шефа
... Утре ще го нося на ремонт
! Аз понеже празнувам и на Петровден, и на Петковден /14.10./, та съм преплела датата и месеца. Добре че не се изложих... 

.
.
... Абе, деца.