Отговори
# 210
Честит рожден ден на Венка!

Честит рожден ден на IVAIA!

Много щастие, любов и весел празник днес!!!

# 211
  • Габрово
Добро утро  bouquet, ще се възползвам с удоволствие от кафенцето, но без сладичкото  Wink.
Моето по-голямо слънчице днес стана без Т, но все още кашля страшно.
Ети страхотна покупка и аз към такова нещо мисля да се насоча, че баткото счупи неговото от каране. А е много удобно и като поотраснат и се махнат всички обезопасители може да се кара като колело.
Пингвина накара ме да се размечтая с тези снимки и да си припомня студенстките години в Бургас и ученето за летните сесии по такива спокойни и тихи плажове   Flutter.
Нарина много сте красиви двечките  Peace.
Мунка 1 и при нас така избиха горните зъбчета, голям зор беше  ooooh!, дано сега се успокои бебка и си починете.
Лек ден на всички, тук се кани да вали и аз се заемам с правене на компоти от черешки за момчетата Grinning.

# 212
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНКА И ИВАИА!  bouquet
/между другото тях никакви ги няма newsm78/

Не мога да не ви се похваля с какво ме изненада скъпият за рождения ми ден - нов компютър с монитор Heart Eyes Мислихме само монитор да взимаме за сега, че ни е по-необходим, а мъжо поръчал и комп Party Днес чакаме да ни го доставят Crossing Arms
Ееех, колко малко му трябва на човек за да бъде щастлив! Party

П.П. И мама ме изненада с любимия ми Шанел Flutter

# 213
Ех,най-накрая да ви изчета. Party.Голямо писане е паднало,а аз все не намирам време напоследък за компа.
Честито на всички празнували тези дни!!!
Много здраве,щастие и усмивки на всички  Flutter
Ами аз мислех да попиша повечно,но имам доста работа,та до където мога....до там  Wink
Честито на проходилите бебчовци!!
Мама Дани,ама твоя Крис голям сладур,ей  Laughing.Да го нацелуваш от мен и адаша му  Wink
И Криси ги прави същите щуротии,даже един път успя да помести цялото шкафче-като задърпал.за малко щеше да падне от зор  Laughing
Нарина,много сте сладки с Пламенка.
Завиждам неблагородно на всички,които ще ходят на море,или пък живеят там.Ние май ще пропуснем и тази година морето.Едва ли ще ми дадат отпуска,а и нещо финансите няма да стигнат покрай кръщенето и р.д.
И аз не знам какво да му купим с баща му за р.д. Брат ми и жена му ни подариха нова количка-като на Нита Хаук-а,но да си кажа,че нещо не съм мн доволна.Толкова мн я исках,но сега май съм разочарована.Хич не ми е удобна,нито е маневрене/или не толкова колкото предната ми/,но няма начин-ще си я карам.Иначе Криси мн й се радва.А пък свеки му е купила триколка,та не знам аз какво ще му купя.Той люлките не ги тачи,даже вчера продадох нашата,щото само събираше прах у дома.
Вече юнака Криси беше болен -миналата седмица като вдигнал 39 градуса Т в градината и те се видели в чудо. CryНо сега е добре/пу-пу/Има само сополи малко.Иначе си има вече любима учителка.Другите учителки се майтапят,че тя му е личната учителка-само нея искал,а явно и той й е слабост  Wink

И откакто е на градина е станал доста по-послушен,почти всяка вечер си заспива без проблеми-сам и в 8 и 30 най-късно е заспал  LaughingАбе с една дума-доволна съм от избора си !!! Laughing
Хайде,махам се,че работа ме чака.
Целувки на всички  Grinning

# 214
  • Варна
Честито на месечинките  bouquet
Днес бяхме на консултация- 8100 и 71 см сме.
Хрумна ми едно заглавие за тема -   Как бързо времето минава и юлчето с годинка помъдрява.
или  юлската дружинка  вече става на една годинка
NAN да са ти честити подаръците със здраве да си ги ползваш.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 16:29 от suzi_a

# 215
  • Sofia
Привет и от нас  wavey
Честито на всички месечинки които сме пропуснали тези дни  Hug   love001  Hug

За протокола вече сме 10.35кг и 81см  ooooh!  ooooh!  ooooh! Isi_kam не само нямаме стигане но и нямаме минаване.Иначе около нас е това че все още се държим с една ръка като ходим.Задържа се сама права за доста време вече,научи се да слиза сама от легла и дивани и е голяма терца вече и сме със 6 зъба.

smile3501 на Ясмин безаварийно ходене от сега нататък
NAN Много приятно са те изненадали със здраве да си ги ползвате
Прасчо И ние сме така с пустата количка вози се вози малко и се пресети че права е по голяма веселба или виси отстрани като.............  Joy

Ахххх а тия снимки с това море и тия кафенца как вече и на мен ми се ходииии  Tired ще почакам още малко надявам се.

Оххххххххххх с тия подаръци и аз се видях в чудо всеки пита разпитва никакви идеи нямам вече  newsm78 какво да ни подаряват.

# 216
Здравейте!

Честито на рожденничките, да наминат и да почерпят подобаващо! Peace

Някой сеща ли се за някакви билкови таблетки- като пиеш антибиотик да пиеш и тях за да не осъмнеш със гъбички!Пък и сега лятото по басейнитеее,върти ми се в главата нещо за някакви билкови против гъбички, но има ли наистина!

Жоржи мерси, ще си го купя цистона!И Ети ми беше казала едно друго но го забравих! Rolling Eyes newsm78

Искам да си купя количка на Абеце дизайн обаче втора употреба дали някой ще си я продавааа или в Ибея да търся newsm78

Дани какво хвана Криси от прощъпулника? Thinking

Айде до скоро Дами Wink

# 217

Много здраве , семейно щастие и всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта.
mim_pl нищо не се знае ,ще видим след нашата консултация

# 218
  • Казанлък(Бургас)
Здрасти на всички!

Вече живеем в Казанлак.На 6-ти юни целия ни багаж пристигна.А от преди час имам и интернет newsm44

От 18-ти май не сам ви чела(от тогава сам в Казанлак с малкия).
Отивам да чета! smile3508

Много ми липсвахте!

# 219
Здравейте и от нас Hug
Честит Рожден Ден на Венка и Ивайа!Да са живи и здрави!

Честит Рожден Ден(на патерици) и на теб мила НАН!Много здраве ти желая и да ти се сбъднат  1 000 001 желания!

А ние погостувахме на свекитата 3 дена(стига им толкова) и вече сме си на хубаво в къщи Grinning

Новото при нас е че Мария реши, че е дошло времето да пропълзи ShockedСетила се Мара Crossing Arms...тя почти е проходила вече...
Все още е оборудвана само с два зъба, но горния венец й е яко подут от 1 месец.Предполагам, че в най-скоро време можем да очакваме още някой и друг зъб.
Смятам другата седмица да я захраня с риба и се чудя каква да бъде тя.Знам, че трябва да е бяла риба и да е варена, но дали хек или пастърва са подходящи за началото newsm78Дайте акъл!

# 220
Ели- Цистофемин се казва - билкови са на д-р Тошков
Asya_-може и скумрия, защото костите и се махат лесно Wink

# 221
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Честито на всички месечинки!

Благодаря ви за прекрасните пожелания за годишнината!

Майраsmile3501 на Ясмин!
Narina,   newsm10прекрасни сте на  снимката!
Прасчо, как я удържаш Ели права в количката ? И Вяра иска така да стои, но в движение е абсурд.
NAN, честит да ти е новия компютър! Със здраве да си го ползваш!
Yanac, пиши по-честичко  сега, като имаш нет!
Асе, аз дадох риба преди няколко дни – скумрия, печена.
Ети, мъчно ми е за малката  Cry, докато съм на работа, разбира се! Сутрин не ми се тръгва, а вечер бързам да се прибера, обличам я и я вземам с нас да пазаруваме.

Аз да ви се оплача - пак съм с “късмета” си  smile3514. Върнах се на работа и ... климатикът в стаята се скапа /а в стаята ни цял следобед печеее/, подписването на договори за кредит с първите ми клиенти /откакто съм се върнала на работа/  се обърка, а като за капак днес съборих един стенен часовник на шефа   Flushed... Утре ще го нося на ремонт  Mr. Green.

Пък да ви докажа колко съм се “омотала” покрай работата – живея аз с мисълта, че утре имам имен ден, та отидох днес след работа и напазарувах почерпката за службата...ама нещо ме гложди, че може и да греша за имения ден и като се прибрахме у дома, питам майка ми дали утре е Петровден, а тя вика – ааа, не, на 29-ти е  smile3555! Аз понеже празнувам и на Петровден, и на Петковден /14.10./, та съм преплела датата и месеца. Добре че не се изложих... Joy

Спирам!!!
Лека и спокойна вечер!

# 222
Здравейте и от нас! Нямаме много време за компа,понеже започнахме ремонт в кухнята.В събота ще е великото къртене.Всичко ще бъде съборено и започваме от А.Обещавам снимки когато сме готови   Wink

На тези,на който пропуснахме да честитим ЧЕСТИТО!

Ето и поздрави от нас от слънчев Бургас

http://images18.snimka.bg/003158662.jpg
http://images18.snimka.bg/003158660.jpg
http://images18.snimka.bg/003158731.jpg

# 223
  • София
Честит рожден ден на Венка и ИВАИА!

Честито и на месечинките!

pepi11, има и такива моменти, какво да се прави, но ще се оправят нещата. Аз все забравям, прати ми координатите на този лекар с диагностиката, моля   bouquet

yanac, радвам се, че си пак с нас! Как е Филипчо, как му понесе пренасянето?

Прасчо, явно ви е такава количката, Яна така е вързана, краката не са й пуснати надолу и няма как да се изправи. Сложих ви снимчицата. Ти упорито слагаш очилата, сигурно Ели вече е свикнала и не ги маха?

Нарина, много сте хубави с Пламена, ако не бяхме момиче, щяхме да се опитаме да прередим Галко  Wink.

П.С. Еее, сега и Рени с плажни снимки, стига де, завидяхме ви много  Simple Smile.

# 224
Прасче, на Шкорпиловци е плажът. След Камчия па посока Бургас. Има и бунгала, ако човек иска да спи там. Доста далеч са от лукса, но има атмосфера. Аз даже съм фен на палатката, но още малко да пораснат децата. И, разбира се, ако останат места за палатки... Иначе има още райони с по-човешки плажове, но са малко и обикновено откъм битови условия са си зле.  Дуранкулак, Тузлата, Кара дере, Камчия...
Днес се оказа, че Максималното се е научило (?!) да слиза само от леглото. Пуска първо крачетата и после бавно се смъква докато опре на пода. Много се изненадах! Все си мисля, че с второто дете е по-различно - все го мислиш за бебе, докато не го хванеш да пуши трева! С Тити беше по-различно бях направо обсебена от него и беше изключено да ме изненада с нещо ново. На Максим не знам и колко зъбчета точно има в устата му. Е, вярно е и че той по никакъв начин не ми дава да погледна Simple Smile... Абе, деца.

Общи условия

Активация на акаунт