Отговори
# 195
За хапчетата - не са съвместими с кърменето.  Между другото спирам с тях и започвам диетката на isi_kam. Вчера имах тайната надежда,че ще се намъкна в спарите панталончета, когато се фъцках с голото пъпче, ама бях многооооооо разочарована. Влизам в тях, но имам още 3 см. докато ги закопчая. Това е много голямо постижение за мен, защото аз бях наддала адски много - над 30 кг. от които само 7 свалих при раждането  EmbarassedИмам почти два месеца до морето и съм сигурно, че ще успея.
Днес е страхотна жега и сега се прибрахме мама да си удари едно душче-не по главата hahaha- и пак по магазините. Не мога да намеря триколка с гумени колелета, не с пласмасови, но и за да ми е още по-гадно търся с тройно захващане, че другите се чупят. Е общо взето от два дни търсене нищо не открих    33uu

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 21:22 от eti_31

# 196
Ети, и аз искам да купя /т.е. дядото иска да ни подари нещо за рождения ден  Whistling и аз избрах триколка/ с гумени колела, та днес се поразгледах малко в нета, ама нищо не харесах за сега. Ако попаднеш на нещо, моля те пиши!

# 197
Ясмин днес се отпусна и направи 2-3 крачки  newsm44 newsm44 newsm44

# 198
  • somewhere over the rainbow
Честити 11 м. на милата Цвети на Пиги и на всички порастващи днес слънчеви дечица! Hug
Пиги, искам публично да ти благодаря за подаръците, които вече получихме Hug

Майра, браво на Ясминче Heart Eyes

Пингвина, при вас е весело Party Party...а и ти май имаш някакви фотографски заложби, че винаги правиш незабравими снимки Thinking

# 199
dew-ами това намерих : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134787&photo=32 , става на люлка, гумени колелета, за мека возия и здрав захват. Куча марка, защото никъде не пише на коя  фирма е, но Венци много си го хареса. То си личи по снимката. Това е пак подарък от баба за РД, но държах аз да си го избера  Blush

# 200
ети, би ли ми казала от къде го купи /верига магазин ли/ или поне някакъв начин да го потърся някъде в нета и колко струва.   bouquet

Честити месечинки на всички бебчета! Да са живи и здрави и с много радост да посрещнат първия си рожден ден.

Майра и тук ще ти честитя първите крачки на Ясмин!!!  Hug А също така да са ти здрави и твоите крака!!!

Лека и спокойна нощ!  Hug

# 201
dew - Тук в Русе има бебешка борса казва се "Щастливото бебе", струва 49 лв. Shocked В сравнение с другите цената беше супер, но няма сенник. Не знам как се казва марката, понеже го дадох на баба му да го прибере, но ще я помоля да го огледа , може да има някъде стикер и ще докладвам. Wink Между другото и аз ще потърся в нета и ако го намеря ще ти пратя линк.  Hug

# 202
Нарина, ние ходим следобед обикновено. И за тези, които нямат море - едно успокоение-съвсем не ходим всеки ден Laughing !!! Пропускаме най-голямата жега, намазваме се безобразно с крем и винаги имаме сигурна сянка. Децата дори се научиха и дремват под чадъра на хладничко. Край морето винаги леко подухва, така че издържаме по 2-3часа. Аз и когато бях бременна там се чувствах най-добре - най-прохладно ми беше. Но кремът е задължителен и то по няколко пъти. Максим го държа или по голо дупе или по бански, един такъв минимален бански Grinning Памперс не ползвам, защото предпочитам поне там да му диша кожата.  Мислим тази събота или неделя пак да мръднем до някой по-интересен плаж. (Това е покана!!! Peace) Но си е голяма организация, де.
За депресията. Мисля, че е напълно нормално състояние за жената с бебе. Всичко се е променило. Аз също се чувствам странно понякога. Не съм депресирана, но имам едни странни избухвания, дето все едно не съм аз. Сигурно и хормоните са намесени в драмата, няма начин Mr. Green На мен понякога ми е много тежко, че тук няма кой да ми помага с децата, а има дни, когато така ми се излиза само с таткото... Майка му идва мнооого рядко за по една вечер докато децата спят  и тогава е направо като меден месец за нас! Което си има и хубавата страна Simple Smile През другото време ги мъкнем по нашите задачи и гледаме да се забавляваме, доколкото е възможно. Днес ходихме в Практикер и Тити подлуди не само нас, а и целия персонал-ходи, разпитва хората- какво е това, за какво е, защо, може ли да ме повозиш, тази дрелка за деца ли е... И да ви кажа, браво на персонала в Практикер! Издържаха стоически, даже бяха много мили. Наистина ми станаха много симпатични. Това вече не е за депресията.
И така...
 Peace

# 203
Качвам една снимчица на мен и Пламена....направихме я днес на едно кафе на плажа Peace

# 204
  • хасково
Здравейте , мами и бебоци.
Ей свърши се - избиха ни за два дни 4 горни зъбчета . Голяма мъка , голям зор, голям рев. Снощи беше най- страшно , не сме мигнали - горкото дете побърка се . Дано сега всички да си отспим. Днес през целия ден не знаех на кой свят съм. И сега ми се спи ,но от преумора  не мога да легна.

Честито на всички месечинки!
Честито и на всички ,които имат повод-прохождащи , отслабващи , наспиващи се и др.
Мама Дани,кога давате чайчето - непосредствено преди лягане ли?
Ах, морето - страхотни снимки , нямам търпение да дойде август и ние да се потопим.
Лека и спокойна нощ на всички! Целуваме ви.

# 205
Пингвина, кажи къде е този пуст плаж, където водиш твоите пингвинчета Hug Ако знаеш как съм се размечтала за такива пусти плажове. От месеци навивам мъжа ми да ходим на северното черноморие, все си предтавям гора, и до гората - безкрайна, пуста плажна ивица... На юг вече така се застрои, че не ми се ходи.
Нарина, вие сте прелест! Heart Eyes
Момичета, кажете какви ги ручате на тези разходки? Като сме на разходка, моята застава права в количката, и така караме. Ели е като кочияш в карета, ама аз трябва да държа поводите Laughing
Бета, ако може- сложи тази снимчица на Ели на началната страница, че като гледам, съм останала с най-бебчовската фотография Laughing

# 206
Тази сутрин съм първа  Laughing
Нека кафето днес бъде с нещо сладичко:

Ети, благодаря ти! Голям сладур е Венци и как се радва на подаръка!

Нарина, много сте хубави!

Пингвинче, завиждам ви за плажуването. Искам и аз, но най-вероятно това ще стане в началото на септември.

Срам, не срам поисках си 2 дни отпуска! И шефа ми разреши, ура! Четвъртък и петък ще си бъда с Гергана. Днес чакаме гости, сестра ми с нейните две дъщерички. В неделя ще правим кръщенка на Гергана, кръстница ще бъде сестра ми.

Честити месечинки на всички, които празнуват днес, 13-ти!!!

П.С. е не можах пък да бъда първа, Прасчо  Crossing Arms

# 207
  • някъде
newsm59 Венка! baloni
newsm59 Ивая! baloni
Много здраве, радост, успехи и семейно щастие ви желая!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 208
  • Варна
Добро утро!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198133.0
Весел ден на всички!  bouquet

# 209

Ако не вали много силно, ще отидем с Каби! Надявам се да има още юлки...  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт