Как изглежда банята ви?

• 119 258
  • 413
  •   1
Отговори
# 210
Поздравления за баните,момичета!
Жалко,че не ви открих по-рано и вече сме с налепени плочки в банята и тоалетната.Може би щяха да са други. Thinking
Имам въпрос за такава комбинирана вана с душ?Какви са плюсовете и минусите?

# 211
  • MJF
milix паравана от какъв материял е?алуминий?

# 212
Записвам се за темичката и имам въпросче  Peace
За сега не ни предстои някакво голямо освежаване на банята,но от малка си мечтая за вана  Embarassed След умуване,прецених,че няма да имам времето да се възползвам от истинския релакс на една хубава вана  newsm78 И като компромисен вариант се спрях на модел - седяща вана,но открих само тази като вариант
http://www.bgcatalog.com/showcomp.php?cid=28683&did=28758&dtid=70
Моля,ако някой по-запознат може да ме насочи към други модели на фирми  Hug
Желанието ми е да е без излишни екстри и по възможност максимално компактна от към размери,защото пространството в банята не ни го позволява.Благодаря!

# 213
  • В най - голямото село

И на мен много ми харесва цялата баня, а паравана е супер

# 214
А на мен пък ми харесва цялата къща на milix  Laughing, каквото е показала досега от дома си все е хубаво!
Сори за спама.

# 215
Записвам се за темичката и имам въпросче  Peace
За сега не ни предстои някакво голямо освежаване на банята,но от малка си мечтая за вана  Embarassed След умуване,прецених,че няма да имам времето да се възползвам от истинския релакс на една хубава вана  newsm78 И като компромисен вариант се спрях на модел - седяща вана,но открих само тази като вариант
http://www.bgcatalog.com/showcomp.php?cid=28683&did=28758&dtid=70
Моля,ако някой по-запознат може да ме насочи към други модели на фирми  Hug
Желанието ми е да е без излишни екстри и по възможност максимално компактна от към размери,защото пространството в банята не ни го позволява.Благодаря!

Аз лично не бих те посъветвала да си слагаш такова чудо.Със същия успех можеш да седнеш и в коритото на душ кабина-също толкова некомфортно ще ти е. Ако бяната е малка,по-добре не слагайте вана , за да не се ядосвате после, че сте изгубили място за нещо ,което е крайно нефункционално , и най-вероятно няма да използвате кой знае колко.Simple Smile

Да покажа и аз нашата баня,макар и леееко недовършена  Embarassed Embarassed

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 14:45 от Mina_21

# 216
Аз лично не бих те посъветвала да си слагаш такова чудо....
Да покажа и аз нашата баня,макар и леееко недовършена  Embarassed Embarassed
Много благодаря за споделеното мнение  Hug От линка се отваря началната страница,трябва да коригираш  Peace

# 217
  • София
Doninka, съгласна съм с горното мнение. Сестра ми имаше такава и освен да я пълнят с пране, за друго не са я използвали. Ако можете да си позволите, по-добре си вземете хубава душ-кабина с разните му там струи и хидро-екстри Simple Smile

# 218
Мисля, че го оправих newsm78

# 219
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207308
Това е банята на Мина.(много е интересно това че от кухнята се вижда банята чрез общ прозорец newsm78)

# 220
Прозореца е направен нарочно,трудно и скъпо, за да имаме слънце в банята, и за да можем да си гледаме цветя за баня. Mr. GreenТе обаче така или иначе умират , защото не издържат на влагата май...

# 221
Защо е трудно,носеща е била стената ли?Странно ще ми е ако се къпя и гледам какво прави малкия в стаята примерно Grinning.3 в 1-светлина,цветя и контрол Laughing

# 222
Прозореца е направен нарочно,трудно и скъпо, за да имаме слънце в банята, и за да можем да си гледаме цветя за баня. Mr. GreenТе обаче така или иначе умират , защото не издържат на влагата май...
Laughing Развесели ме с тоя пост.И аз искам от край време да си гледам цветя в банята, но така и не се решавам. Знам само че избора на сорт цветя е доста ограничен.Някакви папрати и еленови рога мисля че можеха да вореят в баня Thinking
А между другото  не може ли да се шпионира  от кухнята в банята? Или сте сложили стъкла само с едностранна видимост?

# 223
Стархотно ми хареса това с вратата.В нашата баня всичко е готово и по план трябва да има такава врата,но временно сме с перде.Но това ми хареса много и мисля,че и аз ще го направя така.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт