Как изглежда банята ви?

• 118 283
  • 413
  •   1
Отговори
# 390
Как поставяхте пласмасови водопроводни тръби -чрез лепене или с нагряване?

# 391
Как поставяхте пласмасови водопроводни тръби -чрез лепене или с нагряване?

Чрез лепене .
Някой може ли да сподели мнение за турски фаянс? newsm78

# 392

Чрез лепене .
Откъде ще го вземаш?

# 393

Чрез лепене .
Откъде ще го вземаш?

Кое фаянса ли? Blush
На Калоян в началото/малките номера /има един склад и там си харесахме.

# 394

Кое фаянса ли? Blush
На Калоян в началото/малките номера /има един склад и там си харесахме.

Разгледай и в ACM , там поне цена-качество са доста добри.

# 395
Моля ви дайте ми съвет за душ-кабина.Предстои ни тази седмица да я поръчаме и се чудя от какъв материал да е.Вариантите са от полистирол или стъкло, а профила или PVC, или алуминиев.Ето от тук ще я поръчваме http://www.emir.bg/?81&02&96544
Някой ще даде ли мнение?

# 396
kalinikol  и аз си мисля за турски фаянс  Thinking ама нямам идея дали всичко им е качествено
А къде е този склад че нещо не се сещам  Rolling Eyes  малко след пресечката на Фердинандова ли
Аз съм си заплюла няколко вида в два магазина на Фердинандова  Peace особено на единият има супер цветове  Heart Eyes 

tincheto  бих ти отговорила ама идея си нямам кое е по добрият вариант а и всеки е с различно мнениеWink за това кое му харесва и кое ще му е удобно .
Моето е за полистрол  Peace 

# 397
Нощес разгледах всички снимки на баните Ви. Много са красиви.
При нанасянето в апартамента не ни остана време да направим банята и сега и там ни чака ремонт...

# 398
  • Бургас
За мамите от Бургас
Турски фаянс с много добро качество има в един магазин на Антим 1 до Адониса.Ние от там си взехме гранитогреса за коридора,много добро качество,за разлика от "италианските" плочки от Черком.

# 399
kalinikol  и аз си мисля за турски фаянс  Thinking ама нямам идея дали всичко им е качествено
А къде е този склад че нещо не се сещам  Rolling Eyes  малко след пресечката на Фердинандова ли
Аз съм си заплюла няколко вида в два магазина на Фердинандова  Peace особено на единият има супер цветове  Heart Eyes 

tincheto  бих ти отговорила ама идея си нямам кое е по добрият вариант а и всеки е с различно мнение;) за това кое му харесва и кое ще му е удобно .
Моето е за полистрол  Peace 

По Калоян малко след пресечката с Фердинандова от дясно е склада и цените ми се сториха абсолютно добри.Даже утре ще ходим с мъжо да изберем окончателно.А къде са др.магазини аз огледах но нищо не ми се наби в очите.

# 400
Определено е по-добре турски или испански, отколкото италиански, който всъщност е китайски. Peace
Ако имате възможност вземете с вас майстора, който ще ви слага плочките. Професионалното око разбира дали са качествени още докато ги види. Simple Smile

# 401
Определено е по-добре турски или испански, отколкото италиански, който всъщност е китайски. Peace
Ако имате възможност вземете с вас майстора, който ще ви слага плочките. Професионалното око разбира дали са качествени още докато ги види. Simple Smile
Hug

Hug

# 402
  bouquet

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 14:40 от kalinikol

# 403
  • ВАРНА
здравейте! темата е страхотна! засега съм само наблюдател. предстои ни ремонт на банята и нямам търпение вече да започне.

# 404
 newsm51 Ураааааааааа !!! newsm51 Та, да ви се похваля и аз - най-накрая се нанесохме в апартамента и ние си имаме баня. Кофтито на старото строителство в Бургас е, че банята и тоалетната са отделно и с нищожна квадратура. Нашата баня е с размер 2х1 метра, но сме я измайсторили така, че е наистина функционална.  Peace Мечтата ми да сложим душ-кабина е неосъществима при тия размери, но дай-боже да си вземем в бъдеще още едно жилище може да ме огрее. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239897  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт