Отговори
# 60
въпросът за ортопеда е цитат на dideto,ама нещо се опетлах...  Embarassed  Rolling Eyes

# 61
  • Русе
mimina1153 , доволна съм от столчето.За мен е удобно,че има колелца, различни позиции на височина на стола и на облегалката.

# 62
Преди два дни й купихме на Елито столче за хранене Cangaroo Sweety.За сега я слагам в полулегналата позиция на облекалката.Ето
Майче, колко кинти е тази чудесия ? Аз съм в процес на избор на столче за хранене и на столче за кола, следващата група след кошницата, понеже Дани нещо взе да се пъне в нея и след последното пътуване май сме вече готови за столче. Та, някой, който вече е взел и доволен- моля да сподели цени, марка и каквото го вълнува. Мен ме вълнува да може да полягва поне колкото кошницата, и знам едно на BREWI, май така се пише, с цена от 280 лв., която нещо не ми подхожда на квартала и се страхувам да не си намери бързо нов собственик и да ми оставят в наследсвто счупен прозорец на колата и разправии със застраховки.
Благодаря на всички, които ми изпратиха снимки !!!

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 15:24 от poli.jekova

# 63
  • Русе
poli.jekova ,125лв.Има и сини за момченца.

# 64
Преди два дни й купихме на Елито столче за хранене Cangaroo Sweety.За сега я слагам в полулегналата позиция на облекалката.Ето
Майче, колко кинти е тази чудесия ? Аз съм в процес на избор на столче за хранене и на столче за кола, следващата група след кошницата, понеже Дани нещо взе да се пъне в нея и след последното пътуване май сме вече готови за столче. Та, някой, който вече е взел и доволен- моля да сподели цени, марка и каквото го вълнува. Мен ме вълнува да може да полягва поне колкото кошницата, и знам едно на BREWI, май така се пише, с цена от 280 лв., която нещо не ми подхожда на квартала и се страхувам да не си намери бързо нов собственик и да ми оставят в наследсвто счупен прозорец на колата и разправии със застраховки.

Аз също се бях втурнала към този модел столче, но самата продавака, ми каза, че не ме съветва да го купувам, че много лесно се разваляли. Купих си YAM YAM на Bertoni и съм адски доволна, защото има табла - голяма за ядене с приставка, която семаха, има две играчки които св втъкват отстрани за игра, облегалката има 3 позиции, движи се нагоре и надолу в 7 позиции, сгъва се за по-компактно прибиране, стойката е метална, а не пластмасова, има мека подложка,която се мие много лесно. 4 колелца със спирачки на всяко. Извинете, ама за цената от 150лв. по нищо не потстъпва на Чико-то, да не кажа, че е по-добро.  Peace

Ето го, тук е 130лв.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 15:32 от anche_mamche

# 65

Без да си какво  ? Wink

# 66
Здравейте момичета  Hug отдавна не съм се вясвала, но нещо мързел ме налегна, после компютъра беше на ремонт, баткото излезе във ваканция и с беба сме все на ръце и малкото свободно време гледам да си полегна  ooooh!
Нещо съм доста изнервена в последно време, но го отдавам на това, че и двете деца са хремави, баткото и кашля, и на Бояна пак й отложихме ваксината. На всичкото отгоре онзи ден й причиних нещо, за което още имам кошмари. Сестрата на мъжа ми донесе в къщи столче за хранене с един куп екстри - люлее се, полягва, пее  Crazy и ние двете сложихме Буба в него. По едно време отпуснахме столчето назад да се люлее и виждаме как Бояна изпада в ужас без глас  #Crazy Със зълва ми не можем да открием каква е причината и макар и за секунди паниката веднага ни обзе, почнахме да викаме и накрая открихме каква е причината - ръчичката й се беше затиснала между металната стойка и самата седалка. Голям зор беше докато я извадим, а Бояна продължаваше да стои без въздух. Духнах й в лицето и вече чух с облекчение рева й. За моя голяма радост бързо забрави случката, но на мен дълго ще ми държи. Разминахме се само със зачервено и подуто на китката, но още се упреквам че не бях достатъчно внимателна. Сега ми олекна, като ви споделих всичко това. Отивам да чета темичките, които съм изпуснала. До скоро  Peace
P.S. Сега като гледам точно в темата съм се включила  Mr. Green

# 67
  • СОФИЯ
   Ние също взехме столче за хранене Cangaroo Sweety,много съм доволна и е удобно.  Йони много се забавлява в него,слагам на таблата всякакви играчки и я оставям да се занимава.
     Cangaroo Sweety  Peace

# 68
   Ние също взехме столче за хранене Cangaroo Sweety,много съм доволна и е удобно.  Йони много се забавлява в него,слагам на таблата всякакви играчки и я оставям да се занимава.
     Cangaroo Sweety  Peace

Аз когато си го харесах, пишеше,че ставало за люлка,кажи ми как? Grinning Или не това е модела?

# 69
....За захранването не знам дали да отварям темата изобщо. Давам от два дни по малко пюре от тиква и днес пак имаме обрив. Доста по-малко от миналия път, но все пак. Ще се гръмна вече, не знам какво да правя. Това дете явно до първи клас само на кърма ще кара newsm78...
pontes, ей сега с една приятелка говорих на скайп, та тя ме подсети.....
Да не би да реагира Алексис на кератина в пюретата ? ...  newsm78
Беше дала преди морков, сега тиква ... и двете са оранжеви ?
mutsanka , Бояна - мома станала лична, голяма   Hands Clap

# 70
Здравейте момичета  Hug отдавна не съм се вясвала, но нещо мързел ме налегна, после компютъра беше на ремонт, баткото излезе във ваканция и с беба сме все на ръце и малкото свободно време гледам да си полегна  ooooh!
Нещо съм доста изнервена в последно време, но го отдавам на това, че и двете деца са хремави, баткото и кашля, и на Бояна пак й отложихме ваксината. На всичкото отгоре онзи ден й причиних нещо, за което още имам кошмари. Сестрата на мъжа ми донесе в къщи столче за хранене с един куп екстри - люлее се, полягва, пее  Crazy и ние двете сложихме Буба в него. По едно време отпуснахме столчето назад да се люлее и виждаме как Бояна изпада в ужас без глас  #Crazy Със зълва ми не можем да открием каква е причината и макар и за секунди паниката веднага ни обзе, почнахме да викаме и накрая открихме каква е причината - ръчичката й се беше затиснала между металната стойка и самата седалка. Голям зор беше докато я извадим, а Бояна продължаваше да стои без въздух. Духнах й в лицето и вече чух с облекчение рева й. За моя голяма радост бързо забрави случката, но на мен дълго ще ми държи. Разминахме се само със зачервено и подуто на китката, но още се упреквам че не бях достатъчно внимателна. Сега ми олекна, като ви споделих всичко това. Отивам да чета темичките, които съм изпуснала. До скоро  Peace
P.S. Сега като гледам точно в темата съм се включила  Mr. Green

Ох, милата, внимавай. Имаш късмет,че е малка и е било само веднъж и е забравила,че някой помнят и пищят при виеда на нещото,което им е причинило болка.

Дай снимки и име, да видим и ний чудото ! Flutter

# 71
Да се включа и аз в надпреварата..., брей много бързо пишете, изпуснах една тема.
Честита половин годинка на всички празнуващи, но по-специално на Стефан на мама шуши, и малко на патерица на Вики на тини-мини. Успех със захранването на тини-мини и дано да е безпроблемно.

Вчера и днес правих на Ива зеленчуковите пюрета аз. Много ги хареса, днес изяде 200 и малко грама  #Crazy , чак се притесних да не й се разшири стомаха. Рецептата беше малко картофче, морков, тиквичка и лук. Ако имаше сол и аз щях да го хапна.

Столче за хранене бях харесала в Comо, едно дървено, ама му вдигнали цената преди 2 седмици и сега си харесах от тия, дето после стават на масичка със столче, но не съм купувала. Още не може да седи, пък май и не се опитва да се надига сама. Но пък свалихме нивото на леглото, че почна да си премята краката над решетката.

Сега отивам в готварския форум, докато не ме е напуснал ентусиазма от днешния ми успех!!!

# 72
Да се включа и аз в надпреварата..., брей много бързо пишете, изпуснах една тема.
Честита половин годинка на всички празнуващи, но по-специално на Стефан на мама шуши, и малко на патерица на Вики на тини-мини. Успех със захранването на тини-мини и дано да е безпроблемно.

Вчера и днес правих на Ива зеленчуковите пюрета аз. Много ги хареса, днес изяде 200 и малко грама  #Crazy , чак се притесних да не й се разшири стомаха. Рецептата беше малко картофче, морков, тиквичка и лук. Ако имаше сол и аз щях да го хапна.

Столче за хранене бях харесала в Comо, едно дървено, ама му вдигнали цената преди 2 седмици и сега си харесах от тия, дето после стават на масичка със столче, но не съм купувала. Още не може да седи, пък май и не се опитва да се надига сама. Но пък свалихме нивото на леглото, че почна да си премята краката над решетката.

Сега отивам в готварския форум, докато не ме е напуснал ентусиазма от днешния ми успех!!!

ЛУк??  Shocked

не е и рано за лучеца? newsm78

# 73
  • СОФИЯ
     Cangaroo Sweety  Peace

Аз когато си го харесах, пишеше,че ставало за люлка,кажи ми как? Grinning Или не това е модела?
Не, не става за люлка.Имаше един друг модел,който става  и за люлка.  Ето този,който става за люлка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3597
  Ако говорим за един и същ модел.

# 74

ЛУк??  Shocked

не е и рано за лучеца? newsm78

Абе не съм много сигурна, много ли е рано? Ама гледах 1 пюре на Sunval за над 6 месеца и имаше лук. Добре де, къде да прочета кое от кога може да се дава. Вие от къде четете?

Общи условия

Активация на акаунт