Отговори
# 30
  • СОФИЯ

Честита половин годинка на бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан на мама Rimini, бебе Ева на мама macko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никола на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka, бебе Дария на мама Daria!

# 31
дОБРО УТРО!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!!!
мами,аз се чудих много за кравето масло.искам да питам тези,които не го слагате в пюретата,кое ви притеснява?вижте какво открих в книгата на Л.Трифонова "Хранене на бебето":"Сживотинските мазнини/главно с кравето и рибеното масло/се доставят необходимите за растежа витамини А и Д.Затова в менюто на малкото дете трябва да се включва предимно краве масло."Всъдържанието на готови пюрета също съм виждала краве масло.Затова,моля ви,кажете какво знаете по този въпрос,че и аз да преценя за себе си.Досега в литературата,която съм чела,не съм срещала отричане на крлаве масло при бебетата,затова се обръщам за помощ към вас!

# 32
  • Русе
аз чак сега виждам новата темичка!
честито на половингодишните слънца от нас!

# 33
запис. честито на всички бебоци, които са на половин година!

# 34
Добро утро и от нас !
Както ме подсетихте днес ставаме на половин година - ууу , сериозна работа това!  Grinning
Благодаря ви за честитките  bowuu
"Празнуващият" се разпява на повивалника ( вързан  Mr. Green естествено ), пък аз използвам момента да почерпя виртуално  и да поздравя останалите порастващи - подрастващи :
Да растат, да хубавеят , да се смеят и да пеят !
Да са умни и игриви, мирни - но и пакостливи ! Grinning
Майките си да обичат и из къщите да тичат!

/ малко в стил Трендафил Акациев , ама няма значение  Sunglasses Wink/

sholio2000 , страхотен аватар  Peace
А за кравето масло съм ЗА при вече позахранено дете ..... Самата аз се размислям скоро за попара сутрин - сухар, обезсолено сирене, масло / грахово зърно/ и чайче / лайка/ например.
Питах ви преди време за сиренето - никой нищо не каза ? ...  newsm78
Нищо, на вас ще ви тежи после на съвестта ....  Wink
pontes много я бива с обектива - стана ясно вече  thumbsup
Та asspasi - йче, ако не те затруднявам да ми пратиш пак някои от новите кадри на мейлче ?  Praynig

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 10:52 от Magesta

# 35
  • София
Ние за количката не ползваме възглавница, защото вдигам самата облегалка. А иначе вкъщи спи на една супер тънка, а имаме и тази на Чико, но мисля,че му е висока още. Пюрета давам купени само, защото не иска да яде домашни.
шемЕнет, добре че всичко е свършило благополучно. Praynig Peace

# 36
еси, аз  вчера разбрах , че сте давали пюре от тиквичка ( като пържена тиквичка ), а не тиква - оранжева. то хем и снимките видях, ама  нали съм шемет ooooh! и бая се зачудих.  ние започваме да се оттучваме от нощнтата манджа. лъжа я с вода. може на инес да не й стига манджата и затова да се събужда. нали преди си спеше, за което искрено ти завиждах Blush
hahaha е как с тиквичка бе?!?То остона и ориз да и сложа и  Wink Laughing не, че ще има някакъв пробле, но...
Едва ли не и стига кърмата, по-скоро май се научи да я вземам да спи при мен и за това newsm78, но бързо поправям грешката и след като хапне обратно в леглото, че някой ден с татко и ще изпаднем от леглото, че се е научила да спи като шефче Laughing
Ами както знаеш Инес водата хич не я тачи и колкото и опити да правя не вървят Confused
За спането да така е ат 2-ри м. насам си спинкаше по цяла нощ ама нали знаеш колелото се върти Joy

# 37
  • София
Честито на 6 месечните!

И аз не ползвам възглавница, а в дом пюрета не слагам мазнина, но те са големки вече, не виждам защо не Wink

# 38
Опала;) Ето ме и мен в темата  bye. И ние санапъваме да сядаме, надига главата и се пули, обръща се вече сам навсякъде и се върти в леглото като пумпалче. Зъби още нямаме. Научил се е от време на време да си клати главата сякаш се съгласява, или се заканва - много е смешен.   Joy Понякога си мятаглавата на ляво надясно, но обикновено вечер, докато заспива. Някой ми беше казал,че било признак за рахит  Shocked, но нямаме другите признаци. Няма ммясто за притеснение, нали?  Praynig

Heart Eyes

п.п. точно след 6 дни и ний ще имаме празник Hug Flutter

# 39
Честити 6 месеца  на бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан на мама Rimini, бебе Ева на мама macko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никола на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka, бебе Дария на мама Daria!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 40
  • София
hahaha е как с тиквичка бе?!?То остона и ориз да и сложа и  Wink Laughing не, че ще има някакъв пробле, но...
Едва ли не и стига кърмата, по-скоро май се научи да я вземам да спи при мен и за това newsm78, но бързо поправям грешката и след като хапне обратно в леглото, че някой ден с татко и ще изпаднем от леглото, че се е научила да спи като шефче Laughing
Ами както знаеш Инес водата хич не я тачи и колкото и опити да правя не вървят Confused
За спането да така е ат 2-ри м. насам си спинкаше по цяла нощ ама нали знаеш колелото се върти Joy
абе аз ти казвам, че изтрещтявам newsm57
ния спи при нас.  като си лягаме, е в кревата си, но през нощта започва да бучи и аз се предавам много бързо, защото ми се спи. навре се в мен и спим в братска прегръдка newsm46

# 41
  • София
Честита половин годинка на Стефан, Георги, Христиан, Ева, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария!

Ейй, много ми харесвате на снимките от срещата  Hug Големи сладури са, вече си общуват и запознават малчовците Simple Smile

И аз не слагам възглавница на Нели, още и количката не съм повдигнала, напълно легнала е.

# 42
  • София
Честита половин годинка на всички съкровища, родени на най-продуктивната ни дата!!!

Какво правите в това лошо време. Ние сме затворени в нашия замък и малкия е мнооооого скиснал, явно и него зъби го мъчат, то рев, то скимтене. А сега седи на столчето и ме гледа с един тъъъжен поглед...па току въздъхне, сърцето ми къса Confused

Снимките от Аспасийчето са много готини! Е, прекалила съм малко да снимам мойто гардже с Жижи, моля да ме извините Blush

За захранването не знам дали да отварям темата изобщо. Давам от два дни по малко пюре от тиква и днес пак имаме обрив. Доста по-малко от миналия път, но все пак. Ще се гръмна вече, не знам какво да правя. Това дете явно до първи клас само на кърма ще кара newsm78

Ники, не знам как намираш време да правиш тези страхотни темички!!! Искам да предложа една идейка - на всяка тема отгоре да слагаме анкета по наболял въпрос. Видях го при ноемврийките и ми се видя готино. Но за Ники е още повече работа, така че - както решите!

# 43
anche_mamche ,нямаш място за притеснение,наистина.някъде из декемврийските темички мами бяха споделили същото нещо и бяха казали,че се приспиват така дечицата.разбира се и при тях са липсвали други симптоми на рахит!

# 44
С това ядене - при нас проблеми няма, обриви, слава Богу, но така омазваме всичко.  Ние се храним в столчето за кола, върху което слагам прежален чаршаф. На бебето обличам прежалени блузки и отгоре лигавниче.  А с тия бели дивани не знам!
Алексче, внимавай! Аз и друг път съм го казвала - по този начин баткото спа при нас до 3-годишна възраст. Беше на 7 месеца като взе да се буди нон стоп нощно време - през 15-30 мин и аз не издържах и го сложих между нас - и така до 3 годинки!
Понтесче, страхотни снимки!
И пак да питам - някой нещо да знае за Дивна самка?

Общи условия

Активация на акаунт