Отговори
# 90
да....момчетата а си лигльовци от малки та до големи. както писах с дъщерята нямах проблеми, но нека видим как ще е със синчето сега???  newsm78 #Crazy

# 91
tini - mini, много ти е сладко бебката!!! а каква торта само. малееее,  да можеше и тя да хапне, не да я кара само на каша.
а като видях снимката и на гърнето, се сетих да питам - това упражнение от кога се почва? newsm78
еси, кажи какво яде инес днес???
Аз мисла, че ако се помъча може и да изаквам Инес на гърне, защото започва да гука много странно с напъни и това го прави само когато ака, но си мислех, че още е рано newsm78 може и да пробвам Rolling Eyes
Алексче, днес изпапахме 5 лъжички пюре и акахме около 3-ри пъти май тиквата си казва думата Thinking
И да питам при някои мами мисля, че Magesta беше споменала когато захрани, че в "мармалада" има слуз какво стана от самосебеси ли изчезна и само в началото ли беше???
Ние столче още нямаме и за това в кошницата Simple SmileНо ще взема скоро да пообиколя като се оправи времето и да разгледам Peace

# 92
  • sofia
Привет момичета!
  Благодаря на всички, които са ни поздравили за днешния ни малък празник - половината годинка Heart Eyes
Ние не разбрахме много от празника, тъй като Стефи е много кисел, почти не спа през деня, с много мъка заспа чак към 18,30 и се  събуди с як рев, нахраних го и заспа отново хъркайки.. Shocked След като преди няколко дни го претоплих, вчера го "сварих" и в колата... Sad Имахме с мъжа ми годишнина от сватбата и решихме да мръднем до МОЛ София с детето да си купим нещо. То заспа в колата, а когато се събуди по шезлонга течеше вода и косата му беше като след баня. Съблякох го по боди, но просто си беше задушно....иначе в мола много му хареса, но по едно време беше пуснал парфюмерията, баща му вика, че от вълнение от разходката Joy
  Аз не ползвам масло и не давам жълтък, тъй като се води, че детето ми има алергия към белтъка на кравето мляко, в което изобщо не вярвам, понеже никой не го е изследвал, това са предположения по едни пъпки само, но все пак внимавам... Сега сме яко обринати, понеже дерматита покрай никненето на зъбите се засилва..Днес купих на Стефан лятно чувалче и чакам с нетърпение да видя дали ще спи в него. Толкова съм изкрейзила вече, че детето ми днес цял ден мрънка и е неспокойно, лапа всичко което му се мерне пред погледа, а аз не се сещам , че са зъби, да го намажа поне...напоследък се мразя като майка Twisted Evil
   Ние също не ползваме възглавница, а витамин Д не помня от кога не съм давала..добре че в адаптираното мляко има, че аз все забравям...
  Магеста, когато писах предишния си постинг, всичко със снимката си беше наред, проверих го..ама аз пак си изтипосвам Ален Делон-а Crazy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=105

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 21:45 от mama-shushi

# 93
...напоследък се мразя като майка Twisted Evil

и аз така...ама питай ме мене с 2, като голямото навлиза в пуберитета и аз все не съм доволна от поведението и....не се сещам да я похваля, а тя има нужда, като всеки от нас!

# 94
.... Съблякох го по боди, но просто си беше задушно....иначе в мола много му хареса, но по едно време беше пуснал парфюмерията, баща му вика, че от вълнение от разходката Joy ......

Joy Joy Joy
Честита Ви годишнина тогава   bouquet
esy , да ние имахме слуз в акото ( Жижо тоест  Mr. Green ).... педиатърката ми тогава каза, че било нормално в началото на захранването.
Ако продължи така, бих те посъветвала да  си починете няколко дни / без пюрета /  и пак да опиташ  Peace
shemet_neveroiaten , то ако в последните няколко страници, няма спам - незнам къде има ! Grinning
УЛяхме се просто, ама тоя дъжд - аз лично луднах  #Crazy
tini-mini - великолепна е Виктория ! Grinning

# 95
  • София
и аз така...ама питай ме мене с 2, като голямото навлиза в пуберитета и аз все не съм доволна от поведението и....не се сещам да я похваля, а тя има нужда, като всеки от нас!
не й ли е още рано на щерката за пубертет Shocked
еси, браво, че храната ви се отразява така благотворно.   bouquet
имам една тъпа питанка - особено в началото, когато се дават по 1-2-3 лъжици пюренце, ако е от буркан, остатъка хвърляте ли го или става за ядене и на другия ден? newsm78
столче и ние нямаме, ама като гледам какво време е тука, май първо ще си купим кану, за да додпрапаме до магазините help

# 96
  • sofia
Ето и сега се държа като тъпа гугутка и забравих да поздравя всички прекрасни, невероятни и много красиви малки момичета и момчета  ставащи днес на половин годинка Heart Eyes Heart Eyes Честито дечица и мамчета!!!!!

# 97
не й ли е още рано на щерката за пубертет Shocked
ами педагодическата съветничка в училището каза, че е в "детки пуберитет" в момента. създава проблеми в училище и у нас и затова ходи на консултация, а аз след нея. (въпреки, че аз съм за лудницата със сигурност, но не смея да ида, че ще ме приберат само като ме зърнат #Crazy)
като ги гледам и моите ученички и тях ги тресе тока от 3 клас....мани, мани...какво ли ни чака с това поколение?
Ето и сега се държа като тъпа гугутка и забравих да поздравя всички прекрасни, невероятни и много красиви малки момичета и момчета  ставащи днес на половин годинка Heart Eyes Heart Eyes Честито дечица и мамчета!!!!!
то и аз ммай не съм честитила - простете моля и приемете моите най-сърдечни пожелания!

# 98
еси, браво, че храната ви се отразява така благотворно.   bouquet
имам една тъпа питанка - особено в началото, когато се дават по 1-2-3 лъжици пюренце, ако е от буркан, остатъка хвърляте ли го или става за ядене и на другия ден? newsm7
На пюрето пише, че след като се отвори може да се съхранява 48ч.ако не е хранено от бурканчето, че се разваля от слюнката и за това аз си изваждам толкова лъжици колкото ще дам в една капачка от шишетата, защото в чинийка ще има да го гоня т`ва пюре, а те са дълбоки и ми е по удобно Winkкато минат 48ч. остатъка ще го изям, защото тиквата си е направо супер, ако ли не ще го хвърлям.Някои мами от градинките казват, че ще го замразяват, но на бурканчето е написано, че не става за замразяване newsm78
Magesta, благодаря    bouquetЩе се свържа и аз с педиатърката да видя и тя какво ще каже Wink

# 99
Поздрави на всички фенки, фенки... http://www.bgphoto.net/photos/24560/o633167661375151250.jpg
а който иска автограф може да ми пише на мейла на мама ...
За добро настроение за лека нощ ! Heart Eyes

# 100
Дани, не си честен пич !Остави поне една за мен   Cry 

P.S. Ех, какво ли не прави този дъжд  Grinning
Лека нощ !

# 101
Издави ни тоя дъжд, еййй.Както мислех да забегнем до бабата и дядото в прованса , май ще поотложим, че те там потопени Cry
Честито на всички малчовци, имащи повод днес!! newsm76Гледах албумчето сега - страшно сладки са, да са живи и здрави!Растат като гъбки, не усетих кога мина половин година.А бях казала на шефчето, че на шестия месец се връщам Thinking
Колко мами, освен мама Шуши почват бачкане и как я мислите с кърменето?Че аз още по 3 и половина кърмения на ден имам  newsm78
Ох, нещо депресийка....

# 102
Реших да почета, но се отказвам, вие днес ми събрахте очите, как успяхте да изпишете 6 страници бе.  ooooh! Деца нямате ли си, мъже нямате ли си  Crossing Arms Ей тва е братче, не бачкат, по цял ден в нета киснат......и да не сте посмели да се оплачете защото живот си живеете, мързеланки  Mr. Green

# 103
  • Варна
на гърне ще я мятам като проходи или поне като почне мама да казва (ако стане преди прохождането) и то с умисъл  Mr. Green

# 104
аз почнах работа, но ходя само в събота, за да може таткото да го гледа за 2-та часа, в които ме няма, но нека познаем....ходя с бебока на работа. Последния път го държах в едната ръка и дирижирах с другата на децата....абе мани...или пък някоя майка ми го разхожда в Южния парк докато съм в репетиция. Сега организирам летния лагер на море, та да видим.
Лека нощ от нас и дано утре да е слънчево и да пощъкаме малко!

Общи условия

Активация на акаунт