Отговори
# 105
Да се запиша и аз в новата темичката.Аз незнам как ще свикна Митко да яде в столче,защото е малко злояд и обича да се разхождаме докато яде.С пюретата е голям зор докато се нахраним Cry
Някъде бях чела,4е не се препоръчва жълтъка,защото съдържал холестерол и затова мисля да изчакам с него.
Лека нощ от нас и дано утре да е слънчево и да пощъкаме малко!
Дано!!! Peace

# 106
Е, хайде добро утро!
Опитва някакво слънчице да пробие в центъра на София та да видим. Аз отивам на зъбар и после при педито да види гърлото на Николчо - дано да е добре вече!
Хубав ден на всички с много слънчеви разходки!

# 107
добро утро хайде по кафе от мен и дано е хубав и слънчев деня с много разходки!
честито на децата които стават на 5 и 6 месеца!

# 108
Честити 7 месеца на бебе Кристиян на мама Dakota!
Честита половин годинка на бебе Владимир на мама Ekaterina85, бебе Даниел на мама violina!
Честити 5 месеца на бебе Иво на мама sipirumi, бебе Йоана на мама si_mama!

Мда, май слънчице ще има днес!
.... (въпреки, че аз съм за лудницата със сигурност, но не смея да ида, че ще ме приберат само като ме зърнат #Crazy)...
И аз съм така Joy!
Понтес, мерси за инфото за Дивна Самка! Знам, че й имаш тел - обади й се, моля, за срещата - може да успее да дойде!
Аз много харесвам както темичките ни, така и заглавията! Но за да не ни взимат на подбив, можем да спрем с поезията и да си кръщаваме темичката както правят мартенки - Март 2006, тоест Декември 2006.  Или пък да не ни пука smile3534!

# 109
Eeee, аз съм вече яко в нерви ! Не стигат тия дъждове, ами днес и гъста мъгла ! Вече съм на ръба пред нервна криза ;-((((((((
Сори за лошото настроение, но всеки ден се събуждам с надежда за разходка и тя бива удавена постепенно.
Магеста, ще ме извиниш ама вие се гушкахте с Габи в парка, пък ние само гледахме отстрани Wink))

Понтес, мерси за инфото за Дивна Самка! Знам, че й имаш тел - обади й се, моля, за срещата - може да успее да дойде!

Каква среща, кога и къде, изпуснала съм нещо ... хайде да бъде в някоя не толкова валежна част на света ...

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:55 от poli.jekova

# 110
  • Варна

Или пък да не ни пука smile3534!

избирам тая опция  Joy
пък радвам се че забавляваме хората. хубаво е да разсмееш някой  Mr. Green

# 111
Здравейте  Hug
Аз ако остана още един ден пред PCто , притичваща от стая в стая - не ще се разболея, ама от лудницата сами ще дойдат да ме приберат.
Пожелавам на всички да се класират днес за разходки   Peace - където вали и е мрачно да спира веднага !!! #Cussing out
Слънчево настроение и честито на порастващите бебоци !   bouquet

# 112
Каква среща, кога и къде, изпуснала съм нещо ... хайде да бъде в някоя не толкова валежна част на света ...
Срещата е утре, около 13.00 часа в парка Света Троица.

# 113
# 114
Магеста така като се загледам в новия ти аватар (внушава чувството, че искаш да напляскаш някого;-) и в тази симбиоза между българското и европейско знаме, с лика на сина ти до тях, ми се струва че много дълбоки страсти са те завладели. Я сподели какво ги провокира ... освен дъжда, де.

# 115
  • София
здравейте и от нас!
въодушевени от обстоятелството, че всички бебета вече ядат пюрета, снощи се обадих на педи и почти я изнасилих вербално, за да ни разреши да ядем пюрета. не че ми трябва нечие разрешение, но нали сме я подкарали по една схема и си викам да не оплескаме нещо.
та днес ния яде 2 лъжици картофено пюре  bouquet
в началото реши, че нещо се опитвам да я отровя и малко порева, но после си изяде дажбата, леко удивена от странната консистенция в устата си newsm78
ето и снимков материал от този момент - ния реве  първа хапка  вече е по - доволна ния наядена
поради липса на столче за хранене, тази функция се изпълнява от люлката.
за срещата утре - в 13 часа в  парка на Света Троица, нали така? А къде точно там? голям ли е?
еси, не искаш ли да отидем пеша? с метрото май няма да стане, защото няма рампа на вторите стълби към самото метро надолу. аз така мисля да отида засега. тъкмо ще си направим голяма разходка.
магеста, на жижо май не му допада музика на ухо. а какво е това нещо, с което си го препасала през кръста? Shocked да не би да е такава възглавница, за да се учи да седи? не съм виждала. прилича ми на пояс за плуване hahaha

# 116
за срещата утре - в 13 часа в  парка на Света Троица, нали така? А къде точно там? голям ли е?
еси, не искаш ли да отидем пеша? с метрото май няма да стане, защото няма рампа на вторите стълби към самото метро надолу. аз така мисля да отида засега. тъкмо ще си направим голяма разходка.
Алексче, бая голяма ще да дойде тази разходка newsm12 да ти кажа аз пеша не се наемам да отида до там newsm78
Още мисля за такси евентуално, но не съм много сигурна та не ме бройте 100% Wink
браво на Ния, че си е изпапкала манджичката. smile3501А като и дадеш тиква ще е още по-доволна, защото е сладка Peace
Ние днес вече излапкахме 8 лъж. пюре караме ги през 2-3 Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 14:31 от esy

# 117
  • София
Ние днес вече излапкахме 8 лъж. пюре караме ги през 2-3 Simple Smile

ашколсум  bouquet
а как ще влезеш в таксито? и това го мислех като вариант, но тръбва да разглобявам количката.

# 118
А вижте аз на какво попаднах:
"А дали можем да си направим първа страничка като на мамите от декември 2006?? СТАХОТНА Е - с всичките им бебоци накуп. "
Това е от темичката на майските майчета и бебоци 2007!

# 119
честит рожден ден на малките празнуващи дечица  newsm59  bigdance2  ura Tada  costumed034 да сте много здрави и засмени!
алексче ,много гот това със снимките и текстчетата към тях!хубаво се позабавлявах на гърба на бебока!леле,к'ва изненада,к'во разочарование,а наядената Ния-мнооооого сладко rotfImao
аз мисля,че поезията в темичките ни не трябва да ни притеснява!то едно чувство за хумор ни остана и те го взеха на подбив!много важно!не се ли отдалечаваме малко от лудницата с тези оригинални заглавия!ооо,само да можех и аз да римувам! smile3515 ама много съм куца в тая работа.аз съм за  smile3534 на всички,които ни вземат на подбив!
и да ви кажа.бяхме на преглед заради стафилококите на Сонче.по-добре е детенце,ама ще си изпием до края антибиотика.
и да питам-какво ви е мнението за водораслите на "Аквасорс"?нашата педи сега се занимава с хомеопатия и горещо ни ги препоръчва.
лек и спокоен ден и успешна и весела срещичка утре.и пак снимки,нали smile3521

Общи условия

Активация на акаунт