Миииличката...хехех, а ние в началото правехме якофизиономии, не е ревал, омазотихме се яко! хихихи
Обаче нещо не се кефи на плодовите пюрета
и много бързо огладнява, особено от обедното пюре - само зеленчуци. Някакъв съвет, мами?
и много бързо огладнява, особено от обедното пюре - само зеленчуци. Някакъв съвет, мами?
Здравейте - много интересна тема наистина - до къде стигна Калина с яденето - ами..........

Мислех, че от кашата ще стане шишко, но съм се лъгала. (+700гр. за 1 месец) 

за 10 минути в една проходилка, от което му потекоха лигите от кеф, гальовно ломотещ нещо на образа си в огледалото ....

Опитите ми да направя на Петър домашно пюре от моркови не се увенчаха с успех.... нещо повече направо се сгромолясаха. Не само че пюрето ми не стана гладко като купешките /нещо сгафик някъде с пасатора...../, ами на всичко отгоре Петър се задави явно с парченце морков, че се видях в чудо на къде да го обръщам и да го потупвам. Леле ужас! Добре, че всичко мина благополучно. И добре, че имах под ръка пюренце на Хип от моркови та продължихме с него и много се хареса на бебока. Нооооо събота пак ще опитам да направя, този път с друг уред...... Както казва Муунлейди "нали си козирог - ще опиташ пак" и е права.Препоръчани теми