Хайде юни да минава, АВГУСТ аз да стана мама!

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Вече съм в 8ми месец  Party Party Party

# 106
  • София
Честит рожден ден, Ментина - много щастие, любов и радост ти желая, а август най-сладкото и хубаво бебе!

# 107
Mentina, хубава почерпка, аз ще си хапна сладичко дори и допълнително ще искам..за да не заслабна!!!!
 Явно всички мъже са така. Моят не чертае, но все чете за разни сървъри и програми...и аз заспивам докато си легне...Успокоявам се че поне се информира за неща свързани с работата му, а не играе на игрички че има и такива...

# 108
Добро Утро  Hug!
МЕНТИНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ И МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ У ДОМА!
Здравейте и от мен в тази мрачна утрин. beli4ka, baby  illy може ли утре да се присъединя към вашата срещичка в 9:15? Следобед ще ходя в ЖК и се надявам всичко да е ок защото последно време нищо хубаво не съм чувала и се разтушавам с пазаруване, но не ми е достатъчно искам да чуя, че бебка здравото и жижнено бебче както мама силно се надява.

Който иска да заповяда на срещичката  Hug Много ще се радвам да се съберем повечко августинки,УТРЕ  в 9.15 на кръстовището на Кракра и Янко Сакъзов.

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!

Ментина, Честит Рожден Ден! Само хубави неща ти пожелавам!

Нещо работата с Танти не ми харесва. Сладоледа е най-малкия проблем. Днес не иска, от вчера почти не е яла, дъхът й е леко на ацетон. Взела съм си една банка с глюкоза и от време на време й дават, та да не се обезводни поне. Обаче ми е странно защо я боли така корема, хич не ми харесва. А уж нищо й няма.....

# 110
  • вкъщи
gera мъжа ми прави разни проекти за фасади,4ертае профили,а бе с джамове се занимава.ама никой няма да му каже браво,4е и вкъщи работи,цялата работа на фирмата май я изнася той,а не виждам кой знае какви пари насреща,ама поне си харесва работата.
4естит рожден ден на Ментина!пожелавам и вси4ко най хубаво!
мале и аз съм рожденни4ка след една седмица Shockedсега се сетих!винаги изпадам в дупка и се дразня за глупости,за мен най важния ден е рождения ден на теди,а моя ве4е ми минава без да го усетя.

# 111
  • София
Добро утро,

Ментина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С НОВОТО ЧОВЕЧЕ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  Laughing

Гита, ако може и на мен да промениш годините на 26, а и термина за 16-ти, защото по календар и документи така се водя..поне навсякъде да ми е еднакъв да не се бъркам кога да се очаквам  Laughing

херелина: Не се ядосвай, аз съм се отказала вече да съм по-важна от работата..моят излиза в 6:30 и това, което получавам е целувка всяка сутрин, която трябва да ме държи до...другата сутрин в 6:30, сещаш се...Добре че от време на време ходим заедно до апартамента или до мебелни фирми, та да сме заедно иначе ще му забравя физиономията. Неговото оправдание е, че е в голям стрес от работа/ремонти и т.н. и казва, че като се изнесем да сме сами щяло да бъде всичко спокойно и в релси, ама той като че ли забравя, че тогава ще имаме нов член в семейството  baby_neutral

# 112
Гита, доколкото знам дъхът на ацетон е признак на обезводняване, ако искаш й вземи Рехидрин за всеки случай. Защо не я заведеш пак на доктор, малко странно ми се вижда да я боли толкова време корема от гнойната ангина  newsm78

# 113
Гита, доколкото знам дъхът на ацетон е признак на обезводняване, ако искаш й вземи Рехидрин за всеки случай. Защо не я заведеш пак на доктор, малко странно ми се вижда да я боли толкова време корема от гнойната ангина  newsm78

То гърлото е чисто даже. Вчера освен с педиатър, се консултирахме и с коремен хирург. Просто единственото, което може да е, е ангина, която не се е проявила още. Не знам вече, май без взимане на кръв няма да стане, а това е жив кошмар за мен.

# 114

То гърлото е чисто даже. Вчера освен с педиатър, се консултирахме и с коремен хирург. Просто единственото, което може да е, е ангина, която не се е проявила още. Не знам вече, май без взимане на кръв няма да стане, а това е жив кошмар за мен.

Сега се сетих, че детето на моя приятелка изкара подобно нещо миналата седмица, само че казваше, че и главата я боли. Всичко мина за 3 дни, явно е някакъв вирус.

# 115
  • ГОре на черешата...
Ментина, каке Wink, честит рожден ден! Добре дошла в отбора "32"! Нека оттук нататък предстои по-красивата част от живота ти, заобиколена от любящи хора, прекрасен съпруг и най-вече - здрави, щастливи и усмихнати слънчица! Нека през август гушнеш най-прекрасната принцеса!

Тук вали. Пия си кафенцето пред компютъра и нещо много ме мързи. Пък и моят пак замина в командировка и ми е гадно Confused...като си спомня какво се случи при последната ooooh!...
От вчера мишката така се е паркирала върху мехура ми, че чак не се търпи - нещо средно между болка и неприятно усещане. Обаче реших поне отчасти проблема - шматкам се без гащи Mr. Green, и без това на всеки пет минути съм в тоалетната hahaha. Преди малко пийнах едно но-шпа, да видим какво ще стане. Да взема и аз да хапна сладолед - дано се разбунтува и си намери друго място из хралупата, не точно най-пикливото Twisted Evil.

# 116
Здравейте и от мен мами!!!
Честит рожден  на Ментина-много щастие и усмивки

Аз нещо съм се поразболяла май.Вчера ме болеше цялото тяло, главата........ Illмного гадно.Пих един Парацетамол, днес за сега ми е по-добре, пък ще видим.

Димианки, изобщо не знам нищо за това каде ще раждам.Но съм толкова бясна #Cussing outУтре като отида ще видя, но вероятно ще раждам в Шейново при това положение, защото там имаме и позната акушерка.ако успея да раждам и с двете ще бъде екстра.Иначе и аз имам контракции май, но не са болезнени за сега.Само ми се втвърдява корема и то като съм лежала повечко време или съм се разхождала.Ама мисля да и кажа и за тях и за течението и да ми вземе микробиология за всеки случай.

Иначе ни си взехме креватчето и едно портбебе.Като го сглобим ще ви го снимам да си кажете мнението, но първо ще трябва да приключим с гадното разместване smile3514, което вече ме побърквааааааааа..........незнам как имате нерви да издържате цели ремонти.

# 117
  • ГОре на черешата...
Гита, дай й половин таблетка Дуспаталин - пила съм го и аз и знам, как бързо облекчава отвратително силна коремна болка...явно наистина е стомашен вирус. Не я насилвай да яде, следи само да поема достатъчно течности.

# 118
Ментина Честит Рожден Ден! Желая ти прекрасен и усмихнат бебок през август, а ти да си много здрава и щастлива с него и с цялото семейство!

Гита дано мине бързо! Praynig

# 119
Вече какво ли не й дадох от сутринта. Последно каза,че й къркорели червата, та й дадох Мезим форте.

Дано наситина да се окаже 3 дневно нещо си.

Общи условия

Активация на акаунт