Хайде юни да минава, АВГУСТ аз да стана мама!

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Pb
Хайде да влезна за последно в темичката днес и после ще се мъча да заспя...
Енти, направо ти съчувствам за обзавеждането. Доста горчив опит имам от даване на подобни поръчки. Уж в началото всички са мн. компетентни и можещи, обещават коректност и отлично качество - накрая све има да си скубеш косата за нещо. Дано при вас няма проблеми.
Тиги, ще ходя на преглед на 22 юни. По принцип и аз искам да ми провери пак шийката, но ме е страх да не би да се "избодат очи, вместо да се изпишат вежди" от това бъркане, но ще го питам дали е опасно. все пак, май е по-добре преглед отколкото да сме в невидение
За удобна поза за лежане - на мен ми е най-добре настрани (на дясната страна) като горния крак е сгънат в коляното.
Аз от сега съм се разтърсила за педиатър, ще видя до къде ще я докарам.
Иви, ще си ги запиша тези хомеопатичните п/в колики. май ще трябва и за хомеопат да се позаинтерисувам

Лека нощ, до утре!

# 91
  • София
елхичка: много точно го каза. Точно това ни обясняваха и на нас, как фирмата е с традиции, как дАли не знам си милиони левове за машини, как няма нищо невъзможно при тях..и какво накрая да не се окаже, че единственото невъзможно е ние да не си платим за техните грешки..

Леле..1 часа станало, мушкам се да развалям рахата на мъжо, който сладко похърква  Laughing

# 92
Честит Рожден Ден, Диде(ментина)! Здраве, леко раждане и много радост с Бебо, батко и татито! Весел празник и наздраве!

# 93
Честит рожден ден, Ментина ! Много здраве, щастие и най-здравото и хубаво бебе през август  bouquet

момичета, ние снощи много се скарахме с мъжо и ми е криво  Rolling Eyes то и аз съм малко виновна, ама ми писна вече само с работата му да се съобразявам - по 1 час на ден я го видя, я не  Confused снощи тамън се прибра в 20,00 и шефът му му звъни за някаква простотия, която не е нещо важно и спокойно може да попита и в работно време. е , прекипя ми и се развиках да ме чуе през телефона. ми да се сети пък , че хората имат и личен живот все пак  #2gunfire а мъжо ми се сърди, че съм го злепоставяла  Cry егати, то бебето като се роди баща си на снимка трябва да го гледа  Sad

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕНТИНА!!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАЗБИРА СЕ ПРЕКРАСНО БЕБЕНЦЕ ПРЕЗ АВГУСТ!!!    bouquet    bouquet    bouquet

Тиги, аз също мисля че няма от какво да се притесняваш, бебето си взима това от което се нуждае, а и щом си е нормално на размери, можеш да си напълно спокойна  Hug  Хареса ми много това, което си написала на Гита за Танти. Открих, че може би това е причината за странното поведение на Цвети през последните седмици и ще се постарая да я успокоя, може би наистина се страхува  newsm78

В неделя, тръгвам аз за болницата и тя ме пита "Къде отиваш" и аз й казах, че отивам да видя бебка и се връщам. След малко се прибирам, а тя ме пита "Мамо сладичко ли е бебчето?"  hahaha hahaha hahaha сигурно си мисли, че в болницата вадят бебето, виждаме го и пак го прибират  hahaha , но това само говори колко буквално възприемат нещата малчовците.

# 95
НЯМА СЪН ЗА МЕН  #2gunfire ТАЯ ДЪРТАТА ВЕ4ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  smile3511  МЪЖО И СПРЯ ШАЛТЕРА СЯ НЯМА ТОК Mr. Green

# 96
  • вкъщи
herelina и ние сме така с мъжо,прибира се след 19 и 30 и пак сяда на компа чертежи да прави,или си говори по скайпа с разни приятели,за мен време все няма.ама скоро ще му спретна някоя сценка,то добре,че  е детето,че поне няма време за скука.
аз да ви се оплача ,един тъпак вчера много ме ядоса,получих пак болки и контракции,сърцебиене и силно главоболие.почти не съм спала,днес слава богу съм добре,ама ми се спииииии.ох,още 2 седмици и излизам в болничен,нямам търпение вече,много ми тежи ходенето на работа,а и никой не се съобразява и не те щади.
днес ни е тържеството в градината,много се вълнувам,дове4ера ще пиша как е минало.
лек ден,чао засега!

# 97
  • Пазарджик
Добро утро мамчета с коремчета  Hug

Ментина, Честит Рожден Ден, мила   bouquet Много здраве и усмивки ти желаем, бързо и лесно раждане, най-здравото и щастливо бебче през август и много щастие в семейството. Късметът да не те изоставя и всичко, с което се захванеш, да ти върви като по вода.  Tada

Леле как пишете  ooooh!, едвам ви изчитам, пък за писане не остава изобщо време. Днес съм на ЖК и после ще докладвам как са нещата. Иначе бебока е добре, шаварика яко, преди малко като се разхълца милото то. А иначе с пъпчето почвам да усещам това, за което говорите - едно опъване и ми е по-чувствително.

Ще ходим да ни разкрояват плотове, та да си сглобим в петък шкафовете в хола дето съм ги измъдрила и ще се местим там, та да почваме ремонта на спалнята, че няма време  #Crazy
Като гледам работата край няма и просто не знам как ще смогна, гаранция, че ще си бачкам до раждането  Tired Ще го мисля, важното е, че се чувстам добре сега и не ми пречи.

От нас усмихнат ден на всички   bouquet

# 98
Ментина, честит празник!!! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!!!!Леко леко раждане и хубав и здрав бебок!!!!!

Как сти в тази дъждовна утрин? На мен нещо много ми се спи...Снощи май ме болеше доста корема и помислих че ще раждам...но се обърнах и заспах, защото реших че ако наистина зараждам все ще ме заболи по- силно и ще се събудя. Оообаче не съм сигурна това дали ми се случи наистина или го сънувах.... Много странно!
 Утре вече съм на работа...хич не ми се ходи, ама малко остана

# 99
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕНТИНА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ТИ  И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО

https://cdn.bg-mamma.com/K6GU/5b239e35.jpg
Имам малко задачки сега и послу ще ви чета

# 100
  • Златна Добруджа
Благодаря ви за хубавите пожелания  newsm51 Това за здравия бебок се отнася за всички ни  Hug Ето и да почерпя, макар че е още рано за сладки изкушения

Може да си ги оставите за по-късно  Wink

Днес времето ме изложи - не се имам за мрачен човек, а то се е навъсило и се опитва да завали. Дано се размине, че ще излизам да почерпя дружките. А довечера ще излизаме семейно - то на тези години по-добре тихо и в тесен семеен кръг, много-много да не те разбират хората, че остаряваш  Mr. Green 
В този ред на мисли, Гита, моля те коригирай ми годинките на 1-ва страница - вече са 32  Crazy
Снощи за 1-ви път сънувах бебка, дори личицето й  Flutter Явно вече нямам търпение да си я видя. Вчера харесах кошара и днес мисля да я капарирам и по-късно да я вземем  Peace

Лек ден на всички  Heart Eyes По-късно пак ще се включа  Hug

# 101
 Здравейте и от мен в тази мрачна утрин. beli4ka, baby  illy може ли утре да се присъединя към вашата срещичка в 9:15? Следобед ще ходя в ЖК и се надявам всичко да е ок защото последно време нищо хубаво не съм чувала и се разтушавам с пазаруване, но не ми е достатъчно искам да чуя, че бебка здравото и жижнено бебче както мама силно се надява.

# 102
ЧРД Мentina!!!! Много усмивки и слънчеви сутрини с малкия августовски човек!!!![/color][/color]
Херелина, Мариананамама, не им се впрягайте на мъжете, ами се радвайте на моментите заедно!!!(питате ли ме мене дето мъжа ми има шефка и оная коза звънни в 10 вечерта и пита, " удобно ли е", а моя мъж и вика Mr. Green"Еми в 10 вечерта в неделя не е много удобно, ама казвай кое е толкова важно" Mr. Green Ама и той ми е един устат hahaha
Франито, казах ти аз да й спретнем един бой,ама ти се услушваш

# 103
Мариананамама, какво работи мъжът ти? Моят също по цяла вечер чертае на компютъра и е като зомби, аз му говоря той само казва "ДА", а после се оказва, че нищо не е чул!  Confused

# 104
Честит Рожден ден, Ментина!

Аз се позагубих малко, ама вие как бързо пишете.
Баща ми се прибра от САЩ и още не мога да се нарадвам на нещата за бебо. Ако не ме домързи може да снимама някои и да ви ги покажа, но вече съм ги прибрала по пликове и ...
Но със сигурност ще снимам шишетата против колики, които ми донесе. Тук ги няма и това беше най-важното, което исках от там.
Аз нямам от какво да се оплача  Thinking Всичко ми е наред - все едно не съм бременна. Бебо си ритка когато му е кеф. Само дето шкембето взе да ми пречи вече. Ама то е нормално.  Laughing
Приятен ден на всички въпреки времето навън!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт