Хайде юни да минава, АВГУСТ аз да стана мама!

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
baby_illy  много яко клипче!!!!!
Franito аз ще спя с мъжи той също хапва тиквички с чесън..., но ни сбърка с Persia  Laughing

# 76
Утре ще си като нова!!!!! Гарантирам

# 77
аааааааааааа

извинявам се ПОЛИ-МОЛИ

е същата работа де Embarassed

# 78
оле, Гита, товята сладурана е страхотна. Тя явно е болна, но ми хрумва, че може да е объркана, че и мама отвреме-навреме не е добре, полежава, пази се спокойна за бебето. Освен това ми хрумва, че преди, когато вадеха сливици, даваха сладолед в промишлени количества. Или поне това беше разпространен сред децата мит, за да не се боим от операцията. Може някой да и е подхвърлил. Гита, има ли вероятност някой да е казал на Танти, че раждането е опасно за мама или че сега трябва да те пазят. Просто си мисля, че се страхува явно от нещо и нали знаеш каке в главите на дечицата. Освен да я гушнеш и да и кажеш, че мама също е по-добре...
Беличка, аз се възползвах от твоя съвет за изследване на гъбите и помолих лекарката да ми вземе секрет. Това яко я издразни и разбира се не ми го пусна по Касата #2gunfire

# 79
  • София
baby_illy : Може и извратено да прозвучи, но ми се прииска да ми се случи вече  Blush за да го видя този мъник..така искам да се запознаем с него  Rolling Eyes

За съботната среща ако мога и аз ще дойда, но в 9 трябва да чакам да ни отчитат водомерите в новия апартамент..и не знам дали няма да се забавят като миналия път. Уж в 9, накрая си тръгнах в 13:00. А и после ни чака едно уикендно чистене, трябва да е излъскано навсякъде, защото ще ни слагат паркета в понеделник. А в момента е такава мръсотия, че  ooooh!
Аз ако може да се оплача малко от мебелната ни фирма, трети техен служител напуска. Точно тези, които ни правиха проекта ги няма. И сега има нови служители, които наново ще се запознават с нашата кухня и спалня. Много съм наплашена, защото вложихме много в тези мебели и творчество и пари и ако нещо се обърка мисля че момчето ми ще ги гръмне..той също е много притеснен. А срока изтича другата седмица и чуваме от тях "надяваме се всичко да е наред с вашата поръчка" - надявали се !!! Аз очаквам да кажат, че всичко ЩЕ е наред, а те се надявали  #Crazy

# 80
аз ви оставям, влизам в банята
 Лека вечер , хубави сънища, без схващания на прасците, без контракции и болки в кръста!!!!И утре росни-пресни на линия всички
 Гита май те разпънахме и ние за този сладолед!!!!

# 81
Тиги, не знам защо правят така тези тъпи гинеколози  #Cussing out, на мен не ми бяха изследвали секрет, нито един път от както съм бременна  ooooh!..И чак сега попаднах на свясна лекарка ( а може би защото е позната  newsm78..) и веднага започна да "разследва" причината за контракциите, защото може и да са често явление, но пък са си опасни! И аз си го платих изследването де, 10 лева ми излезна някъде, но пък съм наясно какво става с мен..

# 82
beli4ka  благодаря за пояснението.. мисля, че ще го намеря без проблем Simple Smile Само да се надяваме, 4е няма да вали  Praynig Някой попита дали се плащало? Аз идея си нямам плаща ли се?
А какво стана с изпита?

# 83
beli4ka  благодаря за пояснението.. мисля, че ще го намеря без проблем Simple Smile Само да се надяваме, 4е няма да вали  Praynig Някой попита дали се плащало? Аз идея си нямам плаща ли се?
А какво стана с изпита?

До колкото знам от Ивченце, плащало се 2 лева, и на мен ще ми е за 1 път ходенето Simple Smile А за изпита имам 6 и от предишният е излязал резултата пак 6  Mr. Green

# 84
 Party beli4ka браво!!! Ти си нашата гордост! Надявам се и аз скоро да мога да се похваля!  Praynig

# 85
А, да Илли, и беличка каза плаща се два лева на входа. Нещо като куверт. Т.е. даваш два лева, те ти дават картонче и като си поръчваш неща от пицарията, те ти махат тези два лева от сметката. Ако знаете там маите колко ядат. Мен ме досрамя предния път с едно мизерно кафе.
Нали реших да не ви занимавам с моята консултация вчера и яда ми, но ще ви кажа нещо странно. За месец не съм качила нито килограм. Т.е. от началото на бременността съм качила 5 килограма и то в 5-ти месец. Аз съм ви казвала, че не съм си слаба изобщо и явно бебчо си яде от мен. Обаче сега се обърках. На всичко отгоре бебето е 1750 гр (в 32 г.с.). Според нея си е в седмиците. Но преди беше напред и сега това ме обърква. Да не би да тормозя детето от глад?

# 86
Party beli4ka браво!!! Ти си нашата гордост! Надявам се и аз скоро да мога да се похваля!  Praynig

Ще се похвалиш със сигурност  smile3521, с тези късметчета в коремчетата  Heart Eyes..няма как да не се справим перфектно!

# 87
  • София
Тиги: Ааабе глууупости, как ще го тормозиш от глад. Имай предвид, че нищичко да не хапваш то пак ще си взима нужното от теб, няма да се остави гладно ! Ти нали не гладуваш нещо нарочно или диети да пазиш..не се притеснявай, аз при мен наблюдавам същия ефект, само дето съм +18кг  #Crazy но от месец също не съм качвала (то на къде повече).

И аз ще лягам, че милото отдавна е в леглото..не че му трябвам на този персон и половина де.. Joy

# 88
  • Враца
Ето ме и мен  bouquet
Да ви кажа че и аз съм с доста контракций Rolling Eyes. Някой беше писал че пие прахчета Диаспорал, и на мен са ми исписали такива + Магне В6, чувствам се по добре откакто ги пия.
Гитка покрай сладоледа за твоята дъщеричка и на мен ми се дояде, та си хапнах и бебката ми така се разрита, че с татито не можем още да я успокойм Crazy
Искам да ви питам, има ли мама която я боли отвътре коремчето докато бебето ритка или се мърда  Rolling Eyes защото при мен има случай в който болката е направо режеща  ooooh!
Сега ви желая лека нощ, отивам да се пробвам да поспинкам. Да нацелувате тумбачетата от мен  Heart Eyes

# 89
hari_77 аз ако можех да си цункам тумбака щях само това да правя Simple Smile
Аз така като ви слушам всички сте с контракции... аз дори и да имам контрякции няма да разбера... идея си нямам какво е усещането!
Моя бебок много се бунтува.. като почне да подскача и не спира около минута, почвам да се притеснявам да не му има нещо Sad

Лека нощ на всички! Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 00:25 от baby_illy

Общи условия

Активация на акаунт