ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 680
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, красавици!
Честит рожден ден на Небесната!
Да е много щастлива, обичана и здрава!  bouquet

Днес ще бъде един прекрасен ден! Hug

# 196
Много поздрави за Небесното ни чудо!! Честит празник!!

И на другите актриси и на тях поздрави и пожелания за хубав ден!

# 197
  • Варна
Днес въглехидрата много дойде-63гр и 10гр фибри= 25%,и няма какво мазно да сложа,че да намалее
Първата закуска беше от мляко и лен, втора-череши Close, които ми турнаха 36гр карбс, сега обядвам пиле със зеле-то пък туй зеле и то едно въглехидратно.......
За вечеря шопска салата с мазната дунавия и зехтинец, да не прекалявам все пак с мазнотията баш вечер

# 198
  • да има едно лесно - на мотора
отчет до тук  ( понеделника , а и не само , ами когато съм на работа съм много стриктна )
100гр. намачкани ягоди с лен + 4 череши
9.30 часа -2  пипера със сирене
12.00-  40 Дунавия + 2 корнишона+ 1ч.л зехтин
13.30 - скумрия в собствен сос + малко олио

Вода - 1 л. до тук ( то да е като бирата , че да я пия  Mr. Green )

Едни торти черпят в кухничка ( от Неделя ) минах, видях и... не взех  Mr. Green

# 199
  • Варна
Роси как се спираш на 4тата череша-сутринта си купих 600гр едри тъмно-червени...направо да ти заговорят и реших да си ги разделя на 3 порции-само за закуска, ами то още днес изядох 300гр Confused
Браво за тортата-я пък сега, то да е бира-бих те разбрала,ама пък торта-ти хич не си по сладкото или поне не припадаш като мен когат вида вафлата да ми маха с ръка Laughing

# 200
  • да има едно лесно - на мотора
а костилките махаш ли като грамаж  Mr. Green сега сериозно - аз лично ако ям повече череши , бух им махала костилките . Ми така де - те калориите са за череши , не за костилки . Виж - ако ги хапваш и с тях , тогава е друго . И повече ще засищат  Mr. Green

# 201
  • Варна
Как да ги махам Роси-вчера за парфето ги махнах, ама иначе ...т.е. да, махам им костилките, не ги ям с тях, но като ги тегля са с костилките. Някак си успях да сметна,че на днешните ми 300гр череши, 225гр са реално черешите,а другите 75гр са костилки-което не е много голяма разлика.
Във фитдей има да си зададеш череши с костилките, и разликата е съвсем малка от нашите череши-да взема да си вкарвам техните череши,че поне хората са предвили като им сложа 300гр че в тях влизат и костилките. Знам ли и аз...?

# 202
Преоткрих красотата на закуската (различна от лен с вода) - хапнах палачинка от 2 яйца и 40 гр шунка, приготвена от вечерта - перфектно ми дойде. И обядвах пилешко месо от бут с 1 авокадо. Ммм. Фантазия.

Ох, утре имам много важна презентация, моля ви стискайте палци!!

Тук черешите са 30 лв килограма, кой кат' мен?! Няма начин да прекалявам с тях  hahaha!!

# 203
Поздрав за Небесната  bouquet, много късмет, здраве и  txtloves
 newsm59 newsm59 newsm59
Аз се провалих през уикенда и сега ще дерзая  5 дни на протеини Hug
продъних форума Crazy и ако не издържа  Blush голям срам  ooooh!

# 204
 Небесна,
 newsm59 newsm59 newsm59!!!!

# 205
                                            Уважаема Небесна,
моля, приемете моите най-добри пожелания по случай Вашия празник!
                                            Честит Рожден Ден!   ura

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 18:47 от Фен

# 206
  • Варна
Малеей колко сушеница изядох... ooooh! утре си представям кантара-голямо съм прасе
Хапнах си тъй прилична манджичка от пиленце,домат, пипер и лук,много къри и босилек, но после реших,че може едно парченце сушеница и .....
Ай затривам си солената кратуна

# 207
Ееее колко да е било.. 50 гр.. Максимум.

Аз пък си бях приготвила 250 гр зеленчуци, а накрая изядох 500 гр, че и с горчица.

# 208
пуканки за микровълнова може ли да се яде

# 209

Общи условия

Активация на акаунт