ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

  • 20 673
  • 414
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 2 897
Едвам ги изрових от старите теми.. "като феникс от пепелтааааааа"  Joy!!
Леле колко трици съм предлагала преди на народа.. Това ми е било трицовата фаза явно.

# 346
  • Мнения: 3 453
Копнах си ги,благодаря  bouquet

А за каймата да те питам готова кпуна ли е?Защото някъде ме бяха съветвали да си купувам чисто месо и да си го меля, но става дълга и широка Joy

# 347
  • Мнения: 2 897
Най-добре е сама да си я мелиш.
Също е много добре в касапницата да я мелят пред теб.
За моята 20 годишна студентска натура, която и без това си е създала хиледи грижи около храненето и се е отказала от стотици хиледи неща, да си я купя от магазина веднъж в месеца също е хубаво  hahaha!! (Но по принцип не е.)

# 348
  • Мнения: 2 897
А ето и от Спайдерите - подфорум рецепти има ужасно много и все хубави идеи http://spidersport.com/forum/viewforum.php?f=10&sid=98ca1158 … e432579edb5647add!!

# 349
  • Мнения: 3 453
И от там започнах да си копвам, за тази твойта пица четох че била страхотна.Нямам търпение да я пробвам smile3508

# 350
  • Мнения: 2 147
Момичета аз онзи ден си направих следната вкисотия newsm78 поне за мен..
Извара, рачешки рулца, 2-3 с.л к.мляко и 1-2 с.л. майонеза, малко чесън (пресован)  и копър
В къщи на всички им хареса.
 Simple Smile  chef

# 351
  • Мнения: 2 897
Да кажа, че домашна майонеза се прави лесно със зехтин, яйце и мляко (май) с пасатор (като хайвер). Има тема при спайдерите. Купешката е бъкана с гадории - независимо на какъв режим сте, избягвайте я. Както и кетчуп, ама него вече не знам как да го направя вкъщи, май целият му вкус идва от химиите.

# 352
  • Мнения: 11 801
Denichkata, пробвала съм да си приготвя майонеза, но на външен вид не мога да я докарам - става полупрозрачна и слизеста.  newsm78  Иначе за ядене става Simple Smile

# 353
  • Berlin
  • Мнения: 12 916
от горните рецепти съм правила пилето в йената, маринованото и тиквите с кайма Simple Smile

# 354
  • Мнения: 3 453
Аз съм готова с шопската изтекоха ми лигите и понеже още чакам любимия хапнах две лъжички зелен фасул и няколко хапки патладжан стерилизиран.

# 355
  • Мнения: 2 897
Лелелеле, Криси, умирам за патладжан!! Печен цял на скара и после намачкан в купичка с оцет, сол и зехтин. Ох.......

# 356
  • Мнения: 360
Здравейте момичета как сте.? Hug Hug Hug
Аз съм си режимна, тази вечер на пилешко. Grinning Grinning Grinning

# 357
  • Мнения: 3 453
Лелелеле, Криси, умирам за патладжан!! Печен цял на скара и после намачкан в купичка с оцет, сол и зехтин. Ох.......

Че е печен, печен е, апосле в буркан с морков ама аз само патладжана мотам-нали съм сериозна от днес....Сега ще пържи и тиквички майка-моите без брашно Naughty, та това ще е осмен патладжана и една малка мвръвчица дето набързо омотах ще хапна шопска с тиквички...

Дени
, черпя те пастички от патладжан, ако изровя и рецептата ще е супер.Ако и другите обичат да заповядат на патладжанаааа




До тук съм стриктна...само тиквичките не съм притеглила да видя колко са Б-20 ,М-71, В-8,6 %

fearyfly
  Приятна вечеря  bouquet

# 358
  • Варна
  • Мнения: 4 817
Хахах, пък днес за обяд обядвах пържени сафридови глави. Мъхъххъ.  Joy Ми пушилки само у нас, не бях гладен и купих само на Ананасов пържен сафрид. Обаче той чопли рибите и оставя главите, барабар с очите. И изядох ги после. Не беше лошо, хич даже!  ooooh! И 4 и полвина глътки пиво ми оставил..
Диетарен съм и движа са по-прилично, току-виж взема да отслабна някой друга сантиметра.. Тю!
Обичаме тиквички, приготвил съм ги за сготвяне, опечени на фурната, ще ги изям с чесън и кисело някой ден. Ай, ай, амор!  Heart Eyes И копър бе, как можах да забравя! Даже и орех ще им ходи! Пу, пу, мамини тиквени!

# 359
  • Мнения: 2 897
Добръй вечер!

Ядох 150 гр свинска пържола; общо 120 гр задушени броколи, карфиол, моркови; 50 гр зелена салата, 100 гр краставица, 100 гр чушка, 150 гр репички. Само ще кажа - блаженство.

Общи условия

Активация на акаунт