ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 661
  • 414
  •   1
Отговори
# 360
Добър вечер и от мен! Пусто е няма ви никакви newsm78

ОТЧЕТ ЗА ДНЕС-1ви НВД-ден без прегрешения

Краставици пресни   250гр
Кашкавали    70гр
Шунка   70гр
Патладжани   40гр
Фасул зелен   50гр
Домати   150гр
Краставици пресни   170гр
Тиквички   160гр
Сирене краве   100гр
пиле- бяло месо   120гр

Общо 1090 калории

28% Белтъчини,62% мазнини,  9,6% Въглехидрати

# 361
Супер   bouquet!

# 362

Не е ли множко храната?Като количество?На вечеря май е по-добре да ям по-малки количества храна. newsm78  Трябва на всяка цуна най-късно до края на Юли да стана 57-58кг за да съм спокойна и да ти поддържам за сватбата през октомри и след това де Joy

# 363
Да се разпиша с една рецепта за солен пай:
- В намазнена (дълбока) тавичка се излива сместа от:
  - 4-6 яйца
  - 1 кофичка сметана/гъсто кисело мляко
  - шунка/филе
  - сирене/кашкавал
  - 1 кафена лъжичка сода
  (ленено семе или трици по желание).
- Пече се докато заприлича на готово (30 мин да речем на средна фурна). Накрая може да се поръси с настърган кашкавал и да се пусне фурната да пече само отгоре за няколко минути.
Има вкус на тестена закуска  Sunglasses! Честно!

# 364
На калории храната е ок, дори малко малко ми се струва, но наистина ти си с по-малко енергоразход от моя и просто ми е странно като видя такива малки нищожни цифри  Laughing.
На грамаж принципно е възможно да ти се струва много и да ти е тежко ако досега си яла по-малко, но това е лъжливо усещане. В никакъв случей не яж по-малко. Хапвай по мъничко на често.

# 365
Така е точно тежест усещам, но наистина ядях по-малко и вероятно ми се е свил стомаха.Сег аям по 2 пъти на ден ,ще се опитам да е по-често.Възможно е поради същата причина да попадам в застой.Благодаря   bouquet

# 366
O обезателно увеличи броя хранения на 4. Знам, че е трудно и човек като си има изградени навици съвсем.. Ама мисълта, че честото хранене извежда от застоя със сигурност ще те накара да намериш начин  Sunglasses! На какъвто и режим да си - НВД, моно, мляко, плодове и т.н. гледай да не падаш под 4 хранения, дори да е нещо много дребно - яйце, парче филе, парче кашкавал.. Каквото дойде.

# 367
Искам да попитам всеки вид  хляб ли е вреден прим ръжен, типов  newsm78

# 368
Не всеки хляб е вреден.
Всеки хляб е изключен от НВД ако се спазва стриктно.

# 369
Ха ха,много се смях на последното изказване на Дени4ето...много гот зву4и това за хляба,така си е...изключваме го..Днес мъжът ми ме попита,ако някой ми кажел,4е хляба е супер здравословен и от него се слабее,ще почна ли да го ям? Аз хапвам хляб,но много рядко,от малка съм така..само Ако: е топъл.../супер рядкост ../,ако е някой 4ерен или с много видове семки вътре...някоя изгъзица искам да кажа,само тогава се изкушавам..
Да поясня,защо е злобни4ката реплика от страна на мъжът ми: защото цял живот не се нау4их,4е от магазините се купува и хляб.. Embarassed Отивам,пазарувам и се връщам без хляб,и изобщо не ми прави впе4атление..НО я ме попитайте за сладичките неща? Веднага ще ви кажа от къде можете да си купите някоя такава благинка,дори и през нощта.... Embarassed
Днес не съм яля сладко,не ме замервайте моля ви...

# 370
Добро утро артисктки  bouquet Аз днес съм леко извън строя на краставици само,че ще правя някакво ново лунуване По Деничена рецепта.Утре ако съм заприличала на курнишон и снимки ще пусна.

Pinkito и аз бях за ритане предните два дни.. Embarassed ама от вчера си казах СТИГА! Peace

Лек ден изпълнен с положителни емоции  bouquet

# 371
Kриссси,
аз съм много ефективна в съчетаването на диети 2 в 1  Laughing. Имам много опит от гимназията, в 1 момент в 11ти клас бях на строхо ВМ НВД + броене на калории + разделно хранене + ядене през минимум 2 часа не по-често + ядене до 18 часа и не по-късно + ядене на максимум 2 хранителни продукта на 1 хранене. Имаше ефект, ама беше доста сложно за спазване, а сега като се замисля и леко пресилено;-)!

Пинки,
не ям сладко от години, но до ден днешен знам кои са най-хубавите сладкиши на пазара, познавам хиледи разновидности, за които повечето хора не са и чували и раздавам вещи препоръки на ядящите  Sunglasses!

На всички останали,
хайде появявайте се, мили (ма)дами   bouquet!

# 372
Здравейте момичета.
Днеска суперско е настроението, ходих до моренцето, изкъпах, попеках около час и прибрах.  grinning039
Цапнах 100грама череши. Grinning Сега чакам половин час и хапна си омлетче. Grinning Grinning Grinning
Само дето няма вода #Cussing out #Cussing out #Cussing out, та си седя кирлива пред компа. ...пък работа ме чака. newsm78

# 373
Ауууууу, флайче, на моето мило семейство в Русе от днес му започва профилактика на топлата вода - тоест няма да има таква. Много им съчувствам. Както и на теб. Ама пък и много ти завиждам за морето.

# 374
добро утро и от мен.
вчера бях общо взето стриктна, сутринта мляко с лен, обяд пил.пържола със салата зеле и дом+краст., за вечеря риба със зеленчуци на фурна
проблем ми е яденето вечер, много ми се яде сладко и изобщо много ми се яде, като седним всички на масата
проблем ми са мазнините, нали трябва да избягваме млечните, значи и сметана не може, какво да ям? зехтин повече на салатата ли?

Общи условия

Активация на акаунт