ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 670
  • 414
  •   1
Отговори
# 60
Дени,
Гадно е.
Ма то и триците ми бяха гадни в началото, пък свикнах. Въпрос на навик и на решение в главата да го харесаш.

# 61
Няма да забравя първия ми "прием" на трици и ленено семе с кисело мляко - толкова ми наподоби на вкус хляб, че умрях от кеф. Майка ми и баща ми пробваха по 1 лъжичка да видят на какво се радвам и констатираха, че е безвкусно и неприятно, а аз бях в екстаз  Heart Eyes!!

А за яйцата - мен лично ме е страх да ям сурови, от гледна точка на качество и произход, а и звучи гнусно..
Виж, обаче обичам да си разбивам белтъци на сняг, да им ръся какао, канела, понякога мед, абе става като кремче, много яко.

# 62
Добър ден и от мен Hug
Дени, пила съм като малка на село , не е  мого приятно, но има и по гадни неща ooooh!

# 63
  • Варна
Тааа, ядох едно постно зеле пак за обяд-вкусно и вкусно
Довечера тае-бо и тиквички с чушки и домати с много зехтин и .....

# 64
РосиHug!!

Тони, ти какво реши за Търманд?

Аз пак обядвах пиле и сметана въпреки вчерашната закана, ама какво да правя, вкусно е.
А за яйцата питах, защото някои хора споделят, че сурови по ги засищали, ама някак не си го представям.

# 65
  • Варна
Не съм решила нищо, може в събота да пробвам за един ден, но без ориза-ще закуся ягоди, после краставица и малко пиле, после пиле, после пак краставица и пак пиле.
В неделя-за закуска сметана, втора закуска-варени яййца-целите, обяд-мариновани пържоли и салата, вечеря-салата Laughing

И мисля пак да почна да смятам, отървам края отнякъде и нещата загрубяват, не мой тъй-ред трябва Naughty

# 66
  • да има едно лесно - на мотора
а туй меню ми хареса , особено с целите яйца  Laughing
А как така не смяташ  Shocked . Аз не мога - вече е станало част от мен - побъркана съм - знам си аз  Embarassed

Обядвах рибена супа - много вкусна беше -имаше 4-5 малки парченца картоф, които не изядох . Всичко друго - в режимчето
Преди малко - пълнен пипер с пилешко филе - моя измишльотина

# 67
И аз ако не смятам се притеснявам (с което не се гордея, защото говори за психични отклонения).

Да се похваля - събота ще ходя в един ресторант, зовящ се ABURDEEN ANGUS STEAKHOUSE, познайте дали са специалисти в правенето на пържоли  Joy!! Предлагат по 5 вида пържола от всяко животно, в смисъл - филе, от крак, от рамо (или както му е БГ названието) в 4 различни размера, най-голямата е 500 гр. Съквартирантът ми й се е заканил точно на половин килограмовата  hahaha!! Аз като една крехка дама точа лиги и прибори над една 200 грамова  Blush.

# 68
  • Варна
Роси спрях сметките,че с тез череши и ягоди,че и тиквички много скача въглехидрата и като видя някакви високи проценти се шашкам
Но почвам пак-днес няма, щото готвеното зеле е купешко и знам ли какво има като мазнотия в него, но утре....опять

# 69
, но ....като ми говорят отвътре,че не им е добре ще ги слушам Laughing
Идея си нямаш колко ме радват тези ти думи, винаги предпочитам да слушам реакцията на тялото си, преди всичко. Hug Hug Hug

# 70
Смятай си, Тони, докато посвалиш малко смятай.
Отслабналите заслужават да не смятат.
Аз като бях на НВД и 54 кила (около 2 години, преди това бях 54 кила но на свободна практика зравословно хранене) смятах МНОГО грубо калории на калкулатора на телефона, а за проценти хабер си нямах.
Сега обаче смятам дежурно във Фитдей всяка сутрин с кафето в ръка.

# 71
  • Варна
Ехоу де е артиста, де е моториста Laughing
Изиграх си пак едно тай и то с тежестите на краката, много се изпотих-супер, всичко изфърлям-и вода и соль и сичкото там токсин и бацин.
Сготвих си чудна проста манджа-в длибок тиган задуших 1тиквичка на колелца, два белени домата,2зелени пиперки,1 стрък пресън лук и сичкото туй под капак.Кат омекнаха и им се изпари водата на зарзавата му турнах Дунавия и настърган кашкавал, а отгоре наръсих къри-малей малей, прикрасност стана и мног вкуску Heart Eyes

П. П. тая седмица това ми е третото тай, ще направя още едно и повече няма-че толкоз кардио в една седмица неее е чак такава прекрасност

# 72
  • Варна
fearyfly  щях да те питам-как се чувстваш с режима, ти каза,че имаш много бавна обмяна и почти никаква физ.дейност
Видях,че в предната тема си писала,че сваляш сантиметри, а иначе като усещане-храната добре ли ти е?

# 73
Идвам аз да си кажа, трябва да ви споделя.
Актрисата е луднала, влюбена- загубена във старото си гадже. Той е малко хулиганин и ... няколко време (неизвестно засега) ще се усамотят на самотен остров.
За пояснение (и моля за снисхождение) - ще Дюканствам отново. Няма как - много бавно става, макар и правилно.
  bouquet

# 74
  • Варна
Пращами та на лечение във Френска клиника, при спициалистин известън да та освести, когат са поправиш и земиш документ,че си добре-илати си пак при нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт