ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 674
  • 414
  •   1
Отговори
# 75
В това съмнение не може да има. Тук ще се пенсионирам, ще чета лекции, но сега - спешно се нуждая от това! Hug

# 76
Аз ще вечрям задушени бяла риба и броколи с масло, и малко маслинки за украса (егати 20 маслиновата украса).

# 77
  • Варна
Броколи най-редовно ядях зимния период, даже ми бяха писнали,че то само едно зели и едни броколи тъпчех-сега повече ме привличат тиквичките и чушките-луд станах, всяка вечер тиквичка в менюто. В почивния ден ще ги пека-тиквичките и ми се иска да ги залея с яйце и сирене, ама нали не може да се комбинират според РХ-то, големи врътки, големи чупки-то хиляди режими и все не съм заслабнал
Много съм прост-първо са вцепених,че съм наедрял незнайно как-то нали ядох вафла, ама хади сига пък да е от нея Crazy
Почнаха да ми минават мисли някакви нередовни за смяна на режим,че чак и книга купих...... Twisted Evil
Пък то чакам да са оциклопя и са подувам и освен туй не са бях мяткала на тайбото със светлинни месеци наред и сига съм с мускулен трес-което ко значи....че мускултурта е пълна с киселина и тежи-еххх прост е тоя Тихомир ooooh!
Как са слабей в таковта момент?

# 78
Колко ти останахa, Тони? 6? В застой си, като се отприщиш после и за 2 месеца ще ги разкараш, няма спирка да имап, спокойно   bouquet!!

# 79
  • Варна
Ами бях 74 до миналатта седмица-сега съм 75,5, но да -6ми останаха до 68то кюло
Не са много и ще са постегна да мой да са поразбутам и да тръгна някак си. След като са оциклопя ще внимавам много, то и сега стъпам на пръсти, ама времето е такова,че не работи в моя полза-в таквозто период не се сваля-предциклопно време имал предвид

# 80
Aз хем пия противозачатъчно за регулация и ми идва на 6 месеца 1 път.. Така че.. Не се оплаквай  Wink..

# 81
  • да има едно лесно - на мотора
Баш си е тъй - моториста го нямаше- беше да сА визи на мотор . голям наркотик  е . Ядох спагети - малко и само с дом сос и чесънм .Леко ми е и не ми е съвестно . В-та утре ще го смятам, ама е в граници .
Доня Танита , да проведете лечението успешно у Француско и пак да додите  Hug

# 82
  • Варна
Спагетът е от бавния въглехидрат-хубост някаква ще рече Sunglasses

# 83
Броколи най-редовно ядях зимния период, даже ми бяха писнали,че то само едно зели и едни броколи тъпчех-сега повече ме привличат тиквичките и чушките-луд станах, всяка вечер тиквичка в менюто. В почивния ден ще ги пека-тиквичките и ми се иска да ги залея с яйце и сирене, ама нали не може да се комбинират според РХ-то, големи врътки, големи чупки-то хиляди режими и все не съм заслабнал
Много съм прост-първо са вцепених,че съм наедрял незнайно как-то нали ядох вафла, ама хади сига пък да е от нея Crazy
Почнаха да ми минават мисли някакви нередовни за смяна на режим,че чак и книга купих...... Twisted Evil
Пък то чакам да са оциклопя и са подувам и освен туй не са бях мяткала на тайбото със светлинни месеци наред и сига съм с мускулен трес-което ко значи....че мускултурта е пълна с киселина и тежи-еххх прост е тоя Тихомир ooooh!
Как са слабей в таковта момент?

Кое не се комбинира според РХ? Яйце и сирене? Няма такова нещо.

Ти момче или момиче си?  newsm78 А на български можеш ли да пишеш?

# 84
Новодошлите, малко по-учтиво към основателите на темата, а  Naughty?

Тони е момиче, а темата и участващите имат малко по-специфичен хумор и начин на изразяване. Свиква се и се разбира в процеса на четене. Просто можеше да попиташ по-любезно  Laughing!!

# 85
Новодошлите, малко по-учтиво към основателите на темата, а  Naughty?

Тони е момиче, а темата и участващите имат малко по-специфичен хумор и начин на изразяване. Свиква се и се разбира в процеса на четене. Просто можеше да попиташ по-любезно  Laughing!!

Не виждам нищо нелюбезно и неучтиво да попитам от какъв пол е човек който се изразява и като мъж и като жена, и въобще още неизвестно като какъв- съмнявах се, че авторката не е българче изобщо.

Колкото до това че някой е основател на тема...това някакво особено звание ли е? Laughing Да си основем нови тогава?

# 86
Ами основи, във форума има бутон за нова тема, щом желаеш  Laughing!

Има ли някакъв повод да пишеш тук иначе? На ВМНВД ли си? От кога? Харесва ли ти? Какво целиш? Представи се.. Или предимно от полове и националности се интересуваш, това в кръга на шегата  Laughing!

# 87
Сега видях назад в темата, че си се записала, ама представи се, да се запознаем  Grinning!

# 88
  • Варна
Ти момче или момиче си?  newsm78 А на български можеш ли да пишеш?
Laughing Laughing
Мнье, не съм българин-тез не ги познавам
И кой да е момиче-Тихомир ли?
 hahaha

# 89
Е,неее...Няма такос нещо кат справедливост.Още не си бях изпил кафето, когато прочетох последните няколко поста. Shocked Получих стрескавици-няколко броя!Тихомиреее,Тихомире... какъв си човек такъв?Неустановен по пол и народност!И изобщо- Кой сте Вие, Тихомире? Така да оставяте народа в невидение и заблуда! Ето, аз си казвам- ние от южен Шалмуй сме шалмуйци, не мойм да пишем,не мойм да говорим правилно и мисленето много-много не го можем,ама колкото-толкова... Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт