На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 401
  • 374
  •   1
Отговори
# 240
събуждам се от сън........то било хубаво да си отспиш след бурна нощ Mr. Green  Кога ще е следващата среща Wink

# 241
събуждам се от сън........то било хубаво да си отспиш след бурна нощ Mr. Green  Кога ще е следващата среща Wink
Предлагам следващата да е общо- българска,
някъде по средата на страната.... Whistling

# 242
в търново (примерно Wink )

# 243
кво Търново вие луди ли сте бе,лятото се ходи на море SunglassesТърново може да го оставим за есента тъкмо ще имам кола и книжка Mr. Green-желаещи камикадзета да пътуват с мен само трябва да се намерят Mr. Green щото съм "жена звяр в колата" Joy

# 244

На тез ни додъха.....ДА ВЪЙ ЯД, ПЪК...аааммахааа  Crossing Arms
Трай, че кат та изфорсирам, ше видиш Mr. Green

Ни мойш  Mr. Green аз съм толкоз изфорсирана, вече, че няма накъде повече...
Пуша, пушааааа...

# 245

На тез ни додъха.....ДА ВЪЙ ЯД, ПЪК...аааммахааа  Crossing Arms
Трай, че кат та изфорсирам, ше видиш Mr. Green

Ни мойш  Mr. Green аз съм толкоз изфорсирана, вече, че няма накъде повече...
Пуша, пушааааа...
като "москвич" 12-так...  Joy

# 246
Абе, в коя кръчма бяхте?
Колоно, страшна коса си отгледал, от колко години е? Simple Smile
първо бяхме в "салсаро" (имаше програма със салса , ама понеже никой от нас не можеше да я танцува , та отидохме в "планета"...там стана разбивката... Simple Smile
е, мерси за комплимента... от 95-та е...ама два пъти е подпалвана на великден и един път сам я окипазих като се опитвах да я правя на кичури...  Embarassed
сега още е във възстановителен периопд  Laughing
Ей не му научи името на туй кръчме! Що народ излъга. То не беше "Солеро", "Салсалеро" и "Салсаро", не беше чудо! Последно стискаме ръце на "Салсеро".

# 247
Абе, в коя кръчма бяхте?
Колоно, страшна коса си отгледал, от колко години е? Simple Smile
първо бяхме в "салсаро" (имаше програма със салса , ама понеже никой от нас не можеше да я танцува , та отидохме в "планета"...там стана разбивката... Simple Smile
е, мерси за комплимента... от 95-та е...ама два пъти е подпалвана на великден и един път сам я окипазих като се опитвах да я правя на кичури...  Embarassed
сега още е във възстановителен периопд  Laughing
Ей не му научи името на туй кръчме! Що народ излъга. То не беше "Солеро", "Салсалеро" и "Салсаро", не беше чудо! Последно стискаме ръце на "Салсеро".
убу де...кандисах Simple Smile

# 248
Ши кандисаш, ами; с толкоз женуря на глава излиза ли са  Grinning
Пък и срамота, значи, едно име да не запомниш...кофите, плажа...САЛСЕРО, капиш?
И да питам аз - дей онази фотоска дет плюскаме двамца? Искам я! Моите ги прехвърлих, но се чудя да ги качвам ли в нета - приличат си с другите.

# 249
Ши кандисаш, ами; с толкоз женуря на глава излиза ли са  Grinning
Пък и срамота, значи, едно име да не запомниш...кофите, плажа...САЛСЕРО, капиш?
И да питам аз - дей онази фотоска дет плюскаме двамца? Искам я! Моите ги прехвърлих, но се чудя да ги качвам ли в нета - приличат си с другите.
ше ти ги пратя на лични... умишлено не ги качих , щото не мязам на мене си там...  Laughing (суетата - любимият ми порок)
а относно кръчмата...  Embarassed шейм он ми...обаче ако ми говориш на Италиански , гарантирам , че до третото изречение съм го дигнал... Wink
Тааааа , кога викате е следващата среща?! (и курнишона задължително да е на нея шото дън съ маргалями Wink )

# 250
Супер сте. Е поне ви видях и на другата среща ще ви разпозная лесно.

Не е липсвала мъж Joyка компания

# 251
Супер сте. Е поне ви видях и на другата среща ще ви разпозная лесно.

Не е липсвала мъж Joyка компания
ти само на снимки се кефиш..., а ако знаеш на живо какви фурии са...  Party

# 252
имах нужда от такова изживяване с нови хора ( познати и непознати ) весела компания. но вечната причина.. мъжът, децата. защо не направим и тази седмица едно събиране , до петък съм сама , само с едно дете? то едно дете не се брои , все ще го уредя някак си ??

# 253
Ти па са оля да ласкателстваш, бе  Mr. Green Ама нидей тъй, ши нъ засрамиш.

Руске, пиле шарено, подочух аз, че щяла си да идваш снощи, барабар с Лео и Цомбето, ама хартисахти нещо.
Що ни ги докара, маааа, Рускеееййй...С Гърдева щяхме да си мерим ...гръдната обиколка, а Лео със сигурност  щеше да спретне по-готини салати от тез на "насеро"

# 254
Ти па са оля да ласкателстваш, бе  Mr. Green Ама нидей тъй, ши нъ засрамиш.

Руске, пиле шарено, подочух аз, че щяла си да идваш снощи, барабар с Лео и Цомбето, ама хартисахти нещо.
Що ни ги докара, маааа, Рускеееййй...С Гърдева щяхме да си мерим ...гръдната обиколка, а Лео със сигурност  щеше да спретне по-готини салати от тез на "насеро"
агхахахахахахаха , ако лео , руска и цомба бяха дошли- щяха да ни пишат във вестниците на сутринта (честно)

Общи условия

Активация на акаунт