На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 432
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
Видох снимките,супер сте ....искам и аз купон с вас Cry

# 226
  • Откъм Варната
Мали, бравос, бравос, много готин народа, госпожа Нибесна много хубав причес, пък и талийката по малка ми са види от последниий път кога съм ви видела, браво все така, Тонколи-монколони и вий какви буйни къдри браво браво, другий път дано и мен ма огрей да дода с вас

Hug

# 227
ето снимките с добавка и тези от "бенито" , очакваме включване на морската булка и на делта форс Wink
http://foto.bg/showgallery.php?cat=500&ppuser=3167

# 228
Видох снимките,супер сте ....искам и аз купон с вас Cry

и аз и аз Wink

# 229
Абе, в коя кръчма бяхте?
Колоно, страшна коса си отгледал, от колко години е? Simple Smile

# 230
Много сте уйбави бе Hug
Познах само Пожарникаровица, Никалайчо и Краставичака,който е станал още по-убав.

# 231
Дубрютру! Тръшна мъ дископатия, хораааа  Sad То бива танци, ама туй мойту...Пък краставицата как върти снага! Пък с тоя басовия още не моа си събера устата от хилеж! Готин народ! Другия път да идват и зяпачите Grinning

# 232
Леле , много шукаритетни снимки   smile3501 , браво на участниците в забавата  Hug

# 233
Много сте готини всички   Hug
Жалко, че разбрахме късно за купона, ако някои се бяха сетили по-рано можеше и да дойдем ooooh! Ама в 17ч. вече беше късно за идване  Laughing

# 234
Абе, в коя кръчма бяхте?
Колоно, страшна коса си отгледал, от колко години е? Simple Smile
първо бяхме в "салсаро" (имаше програма със салса , ама понеже никой от нас не можеше да я танцува , та отидохме в "планета"...там стана разбивката... Simple Smile
е, мерси за комплимента... от 95-та е...ама два пъти е подпалвана на великден и един път сам я окипазих като се опитвах да я правя на кичури...  Embarassed
сега още е във възстановителен периопд  Laughing

# 235
Много сте готини всички   Hug
Жалко, че разбрахме късно за купона, ако някои се бяха сетили по-рано можеше и да дойдем ooooh! Ама в 17ч. вече беше късно за идване  Laughing
Стига, ма Леооооооооо....пак ме доядя!!! Crossing Arms
Страхотно сте си изкарали, завидях ви направо....  Hug

# 236
Добър слетобед, аз долетях да надникна.
Много съм заета, много анаже, цял ден миткам по приятни мероприятия, понаспах са, снимки довечера (евентуално).
Убав купон, пак шсъ сбиреми...много ми са спи ве  Rolling Eyes

На тез ни додъха.....ДА ВЪЙ ЯД, ПЪК...аааммахааа  Crossing Arms

# 237

Трай, че кат та изфорсирам, ше видиш Mr. Green

# 238

Трай, че кат та изфорсирам, ше видиш Mr. Green
Аааа- ма ХА!!! Crossing Arms

# 239
краставицата печели титлата мис кьочек...а делта и пенелопа са с титлата най-добър съпорт... Simple Smile
те галлл и галадриел също денсаха яко , ама кат краставицата такъв поглед и чупки никоя май не успя да докара...
краставицо...ш купя домати...и салам имам  Laughing - ш прайм хайдушка...салата Wink

Общи условия

Активация на акаунт