На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 459
  • 374
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Тончооо, не се нерви кака! Колкото - толкова. Понякога така става...

# 181
Тончооо, не се нерви кака! Колкото - толкова. Понякога така става...
...това е въпрос на чест бе драга Simple Smile

# 182
  • Варна
Всички някога сме били честни, сега не подхващай въпросЪТ!  Embarassed Пък кво, ши пийм по една бира в повече заради отсъстващите...

# 183
Всички някога сме били честни, сега не подхващай въпросЪТ!  Embarassed Пък кво, ши пийм по една бира в повече заради отсъстващите...
ехаааа , сега видях часовника..., че то не останало бе , още 6 часа и газим Wink

# 184
Да не артисахте само двамцата накрая? Laughing Споко, бе. И аз идвам по-късно, ама с мъж. Пък ако е за спазването на протокола, ша го регистрирам тутакси. Sunglasses

# 185
Да почвам да загрявам, значи. beer

# 186
  • Варна
Няма страшен, аз съм подготвящ се. Тука съм, жив съм, ши дода!  Hug

# 187
Спокооооооо и ние с Делта ще сме на линия в 20 часа!!! Naughty Нямаше да идвам , че една алергия ме е налегнала ама няма как слагам очилата и газя!!! Иначе Делта ще ме разстреля пред общината!!!! Laughing Laughing Laughing

# 188
Аксаковската банда са най-сериозни ми се струва...  Grinning

# 189

Ааааа, неее веееее...ний луди жаби ли сме или кво  Crossing Arms   Joy И кат са има напредвид, че утре рано имам Хангажмент сириозен.
Ся, ко стана то  newsm78
Аз, Пенелопа, Басов, Слънчевата, Небесната, мацката с мъжа си (сори, ама ми са спи и ни повня никови), и една или две дет ши закъсняват. Тъй лий последно? А КИСА КЪДЕ ЕЕЕЕЕЕ...???

Божееее, дано учителката ми по български не чете тука...

# 190

Ааааа, неее веееее...ний луди жаби ли сме или кво  Crossing Arms   Joy И кат са има напредвид, че утре рано имам Хангажмент сириозен.
Ся, ко стана то  newsm78
Аз, Пенелопа, Басов, Слънчевата, Небесната, мацката с мъжа си (сори, ама ми са спи и ни повня никови), и една или две дет ши закъсняват. Тъй лий последно? А КИСА КЪДЕ ЕЕЕЕЕЕ...???
на тези дето ше закъсняват им пуснах телефона и ш нъ намерят... Wink

# 191
  • Варна

Аз в лицето на Слънчевата ли да се позная или не ме броите, а???  Thinking SunglassesАааааааа, светна ми!!! Да са...

# 192
Ша закъснея , ама ша дода!

# 193
Ей..да пуснете снимки после Praynig Wink

# 194
Мисля си , че този банкет ше стане супер... само да си вземете фотоапаратите , че... Simple Smile дън въ давя после у големия гьол Wink

Общи условия

Активация на акаунт