Втори път не бих ....

• 74 430
  • 533
  •   1
Отговори
# 165
И за кой брой на Brava casa точно става въпрос?
Доколкото разбрах за новия - юлски брой!

За нетърпеливите - може да си купите днешния брой на Капитал  Wink
Бих пуснала линк, но нека има елемент на изненада  Sunglasses
Мдааа, аз лично изпитах огромно желание да съм там, и почти толкова огромна тъга, че няма да се случи в следващите 1-2 месеца.
Темата леко офтопикяса с непрекъснатото оплюване на реални постижения. Архитекта не бил дизайнер, пък в Бг сме били идиоти, и понеже сме си покривали чаршафите сме били необразовани.
Добре че има хора, които работят и не се връзват на празни критики.

# 166
За нетърпеливите - може да си купите днешния брой на Капитал  Wink
Бих пуснала линк, но нека има елемент на изненада  Sunglasses

Дайте линк, моля.   bouquet

# 167
какво за Капитал, че още не съм го разгърнала? кое да търся

# 168
какво за Капитал, че още не съм го разгърнала? кое да търся
Действай по интуиция  Sunglasses

# 169
# 170
# 171
  • Sofia
То и без друго не се вижда кой-знае какво, можеше някоя по-панорамна снимка да сложат.
Но все пак това не е специализирано списание. По-скоро се набляга на мястото и нака наречения "лейбъл" (пфу, да му се не видят и чуждиците)

# 172
То и без друго не се вижда кой-знае какво....
Дори и малко показано, аз виждам много  Wink

# 173
оо, нашата МаленаБилянаTotallyErected e това
виж какъв готин дълъг ник стана  Laughing Laughing такъв втори няма у нашто форум

# 174
То и без друго не се вижда кой-знае какво, можеше някоя по-панорамна снимка да сложат.
Но все пак това не е специализирано списание. По-скоро се набляга на мястото и нака наречения "лейбъл" (пфу, да му се не видят и чуждиците)

егати постинга  ooooh!

# 175
  • Sofia
Кое не ти е ясно?

Имах предвид статията.

# 176
Mда....вижда се  повече от много........достатъчно.. newsm78

"5. ти откъде така добре познаваш БГ архитектура. Архитекти в БГ има много, ама много добри. Доказателство за това е, че мои колеги работят при сър Норман Фостер, и Заха Хадит. Все пак са българи , с образование от УАСГ, не спират да проектират и в БГ."- завършила съм архитектура, и работя в екипа  на  световно известен архитект, току що  се върнах от България, където един месец правих проучване за    българската архитектура. Никъде и никога  не съм и няма да кажа, че в България  няма добри архитекти,  напротив, и целта ми е не само да го казвам , а  ако мога да направя така, че да могат по-лесно да се изявяват и да правят стойностна архитектура  в България, но това е съвсем друга тема.
Казах, че интериора/вътрешния дизайн  не е работа на архитектите и продължавам да го твърдя.
Какъв дизайнер е съпругът ти точно?
Съпругът ми е дизайнер и всички, вкл. и той самия, много се гордеем с това.  Завършил е  Дизайн Академията в Милано, и никой, никога не е произнасял професията му с подигравка, а  излязло от ръката на човек завършил архитектура, това изявление звучи  жалко.
Много ще се радвам, ако ме насочиш към някои от проектите на твоите по-горе споменати колеги, наистина ще ми е  от полза....... явно сме ги пропуснали.../може и на лични/
Между другото много се учудихме защо изложбата на Заха Хадит е дошла в този нескопосан, окастрен вид в България? Може би знаеш нещо повече ,щом имаш приятели работещи с нея, би ни спестила няколкото е-майла, които й подготвяме за това.
Момичета, съжалявам за спама, няма повече да пиша в темата.

# 177
Може ли да спрете-честно казано не ме интересува кои кой е, кои е по велик, койе некадърен и кой какво образование има! Отворете си тема в "плювалника" и стига вече...две страници това се обсъжда! Е добре това което аз бих казала че няма да си избера архитект или дизайнер от тук списващите-ами не искам да плащам за да слушам колко са велики, какво образование имат, колко са тъпи другите извън техният кръг и чак тогава я свършили нещо я продължили да спорят Stop
Темата и обсъждането е на съвсем друга тема Crossing Arms Пишете по същество, моля!

# 178
Lana2004, нали си в USA, няма със сигурност да ти се наложи да избираш някой от тук пишещите. Те така или иначе, едва ли разчитат на това.

myraM, съжалавам за проучването ти. От предния ти постинг останах с друго впечатление. Какво значи, че няма работа за архитекти и че основно се използва командата - "copy-paste" Противоречиш си.
За изожбата ба Заха Хадит, обърни се към организаторите. Не мога да коментирам.

# 179
Момичета, много ви моля, придържайте се към темата! Stop

Общи условия

Активация на акаунт