Втори път не бих ....

• 74 450
  • 533
  •   1
Отговори
# 135
втори път не бих сложила тъмносин паркет в сравнително малката детска стая, от което тя изглежда още по- малка! трябваше да си преглътна его-то и да си купя светлосиния, който ми хареса, но продавачът беше темерут...смених магазина, но там пък нямаше моя цвят...

# 136
Рокси, идеята е като при теб - маса със 6 стола под прозореца (точно до вратата, която ще прави връзката с кухненската част), а във вътрешната част - малка секция, малка масичка (нещо, на което да си слагам чашата с кафе, но съвсем в минималистични размери) и ъглов диван (идеята е той да оформя нещо като коридор в задната част, защото апартаментът ни е "френски преход" и в "тъмната част на хола е предвидено да се преминава през 2 врати на противоположните стени от входната част на апартамента към коридор, който свързва спалните и банята - не знам дали го обяснявам разбираемо).

Соларис, Г-образната форма се получава общо от двете помещения, но наистина трапезарията и хола са линейно - просто самото помещение е дълго (по ширината на блока е). Затова и аз се чудя как ще изглежда без каквато и да е преграда - гледах различни варианти в един сайт за интериор и има сполучливи решения, но все умувам (вече от няколко месеца правя проекти и все нещо не ми харесва).

В тази връзка, я кажете кое е по-удачно - лят бар-плот или от тези подвижните от разни олекотени материали (напоследък виждам, че много ги рекламират), но ми се струват нестабилни, докато граденият плот пък ми се струва много "тромав"? newsm78
в никакъв случай лят бар плот, изглежда ужасно грубо, тежко, остаряло, думи нямам, имахме такъв наследство в стария апартамент, едва го съборихме, жилището грейна като го сменихме с по- лек, модерен вариант

# 137
  • София
Не бих си купила предварително плочките за банята , преди да сме започнали ремонта.....Когато започнахме вече се оказа , че  жълтите плочки не ни достигат, а в магазина казаха ,че вече са спрени от производство.......наложи се  да довършим с  тъмносини, което според мен доста "затваря" банята  Twisted Evil Сега е  тъмно синьо-жълто-тъмно синьо.
 А, исках само долната част на банята да е тъмносиня, а нагоре жълта.

Малко офф:  Биляна , отдавна  ми се иска да те помоля за съвет ......Дали е удобно тука  Embarassed

# 138
втори път
-не бих сложила тъмно кафяви плочки в банята
...
Би ли обяснила това за тъмнокафявите плочки? Защото за нашата планирам тъмнокафяв под и много светлобежови стени....Нещо, свързано с цапане и практичност, или просто те подтиска тъмния цвят?

ето ти снимки

изглежда супер, но всяка капка си личи, особено нашата варовита вода, всичко е бяло, трябва постоянно да си със стирката, а в душкабината от пръските да не говорим ooooh!
а пък колко дни чистих първаночално Twisted Evil
М**ка му, какъв да го направя този под? Светъл се цапа, на тъмното личат капките....

# 139
............

Малко офф:  Биляна , отдавна  ми се иска да те помоля за съвет ......Дали е удобно тука  Embarassed
.

da

# 140
  • София
Това  е детската стая.  Не мога да реша какъв цвят да са останалите стени. Абстрахирам се от мебели, защото такива още няма, тях после ще ги мисля. ooooh!

Ако можеш да ми помогнеш със съвет  Peace

# 141
зелено, топло

# 142
Обърках се нещо - Маленна, TotallyErrected, Биляна, едно и също лице ли са? И за кой брой на Brava casa точно става въпрос?

# 143
  • Вече в моята си приказка...
И за кой брой на Brava casa точно става въпрос?

Доколкото разбрах за новия - юлски брой!

# 144
Обърках се нещо - Маленна, TotallyErrected, Биляна, едно и също лице ли са? И за кой брой на Brava casa точно става въпрос?
на, видя ли сега- МаленнаБилянаTotallyerected- как вкарваш хората в заблуждение  Laughing Laughing Laughing
Тя е 3 в 1  Laughing Laughing

# 145
  • София

Sorry ,  ако вече ставам нахална..... Кой  нюанс на зеленото имаш впредвид ? По към жълтата гама ли?

А, ако имаш и някоя картинка с този цвят , ще си златна  smile3521

# 146
ами аз всъщност не знам дали е бил дизайнер или архитект тоз, който ни е правил кухнята, но няма и значение - велика работа е свършил! това, което не бих направила втори път е, да подреждам нещо без проект на специалист ( както е хола ни).  в момента имам огромно помещение от близо 60 кв.м, което искам да ремонтирам
и да го направя обитаем хол - със сигурност не бих се наела да правя нещата по някакви мои идеи или видяни елементи от достата списания, които съм посъбрала, колкото и да съм креативна  Rolling Eyes
оставам с някакви красиви гледки в главата си, но винаги бих наела ( парите имат значение, разбира се) учили хора, не подценявам нещата вече.
архитект, проектант, дизайнер - да влязат и да работят, моля  Laughing

# 147
MadGirl, по към жълтото, каквото е по-светлото листо на клончето. Нека да е топло, да осоциира трева и целия сюжет от приказката да се върже.

# 148
  • София
Мм,  вече го  "виждам". smile3521

Благодаря, Биляна  много ми помогна  : smile3501

# 149
  • sofia
М**ка му, какъв да го направя този под? Светъл се цапа, на тъмното личат капките....
Бозаво тъмно бежаво......при майка ми са такива (преди десетина години нямаше кой знае какъв избор), но е факт, че не личи мърсотията и петната. С тъмнокафяви фуги са нейните.
Честно- отврат са

Общи условия

Активация на акаунт