Фотошоп 29

• 25 673
  • 485
  •   2
Отговори
# 75
просто съм сменила гумата с такава четка и трия върху снимката с гума с формата на цветя

# 76
petia47, рамката е страхотна, можеш да пооправиш снимката леко с unsharp mask
Благодаря,а снимката е във вариянта след ъншарпването Grinning
Твоята рамка е невероятна!Вече сте успяли да ползвате банския.Между другото и на Вероника целия бански е със същата кройка.Може би са една марка-нашия е Baby GAP

Мира моя ник е същия като тук,а и на наталина също.аз така я видях одеве Mr. Green

# 77
petia47, изобщо не съм обърнала внимание какъв е банския, от миналата година е, старите й стават, но в събота смятам да й купя още. Отивам в Лондрес!!! Ура - ще си почина, последните седмици изпращях тотално!!!
Дано поне крайният резултат си е струвал!!!

# 78
  • София
Не можах да се стърпя:
Аууу Малена, каква хубава рамка!!! А снимките са страхотни. Взе ми ума направо!
И в подписа ти е толкова сладка (можеш да кръцнеш малко дясната страна).

# 79
Аз пък искам да кажа че последната на Малена е супер и да я попитам готов елемент ли са долу вълничките?И ако да- може ли да ги качиш в сайтчето Praynig

# 80
Момичета много ви благодаря за пожеланията!

Аз си ви чета редовно и разглеждам красоти, обаче нещо времето не ми стига за да творя. Обещавам обаче да се отчета с рамки от рождения ден на девойката!

# 81
  • София
larado, честита рожденичка! Много много радост и късмет и желая!!!

Да се похваля Mr. Green - вчера най-накрая ми дойде музата и си заредих във Фотошопа всички четки, които бях изтеглила преди доста време.
Та във връзка с това - ето първата ми рамка с четки  Grinning (крайно време беше  Wink )
P.S. Свеки ми е на гости, та набързо я направих, даже сега се сетих, че не съм погледнала снимките дали имат нужда от някаква обработка, ще остане за утре...

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 00:23 от Vesika

# 82
вълничките си ги Скраднах от сайта на H&M Laughing Laughing Laughing Laughing

# 83
  • у нас
Честит рожден ден на Лорадо!!! Да си здрава и късмета никога да не те изоставя!!!  bouquet

# 84
  • Русе
Ето още нещо  от мен не е доизпипано , но вече ми писна да се занимавам  с него  а то и без това не стана така както исках.Моля ви кажете снимките пак ли са светли аз ги виждам много тъмни и ужасно ме дразнят но не смея да ги пипам вече.

http://images.svilen11.multiply.com/image/4/photos/1/orig/15/404 … Iqz2EEbqgyfI1s5rg

# 85
Еххххххх, тази Малена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-нахално Дамаянти ште замоля да качиш едни щипки с панделки  baby_neutral  bouquet

# 86
Момичета, не мога да повярвам, но успях да сложа снимка в рамка, супер  Laughing Сега питането ми е:
1.как да я намъдря тази снимка с рамката на някакъв по-хубавичък Background и
2.как им добавяте някакви животинки и други елементчета после, когато рамката, снимката и Bachground-а са сляти в едно?
 Не знам дали го знаете това сайтче, но една много готина мама-мерси Адриана, ми го даде и там има наистина много хубави нещица http://www.scrapbookflair.com/designers.aspx

# 87
Най-накрая и аз да направя нещо шаренко  Laughing Цял ден ми прекъсваха творенето, ама сега като са по леглата всички се развихрих, даже май още една ще довърша тази вечер, освен ако не заспя на бюрото    smile3507    newsm62 
http://contesa82.multiply.com/photos/photo/6/21
Дали са добре цветовете?

# 88
Момичета, не мога да повярвам, но успях да сложа снимка в рамка, супер  Laughing Сега питането ми е:
1.как да я намъдря тази снимка с рамката на някакъв по-хубавичък Background и
2.как им добавяте някакви животинки и други елементчета после, когато рамката, снимката и Bachground-а са сляти в едно?
Защо ще ги сливаш в едно.Слагаш всичко на отделни слоеве.Отваряш си фонче и с move tool го преместваш под снимката с рамката.Така и с елементчетата.Само,че ги слагаш над рамката.С free transform намаляваш размера и завърташ.

# 89
  • София
IvelinaKancheva, виж тук, има подробни обяснения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168949.40

Общи условия

Активация на акаунт