Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 103
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
Ама тя била цветна!  Rolling Eyes
С акрилни бои ли я мина отгоре?

# 136
  • София
Черешовица,моля,няма защо. Grinning
Към Мадлена-мога да ви дам една идея,стига да не ви обидя ,разбира се.Много е хубава кутията ви с пеперудите.Понеже и аз правих една кутия за шапки с тези пеперуди,та много ги харесвам и аз..Та на въпроса-вместо да изрязвате "рогцата" на пеперудите,защото са много тънки и пипкави,можете да си изрязвате спокойно само пеперудата без тях,а после след като ги залепите да ги нарисувате с перманентен маркер-много бързо и лесно става.А и маркера не се размазва.Дано ви свърши работа тази идея,и наистина не се засегнете от тез мои съвети. Embarassed

# 137
  • София
Черешовица,те са с различни шарки.Пръскам ги с бял спрей боя. Simple Smile

# 138
Здравейте, момичета  Simple Smile от два дена ме е обзела музата    Wink  Направих четири стари столчета и две закачалки. Столчетата ще грундирам и ще боядисам с блажна боя, защото са ръждясали малко  Confused Имам и една масичка, която смятам да направя събота и неделя   Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127247&photo=13

# 139
Здравейте, момичета  Simple Smile от два дена ме е обзела музата    Wink 
Като те е обзела музата, ще участваш ли в конкурса?Да ,нали?!Ей така те искам!!  bouquet
Ако  нещо не са ти ясни нещата -върни се напред в темата и прочети за какво иде реч и се мятай на работа. Wink

# 140
  • София
Показвам ви новите си работи от серията "Зелени ябълки" -свещ и малка щайгичка. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 141
Тая щайгичка от къде я взе?И аз искам такава. Crossing Arms
качи ли ги в албума си?

# 142
  • София
Щайгичката е от пазара,продаваха ягоди в тях миналата година.Видях,че и сега има -малки и интересни. Grinning

# 143
toni_n , чак сега отварям снимките Вчера нещо ми забиваха..
Неверотни произведения. Много сладки са се получили столчетата.
Аз бих боядисала обаче  и рамките на столовете с подходяща боя. По-завършено ще стане. Пък като е шарено, нека да е!! Peace  bouquet
Уна   bouquet
Ако напълниш и щайгичката със зелени ябълки. ..Heart Eyes

# 144
  • София
Черешовица,мислим еднакво.Точно това смятах да направя като я подарявам на приятелката ми-да я напълня със зелени ябълки.Имаш страхотен вкус.хехе Hug

# 145
Уна, ти нали ще участваш в конкурса?Не отказвай щото ... Twisted Evil

# 146
Уна, ти нали ще участваш в конкурса?Не отказвай щото ... Twisted Evil
ще ни изпонабиеш всичките... Joy
Абе, на гола жена кой отказва! hahaha

Черешовица,мислим еднакво.Точно това смятах да направя като я подарявам на приятелката ми-да я напълня със зелени ябълки.Имаш страхотен вкус.хехе Hug
Аз все още съм само теоретик. Grinning

# 147
  • София
Капрари  HugБлагодаря ти много,че не спираш да ме каниш,мислех го пак,ама...Бих се включила с удоволствие,но ме спира единствено тази чиния и бутилка. newsm78 Никога не съм работила върху такава основа,и май нямам въображение за тях.Виж, ако нямаше фиксирана основа-ехейййй.
Черешовица,ласкаеш ме.Аз съм само любител.  bouquet

# 148
Ще се включа с удоволствие
Това е правилният отговор. Mr. Green

ще ни изпонабиеш всичките... Joy
Абе, на гола жена кой отказва! hahaha

Ми да кой отказва?Пък и смее ли някой да откаже?! Mr. Green

Аз все още съм само теоретик. Grinning
Време е да станеш практик! Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 19:13 от Анонимен

# 149
Момичета, правите страхотни неща  Hug  bouquet smile3501
Следя темата от около два месеца, гледах клиповете, които сте пуснали,
но все нещо не схващам относно техниката, затова имам няколко въпроса:

Салфетките върху какви повърхности могат да се слагат? Може ли върху релефна стена или прозорец?
Може ли крайният продукт да не се лакира - не ми харесва като лъщят предметите.
Премахването на картинките възможно ли е? Примерно ако облепя една плочка в банята и не харесам резултата... да не се наложи да сменям плочката?  hahaha

Мерси newsm51

Общи условия

Активация на акаунт