Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 051
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
bushkata, didi mum , добре дошли сред нас  bouquet
didi mum , за да се отваря адреса на албума използвай опцията вмъкни връзка - второто прозорче със земното кълбо. А за работите ти - много са хубави - особено кошчето ме грабна, както и кратунката със слона - продължавай все така - и да показваш нови.

Това е последното ми произведение бурканче. Снимката обаче нещо не се получи

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 15:26 от radinna

# 286
didi mum, пробвай да отделиш с интервал линка от емотикона, защото може да се възприемат заедно и за това да не излиза. А аз ти разгледах нещата и много харесах коша- направо едно голямо цвете. С какво е, с хартия ли?
radinna, сега виждам, че почти повтарям поста ти  Grinning. Хубаво бурканче. Мен що така ме мързи  newsm78

# 287
Това е последното ми произведение бурканче. Снимката обаче нещо не се получи
Ами да, буркан4ето се е полу4ило, ама снимката хи4 я няма. И на онази прелестна кутия с маковете снимката е на съЩия хал. ФокусираШ все пода Mr. Green, Щте те пратим при фотографките на бърз курс. Mr. Green Hug

# 288
didi mum страшна си ,кошчето и на мен ми легна на сърцето, дано срещаме и теб и творбите ти по-често.  bouquet
А масата и тя ли е "декупажена"?

# 289
  • София
Ей, колко хубаво, че се приобщават (заразяват) и нови хора  Grinning

bushkata, добре дошла! ще чакаме скоро снимки   bouquet

didi mum, добре дошла и на теб! Нещата, които си показала са страхотни   bouquet
Ето ти албума, вече като активен линк:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150598

# 290
  • София
Здравейте.
Имам две нови неща,и влизам за да ви ги покажа.Поиграх си с градинската ми лейка,и резултата взе,че ми хареса.Другото е една рамка с есенни листа.Надявам се,да ви допаднат. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 291
  • София
Уна, чудесни са   bouquet

# 292
Благодаря ви мами  bouquetМасата я рисувах преди време и ако знаех за тази техника определено щях да я използвам!Коша е правен със салфетки има кусури Mr. Green но нищо.правя още неща и ще показвам.Благодаря още веднъж за милите думи  bouquet

# 293
# 294
опа грешка Crazyдано ве4е да е добре http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=150598

# 295
Момичета забелязахте ли с тоя конкурс колко нови попълнения зарибихме WinkМного се радвам,добре сте ни дошли и поздравления   bouquetДиди мум и Уна за красивите чудесийки.Капрари с релефната паста се работи в/у всякаква повърхност/аз обичам най вече в/у стъкло.След като нанесеш изчакваш 15тина мин. леко да дръпне/изсъхне/ и можеш отгоре с нож,вилица,пръсти,гребен,мрежа,дантела и др.да правиш орнаменти.А може и да използваш шаблон на който фигурките да запълниш с паста.Аз съм правила и отпечатъци с различни предмети.След като изсъхне става мн.здраво.До 1 ден след изсъхване можеш да я изрязваш с нож и да променяш формата.Нещо ако съм пропуснала питай Laughing

# 296
Вече имам питане  Confused

Имам едни много красиви репродукции в къщи. Но на картон (или някаква дебела хартия). Не са гланцирани.
Мога ли да ги използвам с трансферен лак? Или има някакъв друг начин?

# 297
Принтирай ги и ги трансфирай където искаш Бушката Peace

# 298
  • под тепетата
Да покажа и аз нещичко ново. Това и следващите две.  Една рускиня беше правила по тази техника една черна чиния и много ме впечатли резултата. Вярно, става малко бавничко, но за мен това не е проблем. За начало опитах на по-малък детайл, но честно казано преди да го лакирам ми харесваше повече. С лака някак си изчезна идеята за натуралния продукт, обаче трябваше да скрия следите от декупажното лепило.

# 299
Принтирай ги и ги трансфирай където искаш Бушката Peace
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт