Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 083
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Голямо благодарско на Дъждец за помоща...

За нищо  Laughing Така като гледам, май ни се размина без никой да е разбрал  Laughing

ra4eto, още си нямаш албум в общия сайт, ако правилно разбираш тънкия ми намек Mr. Green

# 196
.....А на каква цена ги продават фигурките във Варна?Тук са по 50 стотинки...........
Къде е това?!?Голяма фенка съм на всичко с морска тематика, но при нас няма нищо Cry

# 197
Днес купих страхотна салфетка с детски мотив и не можах да се стърпя да чакам и направих два варианта с нея с подръчни материали. Направих нещо като картина, залепена върху изрязан лист от кашон и другото - облепих една кутия със същата салфетка. Залепих и покрих с лепило Боронал (лепилото е за дърво и става прозрачно). Подарих ги на моя колежка за синът й, но утре ще мога да направя снимка.

# 198
Голденова,лепи се само най-горния пласт.Другите се махат. Grinning
                                                                                                                                      За матирания ефект ще трябва пак да се разходиш до "Слънчоглед" Голденова и да си вземеш "фрост ефект" smile3539

Благодаря ви   bouquet.

# 199
  • София
Кларис,за София става дума.В магазин Слънчоглед има много различни фигурки,но и в магазините за подаръци има също така. Grinning

# 200

За нищо  Laughing Така като гледам, май ни се размина без никой да е разбрал  Laughing

Да,да!Капрари всичко вижда ,както казах по-горе... Joy
Ама няма значение, щото и без това аз вече бях пратила моята работа.А и ще гласувам по съвест.

Goldenova ,чакаме да покажеш твоите творби.И да те предупредя ,че вече си "заразена" Mr. Green

# 201
Раче, Уна, благодаря   bouquet

Раче, има много хубави неща в този форум  Heart Eyes

# 202
  • София
Уна мн. са ти хубави нещата.Мн. ми допада стилът ти.Аз имам скромен опит в декупажа с една саксийка и яица за Великден,но си събирам салфетки и материали и пак ще се пробвам.Моля те кажи откъде си намираш рамките ?  bouquet
А искам да благодаря на вс. момичета за идеите и инфото  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
Аз май няма да успея за конкурса.  smile3518
До скоро нямах физи4еската възможност, а сега установих, 4е музата ми май е излязла в отпуск. newsm12

# 204
Хайде, бе, ГаяPraynig
Помоли й се малко на тая твоя муза!Как така ще я пуснеш толкова рано в отпуска? Twisted EvilДа изчака още ден-два!

Дъждец, ти имаш ли вече готовност довечера или утре да пуснеш новата тема за конкурса?

Пожелавам успех на всички, които ще участват в конкурса.
А на тези ,които не успяха да се включат, ще кажа, че ще има и следващ път.
Hug

# 205
  • София

Дъждец, ти имаш ли вече готовност довечера или утре да пуснеш новата тема за конкурса?

Имам, имам  Grinning Само стискайте палци да не ме напусне интернета в най-неподходящия момент  Praynig

И да ви кажа, че засега имаме всичко на всичко само 4 участници   Confused Бързо да се засрамите и до довечера искам още  Crossing Arms

# 206

И да ви кажа, че засега имаме всичко на всичко само 4 участници   Confused

Е-е-е, ама това вече на нищо не прилича-само 4 участници!! SadМомичета, защо така, бе?
Поддържам това изказване с две ръце и два крака:

Бързо да се засрамите и до довечера искам още  Crossing Arms

А на теб, Дъждец ,стискам палци да не те напуска нета,а ако те напусне- значи така е трябвало да стане и ще ги качиш малко по-късно. Hug

Дъждец, защо само четирима, бе?Мадлена, Радина, Мираж и аз.До тук- ясно!
И тук ми изниква въпрос. Ами ти?! Mr. Green

# 207
  • София
Ох, какво да ти кажа?! Thinking Основната причина е, че нямам никакво, ама никакво време. Имам огромна поръчка да изпълнявам и както винаги срока е "от днес за вчера"  ooooh! Работната ми седмица е 7 дни, а работния ден  - ами понякога откарвам и до 2 през нощта   Tired  А и детенце си иска своето...  Laughing  А и от друга страна, струва ми се, че някакси не е честно да участвам, при положение, че само аз съм видяла работите на всички останали участници  Mr. Green

# 208
  • Варна
Dujdetc,изпратих ти конкурсната работа.
Включвам се в последния момент,но бях доста заета.
Обаче не съм спазила морската тематика на бутилката,защото бях забравила Rolling Eyes

Ама защо толкова малко са участниците? newsm78

# 209
Ох и аз ти пратих в последния момент Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт