Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 545
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Меги незнам за ехограф и само се включвам ако мога малко да те поуспокоя и да ти кажа, че се надявам всичко да е наред Praynig Не мисля, че ако имаше някакъв сериозен проблем малката щеше да е толкова будна! А дали точно е премерено детето?

# 241
  • София
Меги незнам за ехограф и само се включвам ако мога малко да те поуспокоя и да ти кажа, че се надявам всичко да е наред Praynig Не мисля, че ако имаше някакъв сериозен проблем малката щеше да е толкова будна! А дали точно е премерено детето?

То и аз си мисля че ако беше болна щеше да и личи, ама може да няма много връзка. А за меренето, да... тя сестрата мери, а аз съм до нея и видях че си беше толкова... И на ръст не е пораснала всъщност... а преди си правеше по 1 см последните няколко месеца.

# 242
  • София
Оф идея си нямам! Заведи я да я прегледат. Имам телефон на ц-р "Детско здраве" там знам, че имат ехограф със сигурност, а лекарите са от Мед. академия.
Ето го - 9524297;9525737;0888223062.
Ами Буе № 27. Имат и сайт - www.zdraveto.com
И нас педито ни праща там евент. за детски гастроентеролог, но това е друга тема

# 243
  • София
Оф идея си нямам! Заведи я да я прегледат. Имам телефон на ц-р "Детско здраве" там знам, че имат ехограф със сигурност, а лекарите са от Мед. академия

Мерси Мони, прати ми тел на лични, ще се обадя да проверя...
Иначе, ще се пробвам в детската педиатрия до мед. академия, със сигурност ще има някой там дето гледа.

# 244
  • София
Написах го в темата ако се наложи за някое друго дете не дай си боже!

# 245
Фъстъчка, почти съвсем съм сигурна, както описваш, че на сладката Йоанка- Бърборанка нищо и няма, но е хубаво, че доктора те праща на ехограф, за да се убедите, че всичко е ок... ако не му правеше впечатление, щеше да е по лошо... 
Те бебетата спадат доста бързо доколкото знам- питай Гадамер, нейната Ема беше отслабнала много, поради някакъв гастро вирус доколкото помня...
Таа хич и не се притеснявай, преди да се е доказало, че наистина има проблем...
За ръстта то меренето е относително, както знаем...
Стискам палци и очаквам успокоителни новини от теб...   bouquet

# 246
  • София - Дианабад
А честито и на месечинките! Да са здрави, игриви, късметлии, да растат умни и добри деца!  bouquet

Меги, сега си отворих лекциите от "9 месеца" и видях, че д-р Антоанета Антонова, която водеше темата за имунизациите и готви при Звездев, прави ехография на коремни органи. Пише: Специалист Детски болести и отдолу Коремна ехография. Намира се в 22 ДКЦ /ул. "Н.Коперник"10, зад Плиска/, сл. тел. 971 11 37 и GSM 0888 244 155. На четни дати е сутрин, а на нечетни следобяд. Може да й се обадиш да разбереш подробности.
Но все си мисля, че само си се шашнала безпричинно - щом детето си е весело, значи би трябвало да е здраво. УСПЕХ!!! Peace

# 247
Ей, Меги не се шашкай. Стискам палци всичко да е наред!
Честито на всички малки и големи, които са имали повод да празнуват. Да сте живи и здрави и с много късмет!
Ние се стягаме за море. За първи път от ~8 години ще ходим на хотел. И имаме толкова много багаж... то не са шатри, пюрета, надуваеми басейни. Не съм предполагала, че е толкова сложно организирането на почивка с дете. Направо ще си е ново преживяване  Laughing Щом се върнем ще пусна снимки, а дотогава ето малко снимки от водопадите над с. Крошуна http://priateli.org/gallery/thumbnails-33.html

# 248
Фъстич, стискам палци всичко да е наред!!! ИМА ЕХОГРАФИСТ на НЕсторов срещу Центъра по хигиена. ТОЧНО В ПРЕСЕЧКАТА, която води към БИЛА. Но на твое място бих я завела в Детско здраве! По добри неща съм чела за там. Пък и в това към МА много се чака.

ЗА сухара и хляба...
аз давам по малко сухар, днес да смуче и после малко в картофеното пюре\с АМ\
за месото най-лекото е пуешко, заешко после е пиле, агне, телешко, риба и свинско. Тове е пък инфо от всичко, което съм изчела. Давам само пуешко през ден. Един ден постим Mr. Green Пилешкото ще изчака. С месата мисля по-бавно за захраня. Впредвид, че и от плодовете съм давала само круша, ябълка, слива и вчера пъпеш. Тиква, картоф, морков. Но за глутена дерматоложката ми каза че може и че той НЕ ВОДИ до алергии.

Мина, кажи повече за тур-офертата Rolling Eyes може да се навием.. Mr. Green

Елимира, за преваряването на вода,аз още преварявам и ще преварявам. Купувам от Торн спринг със слончета по препоръка на МАША и съм доволна. Понякога не преварявам. Даже стерилизирам шишетата от време на време, ...веднъж дневно ..особено ако са се въргаляли в колата или навън ако са падали по земята и в коша на количката. Както нямаме още имунизации - добрата хигиена е закон. Naughty

Ечи ако се организираш да дойдеш в Герена да ми звъннете, може да дойда ...ЧЕ имам въпрос към теб..

Гадамер, това е най-хубавата пираня която съм виждала Mr. GreenА заглавията за новата темичка са ВЪРХА!!

Деничка, какви са тези гащи newsm78И ние сме на същия режим само дето ставаме по-рано сутрин и се будим за ядене нощем. Иначе дреме около 9 часа сутрин, после към 13 часа и към 18..Заспива към 21- или по-късно..и е КуКуриго около 2-3 нощес.. Mr. Green

# 249
Момичета, случвало ли се е на някое бебче много яко да се запече?

Габито ми миличкото толкова се напъва тази вечер, не е акала трети ден и аз тъпата днес на обяд й дадох морков с картоф на обед като имах предвид следобед да й давам сини сливи. Дадох й дуфалак и пробвахме с термометър, но детето жестоко пищеше. Сега заспа, но като се обадих в спешния ми казаха утре пак да й дам дуфалак и ако не си свърши работата, че ще трябва да й направят клизма  #Crazy Искам да й спестя това преживяване, и сега съм много притеснена за детето Cry

Фъстъчка, стискам палци всичко при вас да е ОК  Heart Eyes

От снощи ми е много криво от репортажите по новините ... да са ни живи и здрави дечицата!!! Да пускаме смс на 1365!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 23:24 от Изабела

# 250
И аз си пийвам биричка, делим си с половинката... е аз я пия топла и разгазирана , а той студееееена...
Момичета, наложи се да купим проходки(така пише на кутията)!!!
Щото като я сложа на гърнето, тя се хваща за креватчето и става и тръгва или са тръска дупето. Е струват 27 лева, но пък са красиви.  Много са красиви, на Делфи, розови, кожени, 18 номер. Казахи ни че първите обувки трябва да са мног специални и ние кво да правим и ги купихме...
А за хемоглобина ни е 105, аз не помня на всички хемог., но мисля че е в нормата...
Както и да е вече иска да ходи , като я държа под мишките и си тръска дупето нон стоп...после спи като къпана.
За морето много ни се ходи, но П не ще и да чуе за навалица, иска ако идем да е на тихо място, но къде има такова?
Поздравявам всички за празнуващите, ние утре ставаме на 7!!!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 23:12 от pepipetia

# 251
Бела, Соколова ми препоръча круша, прясна, настъргана. Дай и един дуфалак, круша и предполагам, че ще напълни пампата.

# 252
Изабела - КРУША му е майката...нищо друго..Ние от слива и круша дрискаме..макар че по принцип не сме се запичали ...досега..ААА може и мааалко зехтин в крушата да сложиш PeaceКапки
..

# 253
Фъстъчка, не се притеснявай - периодът е ТВЪРДЕ КЪС!!! За две седмици плюс възможността за глешка сега и при предишното мерене - много съмнителна картинка! Даже си мисля да го измериш пак след три дни...

Изабела, моят първи беше голям запечанко! та знам колко се притесняваме за това - а моят по 5 дни не е акал! Ама се изаква най-накрая. Два пъти съм му предизвиквала акане, като се препоръчва да се използва не термометър (всичко става, може да се счупи), а стъблото на здравец, хем е мъхнато и дразни повече! но!! общо взето изчакай и утре, давай круша, синя слива, тиквено пюре. Крушата - прясна, настъргана, да има жилки. За първи път ли се случва или ви е практика? Наблюдавай му храната - да не е от бързо въвеждане на нова храна?

успех на Бебонина с багажа - мога да си представя! И аз съм била на Крошуна - много е красиво! Моят кум и приятел Жоло веднага каза "е, на тия зелените стени като сложим едни голи мадами - страшен календар ще стане!  Laughing

# 254
Привет и от мен!

Изабела, и аз съм ЗА крушата  Peace И Теа не беше акала и много се запече, но я натъпках със круша и освен, че се изака 2 пъти, на третия така се омаза, че чак през крачолчето й беше потекло  #Crazy Сори за подробностите, но аз като доказателство го прилагам  Wink
Ели и аз продължавам да преварявам вода.Ако купя вода за бебета, само я стоплям.
Фъстъчка, и аз мисля, че ако на Йоанка и имаше нещо нямаше да е така жизнена.Стискам палци всичко да се окаже само излишно притеснение  Praynig
Карил, а за количката чакахте да ви я доставят или имаше наличност в магазина  newsm78

И аз все още въведам новите храни за по 3 дни.От месото ядем само пиле и зайче, че са домашни.Но тия дни ще й дам и пуйка.Ейййй, това попарата много вкусно нещо за нас се оказа.Докато глътне и вече е зяпнала за още  #Crazy Днес й дадох да си ръба и бисквитка на Хип, ама тя го удари на игра с нея, само я прехвърляше от ръка в ръка.
Теа днес сесдоби и с бански, от тези дето са с гумиран слой вътре и няма нужда от памперс.Много са сладки.Отделно й купих и от памперсите-бански на Хъгис, които са като гащички.Интересни са  Peace

Роня, Теа сутрин след като стане щурее 2 часа и после заспива за около 1,5-2 часа.После след като хапне на обед пак издържа 2 часа будна и заспива за час или повече, но ако е шумно се събужда по-рано.Около 19.00 имаме една лека дрямка.Абе важното е да и хванеш времето, когато й се приспива и да я приспиш тогава, в случай, че тя не иска сама да заспива.После сама ще влезе в ритъм и ще си спинка детето.

Жени, едва тази вечер ти видях съобщението.Съжалявам, че не се видяхме, но снощи заспах рано и до тази вечер не бях влизала във форума.Утре ще ти се обадя, ако излизам.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМАМИНЬОН!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!

Всички заглавия за нова темичка са страхотни  Peace

Сега ви пожелавам лека нощ и отивам не да спя, а да гладяяяяя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт