Ние пак се появяваме от нищото , ама старая се все повече да пиша , но то един път написах ферман - угасна тока, после пак писах - спряха ми интернета!Абе , смотана работа, кво да ви кажа!
Иначе ние с Магито сме добре!Гледам , че сте писали за солетите и дъвкането на бисквити - само ще ви кажа ВНИМАВАЙТЕ, щото аз от една седмица давам на Магито да си мотае в устата солети, а снощи й дадох и обикновена бисквита и да не ви се случва това , което преживях......... Като се задави това дете, а аз бъркам в гърло, в уста и то пък милото се уплаши от мен и като започнта едно истерично и уплашено реване...УЖАС!Аз изперках докато я успокоихме с баща й!

Така , че внимавайте милички - мънички са ни още душичките!
Днес бяхме на консултация - Магито тежи 9100гр./за 1 мес. 500гр/ и е 68см. - милата ми тя , на мен се е метнала - късичка и дебеличка, ама да е здрава!
Малко й е зачервено гърлото и ни изписаха ампули Калиев глюконат и вит.С!
Ох, сега да се извиня на Бубалинчето, че днес тя беше дошла в нашия квартал и се видяхме!Аз се прибрах с идеята , че ще изляза след половин час и пак да сме заедно, ама Магито рева много и заспа и аз не исках да я лашкам навън.ТАка че Бубалинче ИЗВИНЯВАЙ миличка!
Друго какво да ви се похваля - в събота заминаваме за родния край малко /Плевен/! Ще постоим 3 дена и се прибираме!Нямам търпение да посменим обстановката!Дано и Магито да е добре и да си изкараме супер!
Фъстъчка с теб сме мила - всичко ще премине , ама ей на с дечица вечно сме в страхове и притеснения!
Еми тва е драги - ще си лягам аз вече с пожелание за спокойна нощ и утре деня да е супер слънчев и пълен с хубави новини и емоции!
Прегръщам ви!
И много ми е домъчняло за вас - кога и аз ще успея да се домъкна на срещичка!
Аре другата седмица времето ще е супер - искам СРЕЩАААААААА....

, защото Тедката втори ден се "успива" и става към 7.30...сега се занимава в леглото с играчките си, а аз веднага на отчет при вас 

. Лина пък милата толкова е растроена по принцип, че нито морковите нито картофите я "вразумиха". За съня иначе - чета ви отговорите и явно моето дете нещо го гони бяса. Е, вчера след 8 вечерта подремна час и половина ама цял ден се цъкли
- гастрото ми каза да сменям водата - Девин, Аква дива, Торн спринг, Милупа...А вие?
. Един ден бях дала на вики коричка хляб, той си набутал едно голямо /за него/ залче и както ми беше в ръцете го видях че почервеня... обърнах го и бръкнах в устата! Имам чувството че му бръкнах чак в коремчето... но го извадих. Цялата треперех след това и така се разплаках от страх...

за 3 дни непрестанно повръщане и разстройство. Все пак се консултирай с педито за всеки случай.