Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 726
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Привет, момичета!

Ние пак се появяваме от нищото , ама старая се все повече да пиша , но то един път написах ферман - угасна тока, после пак писах - спряха ми интернета!Абе , смотана работа, кво да ви кажа!

Иначе ние с Магито сме добре!Гледам , че сте писали за солетите и дъвкането на бисквити - само ще ви кажа ВНИМАВАЙТЕ, щото аз от една седмица давам на Магито да си мотае в устата солети, а снощи й дадох и обикновена бисквита и да не ви се случва това , което преживях......... Като се задави това дете, а аз бъркам в гърло, в уста и то пък милото се уплаши от мен и като започнта едно истерично и уплашено реване...УЖАС!Аз изперках докато я успокоихме с баща й! ooooh! Whistling ooooh!

Така , че внимавайте милички - мънички са ни още душичките!

Днес бяхме на консултация - Магито тежи 9100гр./за 1 мес. 500гр/ и е 68см. - милата ми тя , на мен се е метнала - късичка и дебеличка, ама да е здрава!
Малко й е зачервено гърлото и ни изписаха ампули Калиев глюконат и вит.С!

Ох, сега да се извиня на Бубалинчето, че днес тя беше дошла в нашия квартал и се видяхме!Аз се прибрах с идеята , че ще изляза след половин час и пак да сме заедно, ама Магито рева много и заспа и аз не исках да я лашкам навън.ТАка че Бубалинче ИЗВИНЯВАЙ миличка!

Друго какво да ви се похваля - в събота заминаваме за родния край малко /Плевен/! Ще постоим 3 дена и се прибираме!Нямам търпение да посменим обстановката!Дано и Магито да е добре и да си изкараме супер!

Фъстъчка с теб сме мила - всичко ще премине , ама ей на с дечица вечно сме в страхове и притеснения!

Еми тва е драги - ще си лягам аз вече с пожелание за спокойна нощ и утре деня да е супер слънчев и пълен с хубави новини и емоции!

Прегръщам ви!

И много ми е домъчняло за вас - кога и аз ще успея да се домъкна на срещичка!
Аре другата седмица времето ще е супер - искам СРЕЩАААААААА....

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mamaminion ! МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ !  bouquet

успех, Фъстъчка ! стискам палци всичко да е ок. Praynig

при нас положението е страшно.... Cry

# 257
Изабела, моя Данни почти непрекъснато е запечен, обаче най- много по един ден не ми е акал изобщо, иначе за по 2-3 дни пуска разни твърди миниатюрни "топчета" като от пластелин в дайпера и накрая след като го натъпча с пюре от сини сливи и сок от сини сливи- дриска хубавичката на няколко пъти и се отдръства... после следва ново задръстване още след първото ядене на боб или каша...
Не ни действа ни круша, ни праскова, ни кайсия... чак на мен ми дойде до гуша от тия кафяви пюрета и сокове, какво остава на горкия ми несесерко...
Ето например днес- с 60мл сок от сини сливи на Гербер успяхме!!!

На вас в краен случай, ако ви се наложи клизма- поне ще е за добро и няма да пищи детето... стискам палци да се разхлабите преди това...

Четох някъде в нетя да не завирам разни глупости в дупето, а да му мажа около анусчето с петролиум джели (прилича на вазелин) и точно това правя, за да не го нараняват твърдите топчета...

И още нещо, забелязвам, че ако натискам крачетата към корема докато го почиствам, като че ли ако има склонност да ака- тогава най- лесно го прави...

Запека на нашия младеж го отдавам на недостатъчно поемане на течности (скарани сме с биберона и чашите), тука е горещо, той се поти като сме навън и сигурно абсорбира водата от пупуто...

Искрено се надявам миризливия ми постинг да не щръкне най- отгоре на нова страница...
Лека нощ на всички или добро утро- както ви харесва...

Ивиче, защо е страшно положението? Какво става? Нещо с варицелата на Марена ли?

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 06:15 от sofkobofko

# 258
Добро утро, сладурани! Hug
Днес по-късно пия  Coffee , защото Тедката  втори ден се "успива" и става към 7.30...сега се занимава в леглото с играчките си, а аз веднага на отчет при вас Grinning
Да го похваля младежът - вече седи, а в проходилката е просто като пършинг Crazy

Elimira, аз преварявам все още водата, но от време на време давам и розовата вода на Девин...шишетата и бибите още ги стерилизирам - просто навик... Simple Smile
karil, гащите на Pampers не са с лепки, а са си като гащички...като се свалят имат пунктир, по който се късат от двете страни...аз вчера пробвах едни, но май му идват на Теди широки в кръстта...май ще ги оставя за по-нататък... newsm30
Фъстъчка, надявам се всичко с Бърборанка да е наред Peace
iviche, стискам палци бързо да излезете от страшното положение fingerscrossed
Изабела, и при нас действа САМО крушата! Sick

Днес моята половинка има рожден ден, та да почерпя виртуално за здраве

Слънчев и усмихнат ден! lovekiss

# 259
Добро утро и от нас!

Фъстъчка, стискам палци всичко да е напразна аларма  Praynig

Ивиче, защо сте зле?  Rolling Eyes заради шарката? Как се оправяш самичка?

Софко, пак ме разсмя с несесерчето и миризливия постинг  Joy. Лина пък милата толкова е растроена по принцип, че нито морковите нито картофите я "вразумиха". За съня иначе - чета ви отговорите и явно моето дете нещо го гони бяса. Е, вчера след 8 вечерта подремна час и половина ама цял ден се цъкли  Shocked.

Имаме столче за хранене и се оказа голям кеф - като наблюдателна кула и място за игра едновременно - чак ме е яд, че по-рано не го взехме.

Дени, да ти е жив и здрав мъжа и много радости да преживеете заедно!  Hug

За водата: Аз още преварявам, макар и по 1 минута, но се чудя  newsm78 - гастрото ми каза да сменям водата - Девин, Аква дива, Торн спринг, Милупа...А вие?

Отивам да правя торталета със сметана...ако Лина ме остави де...Лек ден на всинца!

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 09:19 от ronja

# 260
Деничка, страхотна почерпка, да ти е жив и здрав мъжа, много да ви гледа и глези двамката с Тедката!

И аз днес имам повод да почерпя - имаме 5 годишнина от сватбата.

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 09:58 от Анонимен

# 261
Добро утро!! Hug
И аз съм на мнение че срещу запек най добре действат крушката и синята сливка. Поне на мойта и действат безотказно.
Вода не преварявам още от както навършихме 2 месеца, давам детска на Девин мисля че е достатъчно добра. Не искам да изнежвам детенцето.
Ний утре заминаване на море та сега е една суматоха в вкъщи, толкова много багах събрах че свят ми се завива. Дано на бунгалата на Арапя, там кадето утиваме да е хубаво. Praynig Това ще ни е първото моренце с детето ще е голямо шоу сигурно Grinning Няма да е така безгривно както други години. Еххххх....
Мисля Йоанна да я оставя по голо дупе на плажа, не намерих пък и не съм търсила такива гащи за каквито говорите newsm78 Rolling Eyes
Айде лек ден от нас Peace

# 262
Хей, Фъстъчка, моля се всичко с бебчето да е наред и да е грешка на кантара!!!
Исабела, дано малката напълни папмреса скоро! Дай й наистина круша, пюре от сини сливи, черешки ...
И аз като Качка ще ви напомня много да внимавате с това което давате на бебетата да дъвчат  Naughty . Един ден бях дала на вики коричка хляб, той си набутал едно голямо /за него/ залче и както ми беше в ръцете го видях че почервеня... обърнах го и бръкнах в устата! Имам чувството че му бръкнах чак в коремчето... но го извадих. Цялата треперех след това и така се разплаках от страх...  ooooh! Сега много внимавам. Когато му давам нещо постоянно го надблюдавам и ако лапне по голямо залче го вадя. Той се сърди, ама...  Rolling Eyes
Аз давам водичка на Девин /розовата/. Не преварявам шишетата от много време
Вчера станахме на 8 месеца и ви черпим виртуално! Създадох ново албумче за 8 месечните http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=1
Вики също вече спи по 2 максимум 3 часа на ден
Гадамер, всички заглавия са страхотни! Предлагам да ги ползваме и 4-те  Mr. Green Едно по едно де...
Рени къде се загуби  newsm78
Мина, честит празник мила  Hug Пожелавам ви след още 95 години, здравата да НИ почерпите с половинката  Mr. Green
Деничка, честит рожденик! Да е жив и здрав и много да се грижи за вас!
Ивиче, как сте???
blag, лек път и хубаво време ви желая! Аз нямам търпение до 13.07 да заминем. И ние ще сме на бунгала. Но сме предвидили да си вземем и бабата и дядото   Mr. Green да помагат. Че иначе ще си искарам моренцето в "раз-два... браво на дететоооо, браво на Страхльо - крачи само с една ръчичка..." и т.н. докато татито се пече...
Хубав ден от нас   Hug

# 263
  • София
Мили дами, ще вляза днес още един два пъти и ще ви напусна за дълго. Няма да имам нет на морето и ще чета книжки Simple Smile И аз стягам багажа, нещо неописуемо е. Желая ви приятно лято, пълно с нови и приятни емоции, защото с дечковците вече е различно. Най-важното - бъдете здрави!!!  bouquet

# 264
Здравейте  Hug
Първо да честитя на Деничка рожденния ден на съпружеското тяло - да ти е жив и здрав, много да те обича и помага в къщи!
Мина, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години брачен живот, изпълнен с любов и разбирателство!
Фъстъчка, вярвям, че всичко е наред при вас  Praynig Може би има някаква грешка в измерванията, но все пак я заведи на ехограф за успокоение.
Ивиче, и двете дечица ли са с варицела? Дано бързо се оправите  Praynig

За водата - аз още от малко бебе давам на Моника "Девин" с розовия етикет, с нея правя и АМ. Един път бях взела и "Торн Спринг". А шишетата спрях да стерилизирам преди около месец.  Peace

Аз да ви се оплача Моника нещо недолюбва пюретата от кухнята, а са толкова вкусни. Надявам се, че просто вкусът й е нов и затова е така...Че ако трябва само на купешки да караме  ooooh!

Лек и прохладен на всички! (че тук е една жегааааа, ужасТ)

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа

Хахаха, с това се занимавах досега  Mr. Green

За акането - и аз мисля, че е по-добре да се даде за ядене нещо разхлабващо, но да не се използват термометри и прочее вредности.

Фъстъчка Ема бе6е спаднала с 600 гр.   #Crazy за 3 дни непрестанно повръщане  и разстройство. Все пак се консултирай с педито за всеки случай.

София - дано изкарате прекрасна и незабраима почивка и да има да разказваш като се върнете много интересни неща  Peace

Дени Честит Рожден Ден на половинката ти. Да ти е жив и здрав да те глези и обича мнооого години още!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 13:14 от gadamer

# 266
  • на странно място ......
Здравейте мами,

Деничка да ти е жив и здрав рожденника, много да те слушка, да те радва, да те обича и помага!!
Мина, честита годишнина бъдете живи и здрави и се радвайте на потомството, което надявам се ще продължва да нараства!!!

Фъстъче, стискам палци всичко да е наред при вас и малкото бърборанче да е все така бърбиво и щастливо!!

Ивиче, напълно те разбирам скъпа, всичко ще се оправи повярвай ми не е чак толкова страшно, аз като препатила мога да ти го гарантирам бързо възстановяване!

Изабела и при нас действа само крушата, само че аз слива още не съм давала, пък и никога не сме се запичали сериозно, дано и не става това! Не се притеснявай ще се оправи детето, давай му повече течности, ако трябва и със спринцовка тъкмо ще си поиграете, много е забавно!!

За водата аз преварявам или чешмяна или давам направо Девин розова, не стерализирам от близо 2месеца, пък и с цицата и преди стерилизирах веднъж в седмицата /не цицата/!!

Момичета помагайте не ми работят емотиконките и всички други джаджи не мога да удебелявам оцветявам, не знам какво пипнах ама и тока вчера спира 10 пъти та МОЛЯ ЗА ПОМОЩ който разбира да сподели какво да направя!!!

# 267
  • София - Дианабад
Привет! Grinning
Дени, честит рожденик! Да бъде здрав, любвеобилен и грижовен съпруг и татко!  bouquet
Мина, честита годишнина от сватбата! И аз се присъединявам към пожеланията на Тали за след 95 години... Grinning!  bouquet
София, приятно изкарване на морето! Peace И аз мисля да започна да постягам багажа, че наведнъж...
Мариянче, твоята принцеска е номер 1!
Иринче, била съм 3 пъти на Крушуна и пак бих отишла Peace. Тооолкова е приятно, отпускащо и същевременно зареждащо.
Иве, стискам палци и за вас!
Приятен ден!
 Heart Eyes

# 268
Честита годишнина на Мина, с пожелания за взаимна обич! Да ти е жив и здрав мъжът, Дени! Големи да пораснат днешните и вчерашните месечинки!
София и Блая, подишайте морски въздух и заради нас! Хубаво време и релаксация ви желая. Hug
Фъстъче, един и същи кантар ли тегли бебето? Защото понякога различните дават различно тегло. А може и от жегите да е поотслабнала, ако се поти много... Peace
Ивиче, в 14.15 имам среща с майка ти в Заимов. Ама ти не излизаш, пазиш къщата, нали? Как ще опазиш Ваяна? Марена как е? Hug
За водата - не преварявам още след първия месец. Чак толкова да изнежваме бебетата си, не мисля, че е полезно. Купувам на "Девин" с розовия етикет, "Торн спринг" обикновена и тази с нарисуваните слончета на етикета, която пък е специално за бебета. Друга бебешка просто не съм виждала. newsm78
Ние, откакто ядем кашата, не се будим през нощта. Вече в седем вечерта Мишо яде каша, после в 21.30-22.00 цица и спи до 6 сутринта. Дано това будене в 3 или в 4 да си остане просто случайност. #Crazy
За бисквити, солети, сухари - Мишо ми се дави от най-малкото нещо, даже от слюнката си, така че аз съм достатъчно наплашена , за да експериментирам. Педито каза, че просто едни хора са с по-тясно гърло, други - не. Купих му бисквитена млечна каша на "Милупа". Изобщо, смело почнахме глутена, пък да видим... newsm78
Гадамер, невероятна малка принцеска е Ема! Hug

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 10:39 от masha

# 269
  • София
Мили мами, благодаря за подкрепата, и аз си мисля че напразно се тревожа, но все пак си е нормално, нали съма мама...

Всъщност притесненията бяха понеже предната седмица имахме малко кетотела в урината и повишени левкоцити, после направихме нова урина а там нищо... затова и като се съберат това с отслабането става притеснително... но ехографа ще покаже.

Деничка, Мина, честити поводи за празнуване!

Ивиче, дано и отмине по-бързо шарката!

Марианка, малката Ема е много сладка!

Ние до сега се борихме с едно пюре, ама аз бях упорита и победих!
От утре ще почваме вече и плодовете, а след две седмици и месни пюрета най-после.

Приятни почивки на всички плажуващи!

Общи условия

Активация на акаунт