Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 545
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не, Ечи, имам време и не бързам, така че не се налага скоростно отбиване. Иначе в библиотеката на кърмаческия намерих статии, но ме изумява фактът, че там за нормално отбиване се говори за 2-3 годинки. Аз о6те отпреди изпитвах ужас да посе6тавам кърмаческия, ни6то че кърмя, ама сега ми се затвърди мнението. Направо се чувствам лоша майка, 4е искам да отбия детето само на 8-9 месеца.....Действа ми депресира6то...Иначе Жени много мерси за линка, наистина..

# 46
Не, Ечи, имам време и не бързам, така че не се налага скоростно отбиване. Иначе в библиотеката на кърмаческия намерих статии, но ме изумява фактът, че там за нормално отбиване се говори за 2-3 годинки. Аз о6те отпреди изпитвах ужас да посе6тавам кърмаческия, ни6то че кърмя, ама сега ми се затвърди мнението. Направо се чувствам лоша майка, 4е искам да отбия детето само на 8-9 месеца.....Действа ми депресира6то...Иначе Жени много мерси за линка, наистина..

Ама ти не гледай това дето го пише за 2-3 годинки - то отбиването е едно и също - при по-големите деца става дума повече за навик, отколкото за необходимост. Аз поне така го разбирам.
Иначе с 2 думи - заместваш хранения, намалява се лактацията и не цедиш и това е - спира в един момент.. Peace

# 47
Ех, лоша майка Гадамер!!! Преди 6 години понеже нямах достъп до никаква друга информация, компетентно посъветвана от педиатърката ни, въведох сок от 40 дни, пюре от 4ти месец, каша от пети, место от шести и така ... в осмия вече кърмех само два пъти и толкова ми намаля, че започнах да дохранвам, а това е СИГУРНО отбиване! Просто Петър го домързя да се "бори" за залъка си от тесни дупки, като има ехеей течащо шише! В деветия месец го отбих естествено и не се чувствах/м лоша майка! В някои аспекти даже си мисля, че по-добре постъпвах - например бях доста строга с нощното кърмене и го премахнах към третия месец и от осмия спим и без "водно" събуждане. Сега с Мишо сме като котка и котенце и не знам въобще как ще го прекратим! Наистина то не е вече толкова за хранене, колкото за успокоение и заспиване! Е да, но аз ще трягвам скоро на работа и ако не направя нещо за нощните безброй гушкания, ще съм пълен парцал денем!

Е, докато пишех оставих Мишо със шишето и сега - КАК СЕ ЧИСТИ ЧЕРЕШОВ СОК?

# 48
гадамер, има таблетки за спиране на лактацията, ако искаш това, ако те интересува ще попитам вуйчо ми, той е акушер-гинеколог и ме изражда той Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 49
гадамер, има таблетки за спиране на лактацията, ако искаш това, ако те интересува ще попитам вуйчо ми, той е акушер-гинеколог и ме изражда той Peace Heart Eyes Heart Eyes

Айде пак аз.. имам таблетки - мойта док. ми ги изписа с пъривя мастит - изпила съм само 2, в шишенцето са 100 общо. Ако някой иска - давам ги на драго сърце Simple Smile

# 50
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жени, мерси за таблетките, ама не искам ни6то да пия, 6те карам бавно и постепенно, даже си мисля за вариант да я свикна да пие адапте от 6и6е, но да не спирам да я кърмя и след 3-те дни, през които няма да ме има и е на АМ, после да продължа да я кърмя, ако имам кърма естествено. Ина4е сега има заместени 2 хапвания, ама 1 4ас след тях си и давам цица, 4е си иска, не толкова от глад, ами от навик....Но забелязах, 4е гърдите ми се смалиха и поомекнаха, за6тото Ема 3 пъти на ден яде други не6та, ни6то 4е й давам и да си цоцка помалко....Уфф, направо ве4е се 4удя....а ина4е и Ема се успокоява на цица, но6тем съ6то й давам (яд ме е на мене си 4е й давам, ама ме е срам тука от хората като вземе да пи6ти и изтерясва ако не й дам). Аман ве4е от нея, от това кърмене и т.н.... Sick

А Рени ми писа и каза, 4е са добре, Бу по4ти имал ве4е 1 зъб и хапвал пиле6ко с удоволствие. А, и на нея не й е провървяло съсъ зъбите - паднали й две пломби  Rolling Eyes

# 51
  • София
Дианабадки и сеседки по квартали, хайде утре на кафенце на хотел Витоша сутринта в 10 часа  bouquet

# 52
Здравейте мами!

ние си направихме разходка в скапания  #Cussing outквартал, без НИТО ЕДНА СЯНКА и се прибрах като насрана....ЖЕГА, ЖЕГА, ЖЕГА!!! Дани зачерви бузи, макар че е под чадърче.

чакам таткото да се прибере и ще излезем с него Sick

ЛИНА, одеалцето го взех от МЕТРО за около 22 лв, чист памук, бяло и св.синьо. Мекичко и лекичко..

ПОЗДРАВИ ОТ МАША, !!!! и Михаил!! Те са в Сливен и си идват  в понеделник.

# 53
  • София
Дианабадки и сеседки по квартали, хайде утре на кафенце на хотел Витоша сутринта в 10 часа  bouquet

Верче аз съм за. Дано влезнат и Крео, Качка и Тали, за да разберат за срещата. Дари няма да може пътуват.

# 54
Гадамер, начина посочен от Ечи действа безотказно- при мен без да искам се получава така. Неда почти се е отбила- ползва цицка само нощем... е, и вечер и давам , но тя плаче много час по - късно и като минем покрай шишето и се пука от смях и го иска- и даваме по 100 мл АМ. Но тя от новородено не е любителка- цицоманка и направо се измъчих този път с кърменето- продължавам, но не знам до кога.... При Ран положението беше друго- не искаше и да чуе за шише- единствения начин да го накарам да засмуче шишето беше да го гушна в поза кърмене и под моята мишница да подам шишето- така че той да не го вижда- даже първите пъти слагах и няколко кристалчета захар, за да му е още по- сладко и да го пие- иначе не искаше. Като привикна към млякото от шише оставаше само да го отуча от навика, но това стана лесно - просто много гушкане, милване, а и той ползваше биба- не знам Ема дали има.

Мина, аз ги пазя макс 24 часа Simple Smile

За годноста на промоционалните пюрета на Нестле- поне тези, които аз купих са си ок- едните са до 10. 2007, а другите до 11.2008

Мишенце, наскоро се запознах  с един доктор УНГ - каза, че работи и с деца, но не е специализиран детски лекар- така че ако не намериш друг ще ти дам неговите оординати

Ейнджи, за малко да забравя да пиша- Нашият хемоглобин е 108 и докторката каза, че си е съвсем в норма и бебка НИЩО няма да пие

# 55
Здравейте мадами  Hug,

днес с Анито отскочихме до Сливен, за да я срещна с младежа, с който се родиха на една дата. Ех, колко ни хареса и на двете. Прилагам снимков материал:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3099222
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3099224

Ейнджи, и нашия хемоглобин е 105 и педито каза ОК.

Гадамер, на мен ми бяха изписали таблетки за спиране на кърмата, които ме караха да се чувствам като пребито куче. Не можех да отлепя от леглото  Tired. Така че ти препоръчвам естествено "отлъчване"- бавно и постепенно  Peace.

Angeliha, някъде бях чела, че карфиола причинява алергии. Хубаво е да се въведе по-късничко.

Мерелин, Мукоплант на д-р Тайс 3 пъти по 2,5 гр.

Lina d, аз варя зеленчуците на пара, затова става по-бавно, но вече няма кой да ми уважи труда  Crossing Arms. Нали не слагам сол и предпочита пюретата на млечната кухня и тези на Хип.

Днес си личи, че времето е хубаво по слабото присъствие тук  Wink .

А сега лек и спокоен следобед   bouquet. В 20 часа ще гледам Мюзик айдъл  Mr. Green.

# 56
здрастиииии Hug
нали знаеет за приказката за мохамед и планината-еми....аз отидох да видя люлинския отбор-те като не слизат в центъра Wink
малеее колко са пораснали всички и колко са сладкиии-нямам думи
Йоанка не спря да бърбори'мамааааа" бабааа"
Ивчо-той е голям мъж бе-аам в буквалния смисъл на думата-един такъв се издължил-ша го записваме в 1 ви клас ми се струва :35:9има при снимките сравнение на крачетата на йоанка и Ивчо-може да видите разликата Mr. Green)
а Калина на Тони е с невероятните сини очи
имаме снимки естествено за доказателство- етоооооо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141314

минахме и на връщане през педито-преслуша я НИЯ и каза ,че й няма нищо-в смисъл няма някакъв вирус -просто явно малко е понастинала и да й давам хомеопатични-стодал за кашлица и осцилококцинум

пазарувах и пюрета от склада в люлин-май са на доста добри цени-ако искате мога да пиша някои примерни от сметката  Wink

# 57
  • София
Страхотни сте Hug А Ети ти така като обикаляш що не вземеш да минеш и през Дианабадско-студентски град Laughing

# 58
Привет и от мен най-после  Wink

Само се разписвам, че съм тук и отивам да ви чета, а по-късно ще пиша подробно.
Цяла седмица нямахме нет и тези селяни от Селинет направо ми идва да ги  #2gunfire

Много ми липсвахте  Hug

# 59
  • София
Ети, мерси за посещението и за хубавите снимки!

Мами на девойки, как събирате урината в този колектор за урина? кога го слагате и колко време може да е годна урината за изследване? Аз сложих вчера, ама тя много бесня и урината се изля... или изобщо не е влязла защото се отлепи лепенката.

Общи условия

Активация на акаунт